atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Interesants skatījums uz Placebo effektu
Mulders
Iesūtīts: 2009.09.07 13:20:28
Te raksts
http://www.wired.com/medtech/drugs/magazine/17-09/ff_placebo_effect?currentPage=all

Tā dziļā doma ir apmēram tāda... Ka materiālistiskais piegājiens medicīnai, farmācijai nu jau reāli maxā reālu naudiņu... Tobiš, materiālisma imperatīvs ir, ka cilvēks ir tikai gaļa... Apziņa ir "ilūzija" jeb šīs matērijas darbības rezultāts... Kas noved pie vienkārša secinājuma, pareizas zāles ārstē un viss!

Taču izrādās, ka cilvēka apziņa ARĪ ārstē... un kā redzams rakstā, tas objektīvi iegriež farmācijas firmām, jo viņu super-puper-duper-mega-dārgās un milzīgu intelektuālo potenciālu prasošās zāles, kuru radīšanā izterēti miljardi nodokļu maxātāju naudiņas, nespēj konkurēt ar cukura-piena graudiņiem

Materiālistiskais piegājiens cilvēka uzbūvei un funkcionēšanai šodien farmācijas firmām rada zaudējumus! Ja mainās imperatīvs par cilvēka apziņu, ka tā ir spējīga ietekmēt pašu cilvēka ķermeni tāpat kā zāles, tad medicīna un farmācija izskatās savādāk!
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2009.09.07 13:21:14
Cerams, ka šīs naudiņas liks farmācijas firmām savos ķimisko elementu rindiņās un vienādojumos iekļaut arī to, materiālistiem tik neerto koncecpiju - Apziņa - kas izrādās spēlē lielu lomu medicīnā!
Mulders
# Iesūtīts: 2009.09.07 17:14:57
a_masiks, nu bet izlasi tak rasktu... onkas taisa zāles, a šamās ārstē tik pat efektīvi kā cukurgraudiņš... tb neiztur zāļu testu II un III pārbaudes kārtu, kur kāreiz zāles tiek liktas pret placebo efektu... kurš maita par baltu velti ārstē tik pat efektīvi kā multimiljonu vērtas zāles!

Prikols ta kur... apjēgt, ka, tad kad taisi zāles, tad taisi šamās pa tēmu... nevis uzražo akūni dārgu cukurgraudiņu... ij tad brīnās, ka cilvēki drīzāk pērk cukurgraudiņus nekā baigi krutās zāles!

A īstas zāles, kuras patiešām ārstē... arī ārstē... pārsitot paša organisma un apziņas hipohondriskos blakusefektus! Vot Aspirīns...
Mulders
# Iesūtīts: 2009.09.07 17:18:57
Korocje, Mulders dara to pasju, ko paarmet mums - tb uztaisa materialisma karikatuuru un tad to spaarda

Nu tu advancēts materiālists mums! Īstenībā nemaz ne materiālists... ja spēj savā apziņā runāt par jēdzieniem "Apziņas NEpārtrauktība" etc... atzīstot, ka cilvēka būtiskākā daļa teorētiski var trascendēt pašu oriģinālo apziņas nesēju... Es gan drīzāk to norakstu uz to, ka tu vienkārši saproti kā kaut kādas lietas darbojas... un manuprāt esi sapratis ka bez vienkārši matērijas ir arī svarīgs kādā stāvoklī matērija ir sakrāmēta... jeb citiem vārdiem - intuitīvi vai intelektuāli tu saproti emergento sistēmu būtisko lomu pasaules izpratnē... un abstrakciajs līmeņus spēj saskatīt pat sakārtotā matērijā! Tāpēc šo to ar tevi vieglāk runāt... laigan ne visu

Mums atšķirība ir tikai metafiziska... tajā... ko mēs uzskatām par visa šitās jautrības cēloni... tā teikt... "Kurš Vainīgs" un "Kam tas bij izdevīgi" atbildes mums atšķirās!

murrvau ;)
# Iesūtīts: 2009.09.08 00:24:35
a_masiks
Priekš tiem, kam patīk iesaistīt ārstēšanā apziņu - ir pieejamas homeopātiskās zāles. Par lielām naudiņām tev tiek pārdots tavs kārotais cukura-piena graudiņš.
Tu, kā parasts, stubborni paliec pats savās fantāzijās - kā teica savā laikā b.Staļins vai kāds cits viņa līdzinieks: Jo sliktāk faktiem.

Homeopātiskās zāles:
1) darbojas neatkarīgi no apziņas (piemēram, ne tikai zīdaiņiem, bet arī dzīvniekiem.) Ja arī šajā gadījumā tev gribēsies pievilkt placebo efektu, tad tas tev jāstaipa ĻOTI tālu.
2) tās nebūt nav dārgas. Tieši otrādi - bieži lētākas par ķīmiskajām. Tas varētu būt viens no iemesliem, kādēļ ārzemju slimo kases tās ir ierindojušas kategorijā pie medikamentiem, kurus tās apmaksā.
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.09.08 10:01:14
Un pārsvarā zem tā tiek piedāvāts fito novārījums.
... vai visparastākās pārbaudītās zāles ar kaut kādām E vielām vai papildus pričendāļiem...

Arī aspirīnam var gan jau ka pievienot šo to neitrālu kas šamo padara gan garšīgāku gan smukāku! Un gan jau ka šķidrā veidā arī aspirīnu var uzorganizēt... da kaut apelsīnu sulu pievienojot... A nosaukumu jau katrs var tām zālēm uzzīmet kādu vien grib!

Uzķērusies tauta ir uz to zupu no cirvja... un tad stāsta, ka cirvis ripina!
onlyup [58.187.55.178]
# Iesūtīts: 2023.10.07 05:17:41
One of the most remarkable aspects of only up is its ability to turn challenges into triumphs.
hertye [123.24.160.63]
# Iesūtīts: 2023.10.10 13:21:53
I think I`ve never seen such great blogs. have the complete stuff with all the details I want. So please update this for us. thanks! word puzzles

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 40 , pavisam kopa bijuši: 1674