atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Lēciens laikā?
Papucs
Iesūtīts: 2009.07.19 12:05:31
Izklausās diezgan neticami, bet ir dažas pazīmes, kas liecina, ka šajā pavasarī Dievs varētu būt patinis laiku mazliet atpakaļ. Pie tam tikai daļēji. Piem., mans neizremontētais dzīvoklis ir tieši tikpat neizremontēts, nekas nav mainījies.
Taču dažas elektroniskās ierīces, kaut arī turpina skaitīt pulksteni uz priekšu, pēkšņi dīvainā veidā ir atguvušas konfigurācijas, kādas tām bija ziemā, visas vēlāk izdarītās izmaiņas ir izzudušas. Normālos apstākļos tas nav iespējams, tāpēc biju pilnīgā nesaprašanā, taču daļējs lēciens laikā to izskaidrotu.
Arī man pašam ir dīvaina sajūta, ka šobrīd ko īpašu darīt nav jēgas, jo ir kaut kāda pretruna starp izmaiņām materiālajā pasaulē un izmaiņām laika dimensijā.
AutorsZiņas teksts
Papucs
# Labojis Papucs: 2009.07.19 12:09:01
Vai vēl kādam ir līdzīgas sajūtas?
(salīdzinājumam skatīt K.V. romānu "Laikatrīce" )

Varbūt pavasarī notika kas tāds, kā dēļ Dievam nācās ieslēgt "System Restore", lai pasaule pirms noliktā laika neaizietu uz `zilo ekrānu` ?

Tas Pats
# Labojis Tas Pats: 2009.07.19 16:36:05
Papucs, apdomājot Tevis izteikto pieņēmumu, nonācu pie secinājuma, ka, jā, šopavasar varētu būt notikusi daļēja backupošanās - lai arī turpinu novecot ;-) , kaut kur apziņā daļēji ir atjaunojies kopš bērnu dienām neizmantotais pasaules redzējums.
Papucs
# Iesūtīts: 2009.07.20 00:14:45
Vot, nezinu... varbūt, piem., Dona ir ievrēojusi, ka daži apmeklētāji neatceras neko, kas noticis šajā pavasarī, un atkārto to pašu, ko janvārī, citi, turpretī, stāsta lietas, kas notikušas šogad, bet kuras neviens cits neatceras.
Mūsu zinātnieki un sistēmanalītiķi varbūt ir konstatējuši kādus normālos apstākļos neiespējamus sistēmu stāvokļus?


Ceru, tas nav saistīts tikai un vienīgi ar augsto atmosfēras temperatūru.
vilks
# Labojis vilks: 2009.07.20 11:58:01
Nezin, manā dzīvē laiks šopavasar ir gājis uz priekšu īpaši ātri, ātrāk kā citus gadus, bet nekādus iztrūkumus neesmu manījusi..
Balss
# Iesūtīts: 2009.07.20 17:44:03
Man gan dzive ir ritejusi pavisam normali, ari atminas zudumi pavisam normala limeni.
Klau, Papuc, vai tavas divainas paradibas nav saistitas ar etnobotaniska veikala apmeklejumu?
jenocs
# Iesūtīts: 2009.07.20 18:11:07
vienīgais,kas pazūd bez pēdām un tā ka nevar atcerēties kur tieši un kādos apstākļos pazuda ir nauda.
pie tam zūd ļoti daudz un neatkarīgi, vai daudz iepērcies vai sēdi mājās .-secinājums -jāpērk cik var vairāk,tad vismaz redzi, kur tā nauda palikusi.
Jānis Kalniņš
# Iesūtīts: 2009.07.21 22:10:28
Katrā ziņā es nerekomendēju pret ideju kā tādu izrturēties tik ironiski, galu galā - mums ir precedents Vecajā Derībā, kur saule nenogāja tai laikā, kad tam būtu jānotiek un tad jūdu karaspēks uzvarēja. No fizikas viedokļa šādu fenomenu varētu izskaidrot tikai ar to, ka zeme pēkšņi apstātos griezties, bet tad mēs visi mežonīgā ātrumā lidotu, tā kā tam faktam, kas aprakstīts VD, nevar būt nekāds fizikāls izskaidrojums.

Kas attiecas uz sabiedrības "backup" vai "restart", tad tas nu riktīgi būtu vajadzīgs! Tikai kurš tad nu būs tas "restore point"?
incognito
# Iesūtīts: 2009.07.22 16:52:26
Ctulhu

Nu zināmā mērā tāds mēģinājums ir bijis, vispasaules plūdus var uzskatīt par lielā datora restartēšanu.
Diemžēl izrādījās, ka defekts ir BIOSā, līdz ar to restarts neko nedeva.
Tas Pats
# Iesūtīts: 2009.07.24 19:57:27
Ctulhu, JK misija bija nejaušs atsevišķa prodvinutija indivīda mēģinājums. Diemžēl - neveiksmīgs.
Kā domājat: cilvēki var paši veikt veiksmīgu BIOSa updeitu?
masiks intereseejas [159.148.73.94]
# Iesūtīts: 2009.07.24 23:50:15
Tas Pats
kas tavupraat, ir jaaupdeito vai jaamaina? Kas vainas esoshajai sisteemai?
Tas Pats
# Iesūtīts: 2009.07.25 12:38:28
Pirmkārt un galvenokārt obligāti grozījumi nepieciešami cilvēka sugas instinktos, un citos tās uzvedību nosakošos iestādījumos. Es vēl arvien neesmu sapratis, kā Dievs, kas spēja radīt tik daudza, sarežģītas, savstarpējā mijiedarbībā esošas sistēmas, radīja tādu kroplu radību, kāda ir cilvēks. Varbūt, ja būt precīziem, jārunā ne par konkrētu indivīdu, bet par visu sugu kopumā. Muļķīgs, neloģisks, bezmorāles veidojums ir cilvēku bars.
Šis savdabais, izvirtušais veidojums savas pastāvēšanas laikā ir kropļojis gan savu planētu, gan, visticamāk, arī tuvāko visumu.

Papucs
# Iesūtīts: 2009.07.25 12:40:57
Vispār jau es nemaz neesmu pārliecināts, ka bija kaut kas jāmaina, tikai sajūta tāda dīvaina.
Un pasaulei arī nav ne vainas - tīri raiti ripojam uz galu, mani apmierina.
Un Bībelē ir teikts, ka laika plūsma tiks nevis izstiepta, bet saspiesta (Mat. 24:22 ; Marka 13:20), varbūt laiku pārcēla uz priekšu nevis atpakaļ?
Tas Pats
# Iesūtīts: 2009.07.25 12:51:58
Papucs, Saspiešanas brīdī visāda viļņošanās mēdz gadīties - vilnītis vienā virzienā , cits vilnītis (kas, piemēram, ar šķēršļiem saskāries) atpakaļ. Kaut kas paliek pavecam, kaut kas - nokļūst citā vietā.
masiks [159.148.73.94]
# Iesūtīts: 2009.07.25 20:15:25
Tas Pats
taas ir tavas emocijas. pat ne viedoklis. un kaa jau emocijas - nespeesi pietiekoshi argumenteeti pamatot.
Jaa, cilveeks Dievam taads kropls padevies - cilveekam nav zhaunu un vinjsh nespeej elpot zem uudens.... tikai.... ja BUUTU taas zhaunas - pie iespeejas elpot uudeni, klaat naaktu arii nespeeja buut par ziidiitaaju - cilveekam buutu jaabuut aukstasinju dziivniekam, abiniekam kautkaadam. Ij ziemaa buutu jaagulj sasalusham kaadas peljkjes dubljos.
Moraale un izvirtiiba ir sabiedriskas jeedzienu kategorijas. Autors - pac cilveeks. Viens otru izniicina arii skudras. Puuznis uzbruuk puuznim. Njem guustaa, paverdzina (muusu izpratnee) sveshu skudrupuuzhnju skudras. Dramatiski ietekmee aphkaarteejo vidi. Nemaz nerunaajot par sisenju uzbrukumiem visam kas ir zaljsh...

OK - kaadi groziijumi un kur nepiecieshami instinktos?

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 38 , pavisam kopa bijuši: 3623