atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem par ES un ķīnu
emocija9
Iesūtīts: 2009.04.19 22:18:48
Savulaik, kad strādāju valsts pārvaldē un apmeklēju VAs kursus, atceros, ka lekcijā par Eiropas savienību, lektore runāja par to, ka es interesē tikai brīvas robežas, lai varētu savu produktu brīvi pārdot jebkurā es vietā.
Latvijā visas preces , kas nav pašmāju un lietuviešu ir ražotas ķīnā, sākot ar visidiotiskākajām..beidzot ar slavenu zīmolu atdarinājumiem.
ķīna nav es dalībvalsts.
Vai tas, ka ķīnā viss ir tik lēts (neesmu kompet...), tiešām ir par iemeslu tam, ka pie mums gandrīz viss ir ķīniešu ražojuma, ieskaitot meistarīgus citu firmu zīmola produkcijas atdarinājumus?
P.S.
šajā laikā, laikmetā, kad baltā cilvēka impērija brūk, tādēļ, kad kapitālisms ir iegājis visatļautības- puvuma fāzē, jo netiek godā turēti Dieva likumi-baušļi.
Dzeltenai rasei darbs ir katram cilvēkam+tās tirgo savu produkciju, kur tik grib,vilto citus zīmolus, atver visādus hunj hanj centrus, lai balto rasi izombētu arī garīgi.
AutorsZiņas teksts
Serafima iļi Sima
# Iesūtīts: 2009.04.23 19:48:44
emocija9
1. ķīonā ir lēts darba spēks un par dārgos oriģinālos zīmolus patiesi ražo ķīnā

2. ķīniešiem ir pofig viss, viņi tik ražo un tirgo.... a tirgotājiem jau nav cita piedāvājuma kā ķīniešu... hmmmm vo tā tas par rinķi iet.

3visdusmīgākie uz ķīoniešiem varētu būt amerikāņi, jo sapņu valstī slēdz rūpnīcas, cilvēki paliek bez darba, bet ražotne tiek pārcelta uz ķīnu... lētāk, mazāk noteikumu utt
bitukas
# Iesūtīts: 2009.04.23 19:56:02
Tas, ka visā pasaulē izplatītas ķīniešu preces, nav viņu nopelns, bet gan mūsu biznesmeņu alkatība. Precīzāk nevēlēšnās saņemt mazāku peļņu[nav jācieš zaudējumi!] kādu nacionālu, cilvēcisku, morālu, utt... apsvērumu dēļ. Piķi jau nesaņem Ķīna, bet gan baltie monopolisti. Negribās nedaudz pieciesties savas civilizācijas labā un nu ir dziļā ..... Par maz mācamies no Vecās Derības, katrai tautai svarīgi būt vienotai - tautā[ak, kāds brīnums...]ietilpst arī bāriņi un atraitnes. Pašiem par sevi jādomā, tad Ķīna būs mums interesanta evaņģelizācijas, nevis citā ziņā.
Serafima iļi Sima
# Iesūtīts: 2009.04.24 14:13:08
Olita
kāpēc prasa gan. mums sanāca jautrība. mums bija pasūtītas īstas umerikāņu basketbola botas. tante uiet - griež botu - made in china, griež nākamo atkal... beigās šamā prasa - sakiet a jums amerikā ražotu botu nav. jaunēklis smaidot atbild - kundze šis ir mūsu botas. īstās ādas basketbola botas amerikāņu, bet ražotas ķīnā. dārgas, firmas, izturīgas, kvalitatīvas (basketbolistjaunēklis bija sajūsmā tajās skrienot), bet ķīnā. uz vietas ražo tikai īpašās pēc speczakaz.... tā kā... nu jā mošs LV nevienam tādas labās nav vajadzīgas
Tas Pats
# Labojis Tas Pats: 2009.04.25 22:37:24
emocija9, pats feinākais ir tas, ka Ķīnā drīz nonāks visa attīstīto kapitālistisko pasaules "demokrātiju" lielražošana: iekārtas, tehnoloģijas.
Vienā brīdī -caps: "byla vasha, stala nasha", jeb "zhadnostj fraera pogubila".
"Liberālais tirgus modelis" (lieku pēdiņās, jo ar patiesu liberālismu tam ir tikai attāls sakars), saproties, - pērk (ražo), kur lētāk, pārdod, kur dārgāk.
Serafima
# Iesūtīts: 2009.04.26 08:46:28
Tas Pats
patiesībā ķīna jau tagad pērk (lasi algo) rietumu labākos prātus - pasniedzējus un speciālistus, lai pakļautu sev rietumu pasauli tb lai rietumnieki, kuriem maksā labas algas (tie ir cilvēki gan no eiropas, gan no ASV, gan Kanādas, gan Austraļijas) māca vietējos domāt kā rietukmu cilvēks, lai roietumnieki palīdz radīt dizainu, idejas un preces, kuras notirgot rietumu pasaulei izspiežot no turgus rietumu ražotāju.....
Tas Pats
# Iesūtīts: 2009.04.26 15:56:00
Maņečka, tad, kad ceļā [preču piegādēm] patērētās degvielas izdevumi pārsniegs tos ietaupījumus, ko rada lētais darba spēks, daudzas lietas nostāsies savās vietās.
Tas Pats
# Iesūtīts: 2009.04.26 16:04:15
Ja Latvijas valsts būtu pašpietiekama: tai būtu savi energoresursi (vai dimantu raktuves) un Latvijas iedzīvotāji nebūtu ņēmuši aizņēmumus svešzemju valūtās, lata ārējo vērtību [pret svešzemju valūtām] varētu samazināt kaut 10-30 reizes. "Alkatīgie latviešu strādnieki " saņemtu 50$ [jeb ap 500Ls] un dzīvotu "cepuri kuldami".
sicA. [78.84.150.184]
# Iesūtīts: 2009.04.26 16:29:25
Maņečka
var jau būt.... bet es vienalga nesaprotu kāpēc francijā ražots sejas losjons LV maksā 40 ls bet amerikā maksā 15 dolārus
Njā tā pat nav ķīniešu prece, bet eiropas un uzcenojums.... ekkkk

(a tirgotāja labumu es nesaprfotu, jo pa 40 ls nepērk pat tie, kas var atļauties, jo ērtāk nopirkt kaut kur eiropā, kur tas produkts izmaksās nu OK 40 eiro bet vienalga lētāk nekā LV)
bitukas
# Iesūtīts: 2009.04.26 23:48:29
neesmu luterānis-mums ir deficīts
Balss
# Iesūtīts: 2009.04.27 01:59:07
bitukas
Kas tad tu esi?

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 79 , pavisam kopa bijuši: 332