atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem no manas pieredzes
emocija9
Iesūtīts: 2009.04.05 14:14:14
Tagad Latvijā ir populāri (es nezinu kā precīzi viņus nosaukt) visādi austrumu filozofijas meditatīvi centri, kur notiek visādas praktiskas lietas, -joga, cigun u.c.
Lieki Jums teikt, ka tie ir visi sātana iestādījumi.
Es nezinu, ko tur īsti māca un kā , bet esiet piesardzīgi, kad Jūsu "garīgais skolotājs" mācot Jums meditēt māca Jūs apturēt savu prātu un nelaist tur nevienu domu iekšā, jo šajā procesā Jums var pieslēgties vai vesels leģions ļaunu garu un Jūs vairs nebūsiet noteicēji par sevi, jūs būsiet kā marionete, kuru vadīs ļaunie gari uz iznīcību, kas būs mokpilna šausmīga nāve, ja jūs neklausīsiet tam , ko viņi lik
To visu saku no personīgās pieredzes, mani nohipnotizēja izskatīgs vīrietis, man likās ka viņu mīlu un biju gatava darīt visu ko, līdz nonāca līdz manis aprakstītajai darbībai, tad es vairs nebiju noteicēja par sevi.........................................................
īstenībā varēju jau būt mirusi, bet dzīvais Dievs - Trīssavienīgais Dievs deva man vēl vienu ies
. 1 . 2 . >>
AutorsZiņas teksts
Dona Eriksone
# Iesūtīts: 2009.04.07 19:46:29
Ak, teetiit! Bet tas tak feini, ja izskatiigs viirietis nohipnotizee.
Dona Eriksone
# Iesūtīts: 2009.04.07 20:03:42
a_masiks
jaa, jaa, par rinkiishiem patieshaam patiesiiba. emocija9 gan par to neko nesaka.
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.04.07 20:27:38
emocija, tu dikti jau nu emocionāli uzrakstīji bet tā viņš ir... kad cilvēkam izrubī kritiskās domāšanas barjeras un cilvēks vairs nefiltrē, kas viņa apziņā tiek iedots, tad cilvēku var veidot kā no plastalīna... padarīt gan par ļoti labu personu, tāpat arī par monstru un paklausīgu bezierunu vergu...

Tā ir gan smadzeņu skalošanas tehnikas, gan visādas citādas lietas... Patiešām ir jābūt uzmanīgiem uz reliģijām, sektām un grupām, kas piedāvā atteikties no domāšanas vispār... Cita lieta ir, mainīt domāšanu, mācīties domāt savādāk... tas var būt labi, bet ja tev mēģina atņemt tavas aizsargbarjeras... tad tas ir bīstami. Vai tiešām mēs dzertu mums nezināmu dzērienu pēc tam, kad mums tiktu izslēgta imunitāte?

Aceries mūsu Dieva labo padomu - Visu Pārbaudi, kas labs, to paturi!
bitukas
# Iesūtīts: 2009.04.07 22:23:03
Es saprotu, ka ar loģiku meditācijas aizstāvjiem ir pagrūti. Meditācija ir DOMAS.... Nav domu - nav nekā.... Doma - skaļi neizteikts vārds. Visa pamatā ir doma, jeb vārds. Tas dod mums esību, aizsardzību, apziņu. Ēdene cilvēks pastaigājās ar Dievu, nevis sevi izslēdza. Kas tad būs paradīze? Izslēgto biedrība? Negribu.... Tas tā ļoti vienkāršoti.
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.04.07 23:05:37
Mulders bet tas jau ir jebkuras parastas meditācijas noteikums, ka domas nedrīkst traucēt savienoties ar Visaugsto. Kurš tad var iegrimt apcerē, ja domā par to, ko rīt darīs vai vilks mugurā?

Tāpēc jau saku... iemidzina tevi, un tad dara ar tevi ko grib... a tu vēl par to maxā Lohus tā viegli apčakarē... a pēc tam iestājas tas, ko izmanto mārketings... kad tu esi daudz naudas izdevis par mēslu, tad, lai neizskatītos pēc *****a, tu pats gan sev, gan citiem racionalizē, ka mēsls ir tās naudas vērts... un tā tiek iegūti jauni lohi!
Savukārt es varu aizmigt arī tad, ja 2+2 joprojām ir 4
EzītisMiglā
# Iesūtīts: 2009.04.08 09:18:52
Mulders
Katra reliģija tak aizliedz kritiski domāt par savām dogmām. Piedāvā atbildes "tā ir, jo ir", "šis ir ārpus mūsu saprašanas", "prasi Dievam, es nezinu", utt.
Parasta lieta, ka cilvēks var kritiski pieiet jebkurām idejām, prast analizēt, loģiski domāt un spriest, bet - tikko viss šis aparāts būtu jāpielieto pret sava paša ticības dogmām, tā šīberis aizkrīt ciet, un dzirdam tikai standarta frāzes...
Mulders
# Iesūtīts: 2009.04.08 09:57:06
Ezītis Miglā... Loģikas trūkums - tas nespēj analizēt premisas! Premisas savukārt tiek pieņemtas ticībā! Pavēro kā to veido un apdarina Dekarts... sākot no neapšaubāmā minimuma!

Ir skaidrs, ka VISU mēs nevaram nedz zināt nedz saprast, ka ir lietas, par kurām spriest nevaram, kaut vai aiz tā, ka mums nav pietiekami daudz informācijas! Kad informācija ienākās, tad arī puzlis tiek līmēts kopā vai pārlīmēts...

Taču, tas, kas te tiek proponēts - izrubīt domāšanu vispār! Nahren? Vai nu liec priekšā zajavas un tās pamato, jeb saki, ka tās ir jāpieņem... bet arī pieņemt premisas mēs varam neizslēdzot kritisko domāšanu. Vienkārši tad vismaz es pats būšu tas, kas ir bijis tur klāt, kad tiek pieņemts lēmums par kādas zajavas integrēšanu manā identitātē... Bet ja tevi iemidzina, un tu pamosties ar jau integrētām premisām, kuras ir aplamas, bet tev nav bijis iespēja būt klāt to pieņemšanā (jo tu biji atslēgts ar savu domāšanu), tad tā lieta izskatās negodīga!

Es te nerunāju par klīniskiem gadījumiem un sertificētu, atzītu un kontrolētu hipnoterapiju!
EzītisMiglā
# Labojis EzītisMiglā: 2009.04.08 10:03:02
Mulders
Kur jogās, meditācijās u.c. Austrumu metodēs ir biezā slānī sastopama "iemidzināšana un pamošanās ar jau integrētām premisām"?

Savukārt, tas pats "Visu Pārbaudi, kas labs, to paturi" - patiesībā nozīmē, ka pārbaude notiek attiecībā pret jau gatavu Ideoloģiju. Pašas Ideoloģijas pārbaude nenotiek!
Pienāk tev jauna ideja, un tu pārbaudi, vai tā saskaņojās ar tavu Ideoloģiju. Tā arī visa pārbaude!

Varbūt, ka budisms no visām mācībām būtu minams kā izņēmums, jo tas pieļauj šaubīties pats par sevi.
Mulders
# Iesūtīts: 2009.04.08 10:19:13
Kur jogās, meditācijās u.c. Austrumu metodēs ir biezā slānī sastopama "iemidzināšana un pamošanās ar jau integrētām premisām"?

Ezīt, es joprojām Olitas kontextā runāju, jo tas mans atbilde bij Olitai, uz kuru tu atbildēji ar savu iebildi un es joprojām par to pašu... Kontexts! Savukārt, kad mēs lasām to pašu Rubeņu Juri u.c. fruktus, tad visur tur ir ši meditācija ar diskursīvās domāšanas atslēgšanu... mantru centrālā nozīme - aizņemt prātu ar "neko", psiholoģiski un psihiski tas nozīmē apziņu novest alternatīvā stāvoklī, kas raksturojas ar alfa ritmiem smadzenēs... Objektīvi tas atslēdz šādas tādas apziņas aizsargbarjeras un cilvēks kļūst daudz uzņēmīgāks un suģestējamāks, tas nozīmē, ka viņā var integrēt kādas idejas bypassojot kritiskās domāšanas barjeras, un tās kļūst par integrālām cilvēku pasaules uzskatu daļām. Tātad, ja gribi kādu pavisam ķertu ideju iedabūt cilvēkā, kuru nepieņems neviens normāls cilvēks ikdienā, tad izrubī viņam šo kritisko domāšanu un iebaro to mēslu ievīstītu smukā šokolādes konfektē!
Pietam tas nav tikai Hinduisma vai Budisma problēma, tā ir visu reliģiju un ideoloģiju problēma... vispārīgi tā ir smadzeņu skalošana, savā ziņā nevardarbīga, jo nelieto fizisko vardarbību.

Savukārt, tas pats "Visu Pārbaudi, kas labs, to paturi" - patiesībā nozīmē, ka pārbaude notiek attiecībā pret jau gatavu Ideoloģiju. Pašas Ideoloģijas pārbaude nenotiek!
Bet to jau nevar izdarīt principā! Loģiku ar loģiku nevar pārabudīt Pirms notiek pārbaude ir jābūt jau freimworkam, paradigmai kurā tas tiek pārbaudīts! Un pašu ideoloģiju gan var uz integritāti pārbaudīt! Bet kā labi saproti PĀRBAUDĪT arī var tikai tas, kurš principā ir gana labs šajā pārbaudē. Primitīvākajā gadījumā - cilvēks, kam ir sveša loģika un loģikas pitfāli, nespēs neko pārbaudīt...

Pienāk tev jauna ideja, un tu pārbaudi, vai tā saskaņojās ar tavu Ideoloģiju. Tā arī visa pārbaude!
To var pārbaudīt pie dažādām premisām... Bet vienmēr būs kādas izejas premisas, kuras nepārbauda. Epi-stimoloģijas galvenais ierobežojums, no kura neviens nespēj izbēgt!

Varbūt, ka budisms no visām mācībām būtu minams kā izņēmums, jo tas pieļauj šaubīties pats par sevi.
Uz kā pamata šaubīties? Kas tad ir pamatpremisa?
jenocs
# Iesūtīts: 2009.04.08 13:07:58
emocija9
Lieki Jums teikt, ka tie ir visi sātana iestādījumi.
aaamen
Kundali
# Iesūtīts: 2009.04.08 15:39:35
Interesanti, ka "emocija" neminēja konkrēti - kurā tad "mācībā" viņu nozombēja. Bet tā vietā nomelnoja visus.
sicilia
# Iesūtīts: 2009.04.08 15:42:24
Kundali
a kas... visi jūs vienādi
Kundali
# Labojis Kundali: 2009.04.08 15:50:54
Es ceru, ka "emocija" parādīsies, un sīkāk pastāstīs, kas un kā, mani interesē šitādas lietas, jo studēju A.Dvorkina grāmatas par sektantiem, kā arī man ir daži cilvēki žēlojušies par tādiem gadījumiem, kā notika ar "emociju" - kokrēti gāja runa par jogas nodarbībām jogas centrā HUMAN.LV, kur pasniedzējs (cik sapratu no stāstītā - galvenais) ir izveidojis MLM shēmu, kā piesaistīt apmeklētājus un kačāt naudu no viņiem. Jo visu laiku sludina, ka jāapgūst jaunas pakāpes, bet lai tiktu 2.pakāpē, jāvelk citi līdzi uz tiem kursiem, to biš - jāvervē jauni sekotāji, pie tam tas viss maksā entās naudiņas.

PS Un tur ir arī psiholoģiskā iespaidošana + neliels terors , ja kāds izrāda pretestību.
incognito
# Iesūtīts: 2009.04.08 18:44:00
emocija9
...tie ir visi sātana iestādījumi....

Nē, nē, ne jogai, ne cigun ar sātanismu nav nekā kopīga! Bet kas attiecas uz garīgajiem skolotājiem, tad cilvēkam, protams tie jāizvēlas ar prātu un apdomu.
Džonijs
# Iesūtīts: 2009.04.08 20:04:46
Lieki Jums teikt, ka tie ir visi sātana iestādījumi.

Visvairāk es neciešu šādu kategorismu, jo jau nākamajā teikumā viņa apgalvo - Es nezinu, ko tur īsti māca un kā , Ja jau nezini, tad ko ļurini.
Memekija
# Iesūtīts: 2009.04.08 21:57:39
Vaimandieniņ, atkal šī tēma. Un atkal rakstām par to no kā nenieka nesaprotam
Mulders
# Iesūtīts: 2009.04.08 22:37:20
Memekija, tavu iebildi var jau trakteet kaa ruudiita extasy lietotaaja dziljdomiigo piepildi uz kaada jaunulja saviebto gjiimi, ka shim no tabletkas pirmaas galva saapeeja!
Memekija
# Iesūtīts: 2009.04.09 00:21:14
Mulder! Ne to tabļetku būsi pamēģinājis
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.04.09 14:17:16
Memekija, nee es vienkaarshi vienmeer pasmaidu par sho "expertiizi" kad cilveeki saka - tu to neesi pameegjinaajis, kaa tu zini, ka tas ir kas slikts - tev nav tiesiibu to kritizeet, kaameer neesi to izmeegjinaajis.

Tas ir tieshi tas, kaa darbojas, piemeeram, cigaretes. Visi kas ir kaadreiz iesaakushi, aceraas ka tas smirdiigie duumi, klepus, elpas truukums un dazhreiz pat reibonis.
Ja tu peec tam ej un saki, ka cigaretes ir meesls, tad tev pienaak vissziniigs ruudiits piipmanis, ievelk dzilji duumu... izpuush duumu rinkjiiti un saka - tu jau neko nesaproti, bet jau kritizee... pameegjini 10 gadus papiipeet, un tad runaa!

Tur jau taa sektu un saatanisko grupu doma ir... ar sho logjiku tev saka, ka tev ir jaapameegjina, ja tu atsakies, tad shie breec, ka tev nav tiesiibas kritizeet, bet ja tu iesaisties, tad jau logjiski, ka tev mozgas izkompostree un peec laika tu pats kaa vecs piipmanis gaargdams staasti, cik tas ir cool laist duumus

Taakaa man savaa zinja apatiik emocijas godiigums - pirmaa reakcija un pirmais iespaids arii nosaka visu attiexmi. Tas ir labi, ka cilveekam nostraadaa gariigaas aizsargbarjeras! Es paziistu arii citus cilveekus... kuri veel pirms kristietiibas pienjemshanas kaut kaa intuitiivi filtreeja kur ir blefs un fufels, bet kur ir biistamas maaciibas un magjija...
Tas taapat kaa vesels nesabojaats organisms beegs no cigareteem, alkahola, narkotikaam u.c. negatiivaam padariishanaam!

Bet sabojaats un greeciigs cilveeks, peec taa tiecaas, to reklamee un veel par baigi forsho ziimee... taa teikt... moderni. A uz iebildeem saka - tu jau neesi taa kaartiigi pameegjinaajis - tu nevari zinaat!
Memekija
# Iesūtīts: 2009.04.09 15:31:36
Mulder! Tu lieto uzturā kartupeļus, un saki, ka burkānus gan ir bīstami pat pamēģināt

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 43 , pavisam kopa bijuši: 3849