atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Deivida Vilkersona paziņojums
Aivars Lapšāns
Iesūtīts: 2009.03.16 01:19:52
Svētā Gara mudināts izsūtu šo steidzamo vēsti visiem, kas ir mūsu e-pasta sarakstos, visiem draugiem un visiem bīskapiem, ar kuriem esam tikušies visā pasaulē.
NOTIKS NELAIME, KAS SATRICINĀS VISU ZEMI. ŠIS NOTIKUMS BŪS TIK BIEDĒJOŠS, KA MĒS VISI DREBĒSIM - PAT VISDIEVBIJĪGĀKIE NO TIEM, KAS IR MUMS APKĀRT.
Jau desmit gadus Dievs mani brīdina par tūkstošiem liesmu, kas nāks pār Ņujorku. Tās aprīs šo megapoli, ieskaitot Ņūdžersijas un Konektikutas apgabalus. Galvenās lielpilsētas visā Amerikā piedzīvos sacelšanos un liesmojošas ugunis, kādas savulaik redzējām Vatā, Losandželosā.
Šīs sacelšanās un ugunis būs visās pasaules lielpilsētās. Notiks laupīšanas - ieskaitot Taimskvēru Ņujorkā. Tas, ko mēs piedzīvojam tagad, nav lejupslīde, tā nav pat depresija. Mēs atrodamies zem Dieva dusmām. Dievs tiesā Amerikas un citu tautu milzīgos grēkus. Viņš izpostīs pasaules sekulāros pamatus.
Jeremijas grāmatas 18. nodaļā varam lasīt: „Tādēļ pasludini Jūdas vīriem un Jeruzālemes iedzīvotājiem, sacīdams: tā saka Tas Kungs: redzi, Es gatavoju jums nelaimi, un Man ir kāds nodoms pret jums. Atgriezieties jel ikviens no sava ļaunā ceļa un labojiet savu dzīves nostāju, savu rīcību un visu savu dzīvi! Bet tie atbildēs: velti, nepūlies! Mēs sekosim paši savām domām un saviem ieskatiem un rīkosimies ikviens pēc savas ļaunās un stūrgalvīgās sirds!” (Jer. 18:11-12)
11. Psalma 7. pantā Dāvids brīdina: „Pār bezdievīgajiem Viņš liek līt ugunij un sēram, svelmaina vētra būs viņu daļa.” Kādēļ? Dāvids atbild: „Jo Tas Kungs ir taisns.” (8. pants) Tā ir taisnīga tiesa, tāpat kā tiesa pār Sodomu un Noas paaudzi.
Es nezinu, kad mēs šīs lielas piedzīvosim, bet vienu es zinu - tās vairs nav tālu. Es esmu atvieglojis savu dvēseli. Dariet ar šo vēsti, ko paši vēlaties. Lai Dievs jūs svētī un pasargā!
Tā, lūk! Dievs atraus savu sargājošo roku un ļaus materiālisma pārņemtajai patērētāju sabiedrībai izbaudīt tās neprātīgās saimniekošanas sekas. Ko tad mums darīt? Kā izglābties no gaidāmā posta? Kā rīkoties tiem, kas bīstas Dievu un nopietni izturas pret Viņa brīdinājumiem? Uz to Deivids Vilkersons atbild:

„Kad pamati grūst, ko darīs taisnais?” (Psalmi 11:4)
Es jums došu kādu praktisku padomu, ko pats esmu saņēmis no Svētā Gara. Ja iespējams, iegādājieties ilgi lietojamas preces, kas ātri nebojājas, tualetes piederumus un citas nepieciešamas lietas, lai pietiktu vismaz 30 dienām. Pats esmu bijis aculiecinieks panikai, kāds radās terorisma draudu ietekmē. Gaidāmā posta un nelaimju dēļ galvenajās lielpilsētās pārtikas preču veikali tiks iztukšoti stundas laikā. Tomēr šo pārliecību katram pašam jāsaņem no Dieva.
Tēma kristiešiem, kas nopietni vēlas par šo ko teikt. Mod.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
AutorsZiņas teksts
Aivars Lapšāns
# Iesūtīts: 2009.03.16 01:25:11
Bez komentāriem.
Kristofers
# Iesūtīts: 2009.03.16 08:01:12
Kas tas Vilkersons tāds ir?
Dona Eriksone
# Iesūtīts: 2009.03.16 09:17:41
sho te es jau lasiiju 90-gados Vilkersona veestiijumos.
Kristofers
Vilkersonsa ir vasarssveetku, ja nemaldos, sludinaataajs. Ja esi redzeejis filmu " Krusts un duncis" tad taa ir par vinju.
maiga
# Iesūtīts: 2009.03.16 09:18:51
Paldies Dievam, ka Viņš brīdina savu tautu un nejau Vilkersonam vienam šī atklāsme es zinu vēl pāris sludinātājus, kuriem tā bija jau pagājušā gada novembrī.... tik cilvēki neņēma papilnu viņus.... bet tagad tie cilvēciņi aizdomājas
sicilia
# Iesūtīts: 2009.03.16 09:23:57
hmm šito nosūtīju vienai umerikānietei (tb latvietei, kas dabūjusi umerika spilsonību), kas visu laiku sluidiona, ka Amerika ir laba un tikai tur ir morāle, a "jevropa ir sātana perēklis un aizies bojā... vo neatbildēja tas laikam pret viņa spārliecību....
Mulders
# Iesūtīts: 2009.03.16 09:43:22
Aivars Lapšāns

Kad tas notiks. Lai mēs varētu pārbaudīt, vai šis ir Viltus Pravietis, jeb īstenais. Jo Mozus mums dod padomu, ka Viltus Praviešus atšķir pēc tā, ka viņu pravietojumi nepiepildās!

Kāds ir Deadline?
Mulders 2 [159.148.230.9]
# Iesūtīts: 2009.03.16 09:55:28
Palasi Vilkersona dzīvi un pārliecinies. LIetas var arī nenotikt , ja tauta nožēlo grēkus un lūdz Dievam piedošanu. Ar ASV ir cauri.
Mulders 2 [159.148.230.9]
# Iesūtīts: 2009.03.16 10:00:47
Vilkersons ir pārāk nopietns Dieva kalps lai runātu mu;l;k;ibas.
Ja zinātu dienu, tad lietas varētu novērst. Dieva sods nāk negaidīti, tas Mulderam būtu jāsaprot. Pēc Muldera jautājuma sanāk tā , ka Vilkersos varētu būt viltus pravietis. Tā ir jauna viltus teoloģija un Svētā Gara zaimošana.
Mulders
# Iesūtīts: 2009.03.16 10:06:43
Ja zinātu dienu, tad lietas varētu novērst. Dieva sods nāk negaidīti, tas Mulderam būtu jāsaprot. Pēc Muldera jautājuma sanāk tā , ka Vilkersos varētu būt viltus pravietis. Tā ir jauna viltus teoloģija un Svētā Gara zaimošana. (C)

Ja Vilkersona pravietojumi nepiepildās, tad viņš ir Viltus Pravietis saskaņā ar pašu Dieva Vārdu!
Tā kā lūdz apvainojumus par zaimiem pie šo vārdu autora:

5 Moz 20:
20 Bet, ja kāds pravietis kaut ko iedrošināsies runāt Manā Vārdā, teikt, ko Es neesmu pavēlējis tam runāt, vai ja tas runās kādu citu dievu vārdā, tad tādam pravietim ir jāmirst.
21 Ja tu tad savā sirdī domātu: kā lai mēs pazīstam vārdu, ko Tas Kungs nav runājis? -
22 tad zini: ja pravietis runās Tā Kunga Vārdā, bet pravietojums nepiepildās un nekļūst īstenība, tad tas ir vārds, ko Tas Kungs nav runājis; pravietis to ir teicis savā pārgalvībā, tāpēc nebīstieties no viņa.

Tātad... vai Vilkersons ir kaut kāds izņēmums. Uz viņu šie vārdi neattiecas? Viņu nedrīxt pārbaudīt?

Es nesaku, ka viņš tuftu dzen... Tas ko es saku - Visu Pārabudiet, kas labs to paturiet. Es Vilkersonu nepazīstu, tāpēc atļaušos paša Dieva doto zobenu lietot, lai skatītos, kas tas par fruktu!

Mods lūdzams tikt galā ar niku zagļiem
Rausītis
# Labojis Rausītis: 2009.03.16 10:15:44
Visvairāk mani mulsina biedēšana un aicinājums iepirkties ilgam laikam. Abi vienā ziņā - aizdomīgi - atkal radot pārliecību, ka, kārtīgi iepērkoties, arī Dieva dusmas var "pārdzīvot".
Var jau saprast, ka cilvēki labprtāt (pilnīgi neprātīgi!) gaida, ka dusmas nāktu pār tiem, kas šo "tautu tik tālu ir noveduši" - finansu mahinatoriem, kamēr paši iepirkuši paiku, pārlaistu grūtos laikus.

Un diez vai grēki ir sakoncentrējušies pāri dīķim. Nemaz nevajag "tricināt lielas pilsētas", pietiek, ka katra individuālā dzīvīte ir "iztricināta" līdz pamatiem.
Respekts [159.148.230.9]
# Iesūtīts: 2009.03.16 10:21:58
Mulder, tu sēj neticību. Šajā reizē pārbaude nederēs. Tevis dēļ bojā var aiziet cilvēki. Vilkersons pravietoja pat Manhetenas bojā eju. Viņu turēja par jukušu. It sevišķi jau teoloģiskie kristieši. Piedod, tāds rādies tu.
spinxs [81.198.248.5]
# Iesūtīts: 2009.03.16 10:27:24
Mulders 2 [159.148.230.9]
Ko tur tur lokies kai zuts uz žebērkļa pasludina - atsauc... Bet par to, kuru visa pasaule ciena, šķiet arī Tu švaki zini Dieva vārdu.
Respekts [159.148.230.9]
# Iesūtīts: 2009.03.16 10:50:57
Spinxs
Smējēji būs arvien vairāk. Tāds ir Bībeles pravietojums. Nesaprast laika zīmes par to , kas notiek ASV ar kristieša aci....,,Pilsēta, uz kuru no jūras noraudzīsies jūrnieki, kā tā deg,, Kādi pravietojumi vēl vajadzīgi?
Ja šitās lietas notiks , tad smējēji ar to vien zinās pateikt kā sakritība. Mozus tauta ar tā arī nesaprata , kas ar viņu notiek un ko Mozus vēlās ar notiekošo viņu sirdīs ielikt.
Mulders
# Iesūtīts: 2009.03.16 10:57:36
Respekts, un... kad pēdējo reizi pārbaudīju Manhetena bij savā vietā! Iļi es ko palaidis garām esmu?

Aivars Lapšāns
# Iesūtīts: 2009.03.16 11:06:57
Es ta domāju, ka te tauta runās , kā mums sakārtot sevi. Kā rīkoties , kā brīdināt tuvākos par Dieva dusmām. Tad jau Bībele erī ,,jānorok,, kā nepravietiska.
Gudrīšiem - Vilkersons sevi par pravieti neuzskata, viņš ziņo tikai to , ko Dieva gars viņam liek teikt. Visas pasaules kristieši viņu uzskata par pravieti. Nu ir daži izņēmumi arī te Latvijā, ko darīsi - teoloģiskie kristieši rullē un kā vienmēr vinnē.
Es aicinu jūs tomēr diskutēt - ko darīt- lai Dieva dusmas ietu secen un -par vislielākas cieņas izrādīšanu Deividam Vilkersonam , mūsu brālim Jēzū Kristū. Viņam jau astoņdesmit gadu līnija iet. Visa viņa dzīve ir viens pravietojums par īstu Dieva vīru; Dieva dots piemērs - kādiem jābūt pēdējo laiku kristiešiem. Būsim tādi arī mēs.
-Jona-
# Iesūtīts: 2009.03.16 11:23:17
Nu te var zināmā mērā pārbaudīt šos D.V. pravietojumus, proti, pēc to attīstības laikā un pēc sakritības ar citiem līdzīgiem:

http://www.vvm.lv/lv/news/list.html;jsessionid=A29EF4D1271DF73A2E7A3E12.. 004AFAF2?news_id=55

un ko es varu teikt - sakritības ir uzkrītošas, lai neteiktu vairāk... gan ar Ē.Delpera tekstiem, gan L.Lašansa, gan Vassulas, gan arī Medžugorjes vēsījumiem un vēl citiem.
-Jona-
# Labojis -Jona-: 2009.03.16 11:27:29
vilks
Man šis pravietojums nešķiet pamats panikai, tieši otrādi - aicinājums saglabāt mieru arī tad, ja būs pavisam slikti.

Jā, ja tā pavairāk palasa, tas top pavisam skaidrs. Mums ne no kā nav jābaidās, lai cik arī dīvaini neizklausītos. Šausmas būs neaprakstāmas, bet arī miers , ko Jēzus dos Savējiem, būs tāds kā nekad agrāk.
Kristiešu ticība tiks ļoti vairota, tā, kā mēs šodien īsti pat iztēloties nespējam.



Aivars Lapšāns
Es aicinu jūs tomēr diskutēt- ko darīt- lai Dieva dusmas ietu secen

Lūgties kā vēl nekad. Veltīt tam visu iespējamo un neiespējamo laiku. Šai sakarā mūsu foruma pļāpiņām būtu bikucīt jāpārkārto savas prioritātes, jo , pļāpāt pat par Kungu un Bībeli, vēl nepavisam nenozīmē atrasties lūgšanā.
Parketa kristiešu laiks ir beidzies, kungi un dāmas.
-Jona-
# Iesūtīts: 2009.03.16 11:35:28
a_masiks
Viens vēl var izgāzties kaut kādu iemeslu pēc, bet nevar izgāzties visi, kas cits citu apstiprina un kuri turklāt apstiprinājušies nevainojamos Darbos.
Mulders
# Iesūtīts: 2009.03.16 12:20:27
Globāli jau nekas jauns nav pateikts...

Pasaule tāpat iet uz galu... tas gals kaut kad iestāsies, vai mūsu dzīves laikā, vai vēl pēc pāris tūkstošiem gadu... To neviens nezin. Ja kāds sakās zinām, tad tāds ir pirmais kandidāts uz viltus pravieša vārdu...

Savukārt, to ka šajā pasaulē viss iet kā pa celmiem, tur nevjag pravieša dāvanas, tas tāpat ir skaidri redzams, kas grib redzēt.

Protams, lieks atgādinājums, ka jāatgriežas no grēkiem - karogs rokā - bet pareizi teica Rausītis un Vilks, Kristiešu uzdevums nav novērst Dieva Dusmas globāli... tas notiks tā vai tā un Kristieši nevar atcelt pasaules galu globālā mērogā!

Ja pas Vilkersons sevi par pravieti neuzskata, tad pret viņu netiek izvirzītas praviešu prasības. Savukārt ja kādi citi uzskata šamo par pravieti... nu lai!

Ja mēs nometam no Vilkersona ģīmja "pravieša" uzrakstu, ko, šķiet, viņš pats sev nav piešķīris, tad onka runā parastas standarta lietas, kas ir visos laikos un vietās vienmēr tapušas sludinātas...
Ja paša Vilkersona personība kādam liek šajos brīdinājumos ieklausīties, lai tā būtu... Es jau teicu... man pietiek, ka par to visu brīdina un sludina pats Kristus, tāpēc tas, ka vēl kādi ticīgie to arī sludina, man personīgi nedod vairāk svaru Kristus brīdinājumiem!
spinxs [81.198.248.5]
# Iesūtīts: 2009.03.16 16:10:25
Jā, un vēl ir arī Jānis ar savu Atklāsmi, kam arī jānotiek drīzumā un notiks! To lērumu briesmu mirstīgais, kā man liekas, pat izsekot nespēj.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 64 , pavisam kopa bijuši: 5787