atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Vai JHVH soda ?
Aiko_Saule
Iesūtīts: 2009.02.10 13:17:08
JHVH būtni soda, ja būtne dara ko tā grib pie nosacījuma ka gribēšana ir no paša JHVH ?

JHVH nesoda tādus - kas dara kā grib ! JHVH soda - tos, kas dara to ko negrib. Jo griba ir laba - labo ko es gribu es nedaru - bet ļauno ko negribu es daru.

Ļauno dara - jo prāts nepietiekami attīstījies nespēj atšķirt ļabo no ļaunā - cilvēce vēl jauna - kā bērni - viss miglā tīts - kas sasnieguši apgaismību - tie spēj atšķirt labo no ļaunā - un izvēlēties labo saskaņā ar savu labo gribu. Visas grib labo - bet izvēlas ļauno - jo nespēj atšķirt labo no ļaunā ! Ja spētu - tad izvēlētos labo - jo kurš gan grib sev nodarīt pāri - radīt sev ciešanas - neviens.

Uz zemes ir saprātīgas būtnes - bet nesaprātīgās ar varu uzurpējušas sev varu - un liek ar varu saprātīgām - rīkoties nesaprātīgi - tāpēc bieži no malas redzams - kāpēc saprātīgs deputāts pieņem nesaprātīgus lēmumus - jo notiek garīgā vardarbība. Protams nesaprātīgais saprtātīgo nav spējīgs saprast - un ko nesaprot - no tā baidās !
AutorsZiņas teksts
Aiko_Saule
# Labojis Aiko_Saule: 2009.02.10 14:23:12
Džamšuds JHVH sūtīja savu Dēlu Jēzu - kurš atnāca cilvēcei palīgā un deva jaunās zināšanas - atklāja īstenību tādu kāda tā ir ! Kam acis ir tas lai redz - un ko redzi tā ir īstenība. Kad redzi - ka kāds kādu nošauj - tad zini vainīgs tas, kas nošauj. Vairums gadījumos - protams izņēmumi ir - nošauj, kas novests līdz izmisumam.
Vairākums nemaldās - maldās mazākums - demokrātija, bet ja valstī kaut kāda mazākumā esoša elite - valda pār vairākumu ar varu - un elite slēpj zināšanas un visādos veidos vairākumam neļauj kļūt zinošai - un JHVH to pieļauj. Ja JHVH nebūtu sūtījis savu Dēlu Jēzu - un nebūtu atklājis īstenību kāda tā ir - tad es sāktu karu pret JHVH - bet tā kā JHVH ir sūtījis savu Dēlu - tad JHVH ir taisnīgs ! JHVH - taisnība izpaužas tajā - ka JHVH regulē procesus - kā īstā sula īstajā laikā - tāpēc cilvēce dzīvo - ja JHVH tā nedarītu - tad cilvēce nedzīvotu - JHVH ir par to lai Tu dzīvotu un tu dzīvo - kad JHVH izdomās, ka Tev būs jāmirst tu nomirsi. Kā JHVH lems tā būs bija un ir - jo JHVH tāds ir. JHVH dod atklāsmes - ikvienam garam informē ikvienu būtni ikvienā realitātē - personīgi - vienam dod atklāsmi citam gribēšanu utt. Ja paskatās uz JHVH rīcību - tad JHVH vienai daļai nocietina sirdi - vienai nē kautkādas sistēmas ietvaros, bet ja skatās vēl vispārīgāk - tas nes vēl lielāku labumu. Ciešanas ir tik - cik tās katram vajadzīgas - savs krusts katram ir jānes - caur ciešanām uz svētlaimi, bet pats interesantākais ir tas - ka JHVH atklāj jaunu zemi un jaunas debesis - savu valstību - kur nebūs asaras un bēdas - JHVH grandiozais plāns - uz ko mēs caur ciešanām un mācīšanos tiekam vesti un jauno Jeruzalemi - Dieva valstību. Mēs tiekam svētdarīti - lai mēc būtu svēti un būtu cienīgi ieiet Dieva valstībā. JHVH šeit rīkojas labi - atklāj savus nodomus attiecībā uz cilvēci - un cilvēcei ir sagatavojis grandiozu brīnišķīgu plānu. JHVH mērķis ir brīnišķīgs priekš cilvēces un JHVH to nesļēpj tiem, kas ir attīstījušies - lai varētu būt komūnijā ar JHVH ! Katram savs laiks - piedzimt, sākt runāt, staigāt, kontemplēt JHVH tādu kads JHVH ir !
rainars
# Iesūtīts: 2009.02.10 14:37:06
- jo notiek garīgā vardarbība Ja nu tur jau tā lieta.Bet mēs jau to varam izmainīt pastāvot ailūgšanās uz ko mūs arī aicina Pāvils.
Beidzot - topiet stipri savā Kungā un Viņa varenajā spēkā. Bruņojieties ar visiem Dieva ieročiem, lai jūs varētu pretī stāties velna viltībām. Jo ne pret miesu un asinīm mums jācīnās, bet pret valdībām un varām, šīs tumsības pasaules valdniekiem un pret ļaunajiem gariem pasaules telpā.
Cik man ir zināms tad pats JHVH pats nesoda ,bet raksti pauž ka savus nepaklausības bērnus viņs atdod satanam uz parmacīsanu ,lai tie pārmācīti vairs nepulgātu Dieva vārdu.
rainars
# Iesūtīts: 2009.02.10 14:57:11
nu ne jau īsti pats bet visas cilvēka miesā atrodošās tieksmes.
Aiko_Saule
# Labojis Aiko_Saule: 2009.02.10 15:23:31
rainars & Olita Kur rodas domas - kuras nosaka Tavu rīcību ?

Tātad - domas saņem no JHVH - ko uztver DNS molekula elektriskomagnētisko viļņu veidā.

Saņemtās domas nosaka rīcību ! - brīvā griba neeksistē - esi kā robotiņš, kurš dara - kas jādara - un skaties visu kā sapni - filmu !

Olita Cilvēks pats visu dara un pats par sadarīto atbild.
Sadara cilvēks - to ko JHVH ieliek prātiņā - tātad JHVH izmantojot Tevi dara - ne Tu - Tu tikai miesā esot skaties - kā viss notiek ap Tevi ! Kalvinisms - liktenis, predestinācija nolemtība JHVH gribai ! Viss - notiek kā JHVH grib - tai pašā laikā JHVH grib, lai Viņu lūgtu - tajā brīdī - kad JHVH dod gribēšanu JHVH lūgt - tā JHVH maina sevi - dzīvo un eksistē ! Un ikviens lūdz - tad, kad JHVH sagrib mainīties !
rainars
# Iesūtīts: 2009.02.10 15:49:32
Aiko_Saule un ko tad dara Jesus Kristos ?
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.02.10 15:51:14
rainars Jēzus dara ko JHVH gribēja un grib - un viņi ir veins JHVH tagad !
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.02.10 16:25:48
Džamšuds JHVH nevis soda mūs, bet izmanto - kā robotiņus un kad robotiņš ir izpildījis savu programmu - tam jāmirst. Cilvēce iekš JHVH veic programmu - ko JHVH grib un ir ieplānojis - JHVH ir plāns - cilvēces pestīšana - JHVH neatstās mūs dzīvot mūžīgi šeit uz Zemes - lai mēs ciestu mūžīgi - mūs nonāvē ar vecumu un mūs transformē jaunā stadijā, kur mēs atkal turpināsim veikt kādu programmu saskaņā ar JHVH - mūžīgā dzīvošana - viss visu laiku mainās un ir interesanti - nav garlaicīgi ! Piemēram - tagad es un Tu mēs komunicējamies - jo JHVH tā ir lēmis un savādāk nemaz ar nav ! īstenība kāda tā ir !
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.02.10 16:35:09
Džamšuds Tb - atbilde uz topika jautājumu izejot no A_S premisām ir vienkārša: Jahve nežēlīgi soda cilvēkus par to, ka Jahve dara grēkus. Nu, tjipa - Jahve neizslaucīja pagalmu, iekāpa peļķē un aizdusmām līdz pusnāvei nospārdīja savu suni. Laps, mīļš Jahve, ibo neuzspēra gaisā visu paauli....

Tb - atbilde uz topika jautājumu izejot no A_S premisām ir vienkārša: Jahve transformē cilvēkus, kad cilvēks ir paveicis to ko tam bija jāpaveic - Jūdas nodeva Jēzu un Jūdas tika transformēts - transformācija nav jāuztver kā sods.

Nu, tjipa - Jahve neizslaucīja pagalmu, iekāpa peļķē un aizdusmām līdz pusnāvei nospārdīja savu suni. Laps, mīļš Jahve, ibo neuzspēra gaisā visu paauli....

JHVH visu dara pareizi - JHVH rada cilvēku un nomirdina kad grib ! JHVH izredz sev izredzēto tautu - un kuru izredz tā kļūst izredzētā !
JHVH ir visu varens - un neviens JHVH nevar iznīcināt !

JHVH ir par cilvēces dzīvošanu - JHVH izveido svētos - kuriem ir konkrētam skaitam jānomirst - lai iestātos JHVH valstība uz Zeme un ir jau iestājusies - tikai daudzi nezina vēl ! Tā valstība par kuru runāja mans brālis Jēzus - Valstība kura nav šīs pasaules ! Jēzus nemeloja - Jēzus atklāja JHVH tādu kāds JHVH ir !
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.02.10 16:46:40
Džamšuds Redzi - 1 apgalvojums ir no vienas kolektīvās realitātes, bet 2 apgalvojums ir no citas kolektīvās realitātes. Abi apgalvojumi - katrā realitātē ir patiesi. Tātad - 1un2 apgalvojumu - ja ienes kolektīvajā realitātē A - tad var būt tā - ka 1 ir nepatiess un otrais patiess - ja B - tad 2 nepatiess un 1 patiess - ja C - tad abi ir patiesi - ja D tad abi nepatiesi. Atkarībā - kādā kolektīvajā realitātē atrodas Džamšuds - tā arī Džamšudam būs ! Katram ir jāpaņem no skolotāja zināšanas - un tā veidosies, katras būtnes personīgā ticība savā personīgajā realitātē ! Es dodu un atklāju kas man ir - daru, kas man jādara - Tev ir jādara, kas Tev ir jādara. Noskaidro pie JHVH, kas Tev ir jādara ! JHVH var lūgt un JHVH atklāj - ja tā būs JHVH griba ! Viss kā redzi ved pie JHVH ! Tagad !
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.02.10 16:50:14
Džamšuds Pirms tam un tagad un nākotnē - bija ir un būs JHVH - tikai daudziem viņu realitātēs ir savādāki priekštati pagaidām - pirms realitātes tiks pārprogrammētas uz īstenības redzēšanu - tādu kāda tā ir ! Krīze ir klāt - pārprogramēšana ir sākusies !
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.02.10 17:37:31
Džamšuds
Es tev uzdevu jautājumu - kurā no šīm realitātēm ir nepatiesa?

Ja godīgi es Tavu jautājumu uztvēru ar akcentu uz pariezs vai nepareizs nevis realitāte.

Tā kā es varu pārvietosties no vienas kolektīvās realitātes un otru - tad es apvienojot divas kolektīvās realitātes vienā - iegūstu divus apgalvojumus - kas var būt pretrunīgi manā personīgajā realitātē.
Nu lūk - tas kas ir pretrunas - tas netraucē dzīvot - jo pretrunas ir normāla parādība - ja apzinās, ka tās rodas vairāku kolektīvo realitāšu apvienojuma dēļ. Piemēram apvienojot Kristietību ar Sātanismu - iegūstam daudz pretrunu savā realitātē - kas nemaz nenozīmē, ka es vairs savā realitātē nevarētu dzīvot laimīgs. Pretrunas - mani nedara nelaimīgu - jo ir zināmi pretrunu cēloņi. Protams kādai būtnei no savas realitātes - var šķist, ka viss ir vienā putrā - parasti pati būtne vēl dzīvo kādā tādā kolektīvajā realitātē, kurā vēl nav iemācījusies - iziet no sava sapņa savā realitātē uz īstenību. Jo tās būtnes, kuras ir spējīgas no sava sapņa savā realitātē iziet īstenībā - spēs ieraudzīt citas realitātes savu un kolektīvās realitātes īstenībā un visus apgalvojumus visās realitātēs - gan pretrunīgos gan nepretrunīgos.
Tā kā viss ir ok !

Nu ko, man nāksies tad tevi ļoti dziļi sarūgtināt : manā realitātē Jahves valstība tuvākās bezgalības laikā neiestāsies.

Nu lūk - manā realitātē ir savādāk. Līdz ar Jēzu - JHVH valstība atklājas vairākās realitātēs - un man ir tas gods Tevi par šo faktu informēt Tagadnē - lai Tu nepaliktu neziņā un Tiesas Dienā nevarētu teikt - ka neviens Tev nebija atklajis - kas notiek

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 150 , pavisam kopa bijuši: 17167