atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem bērnu tiesības
ne - mīlētā...
Iesūtīts: 2008.11.28 10:08:27
Ir lūgums iesaistīties akcijā par dzīvības sargāšanu.
Mērķis ir savāk pēc iespējas vairāk cilvēku parakstu pret abortu legalizāciju visā pasaulē. Šie paraksti ir jānosūta uz ANO līdz 10. decembrim. Vajadzīgi vismaz 50 000 parakstu.
Ieej http://www.worldcongress.pl/un/?lang_un=lv
Atbalstam un nobalsojam!!!

p.s. ja gribat varat ar izteikties par šo tēmu konkrēta jautājuma nav!
. 1 . 2 . >>
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.11.28 10:35:02
Hugo, a kāpēc nenorādīt. Nu ja muļķis dara mulķības, tad kādam ir jāparāda kas un kā jādara. Citādi pasaule aizies bojā ja durakiem ļaus rīkoties saskaņā ar savām egoistiskajām kārībām!

Kas nākamais... tb bērnus un slimniekus jau var oficāli likvidēt... pirmos, jo tie nepretojas un nevar izteikt savas vēlmes uz dzīvošanu, otros tāpēc, ka novedam šos tādā stāvoklī, ka viņi paši labāk grib mirt nekā dzīvot... Kas sekos... vecos ar ragaviņām vedīsim, jo šie tāpat tikai visus apgrūtina bet paši nekādu PV neražo? Nu nākamais - čigānus un ebrejus, jo neatbilst cilvēku definīcijai, kura katram Ārietim ir skaidra... Tālāk... Komunistus, jo šādas idejas var paust tikai mežoņi, kas nav cilvēka vārda cienīgi? Kas tālāk... likvidējam arī tos kas zobus nemazgā... jo vai tad tas ir cilvēks, kas zobus nemazgā? Klibios, aklos, kurlos, plānprātiņus... tie ir cilvēka vārda necienīgi un kauna traips cilvēces sejā... - notīrīsim!

Abortu Aizstāvji ar šo faktiski leģitimē vienkāršu lietu - drīxt likvidēt traucējošus faktorus, kas NAV cilvēki!

Līdz ar to, ja, piemēram Dievs atnāks un pierādīs šiem slepkavām, ka viņi NAV cilvēki... tad pēc viņu pašu mērauklas viņi būs likvidējami kā traucējoš "izaugums" Cilvēces Sejā...

Tak man ir aizdomas, ka šie slepkavas SEVI noteikti uzskata par cilvēkiem, un ar SAVU ģīmi mēra visus pārējos un pēc saviem ieskatiem piešķir šo augsto titulu "Cilvēks" kam nu grib... kam šis tituls netiek... nu tiem jālūko, vai šie nav traucēklis... jo kas tur... šo suns, šo cūka, šo saburzīts papīrs... šo nedzimis bet dzīvs bērniņš... visu var iemest miskastē, ja traucē... psiholoģiski, fiziski...

Es arī gribu tiesības nogalināt man traucējošus protplazmas kunkuļus...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 10:44:55
Hugo, pirmkārt 50 000 kas parakstās tas nenozīmē ka pārējie 6 miljardi ir pret Tā kā nevajag te ar sofistiku!

Otrāmkārtām - intelektam nav nekāda sakara ar slepkavu. Ja slepkava, tad neatkarīgi no intelekta kāds cits viņu ir tiesīgs iegrožot! Man nav jābūt gudrākam par slepkavu, lai es varētu viņu likt cietumā! Tā kā... pats paraksta fakts paceļ šos 50 000 augstāk pār jebkuru slepkavu... Jo cilvēks, kas cīnās par citu cilvēku dzīvību ir augstāks, gudrāks un vērtīgāks šai Rasei nekā kaut vai 3 doktora grādus ieguvis slepkava, kurš bez sirdsapziņas pārmetumiem var gan atbalstīt gan pats nogalināt nevainīgu, pretoties nespējīgu, klusējošu bērnu! Pat Spartas iedzīvotāji bij humānāki, viņi vismaz ļāva bērnam piedzimt un dzīvot, ja viņš atbilda konkrētām prasībām... šī slepkavu rase pat tik daudz neļauj...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 10:47:30
nu, Irākā, piemēram, tiek likvidēti traucējoši faktori kas IR cilvēki. Ij kas? Ko un kam tu tur varēsi ko pierādīt?

Līdz ar to... kā jau teicu, slepkavas tiek iegrožoti... PAT ja viņi paši ir mazliet līdzīgi cilvēkiem. SLepkava ar to vien ka ir slepkava zaudē cilvēktiesības... līdz ar to, tīri pēc definīcijas pats sevi norobežo no cilvēka vārda cienības un kļūst par traku suni, kas ir jānošauj. Bet traku suņu izšāvējus netiesā... bet apbalvo.. jo viņi ar savu darbu atbrīvo cilvēci no tiem elementiem, kas šo cilvēci un tās existenci apdraud!
Zāles nesauc par slepkavām, jo tās likvidē vēzi! Bet pret vēzi cīnās ar visām iespējamām metodēm... jo vēzis uzbrūk un iznīcina veselo organismu! Tieši tāpat kā abortu aizstāvji... uzbrūk un iznīcina veselus dzīvot gribošus bērniņus!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 10:55:36
Tas arī nenorāda ka tie ir PAR. Tā, ka pats uzmanies ar sofistiku. Kā mēs saprotam - lielai daļai no 6`000`000`000 ir iespēja izteikties. Un ja viņi to nedara - laikam taču ir kāds iemesls?

Jā... piemēram iemesls varētu būt - neizteiktie spar acīrmedzamām lietām. Tad jau mēs varam uztaisīt aptauju par to vai zagt ir slikti, un ja parakstās mazāk kā 3 miljardi, tad secināt, ka pārējie neparakstījās kaut kādu iemeslu dēļ... droši un tāpēc varam legalizēt zādzību!
Statistika ir smalka lieta Te nav referendums, bet gan pietiekoši lielas cilvēces daļas iniciatīva inicēt konkrētas reformas. Tev ir tiesības inicēt pretējo... ja tu to nedari, tātad sorry... tiek pieņemts ka parējiem ir vienalga un likums tiek izbīdīts (neticu gan ka izdosies, bet nedarīt arī nevar)

Ā.... skaidrs - nosaucam cilvēku par slepkavu un varam mierīgi likt cietumā!
Nenosauksim. Konstatēsim faktu - ja notiek cilvēku slepkavība bez leģitīma iemesla, teixim aizstāvoties, aizstāvot savus tuvākos vai karā... tad tas ir slepkava un tālāk pēc texta!

Atliek tikai nosaukt, ij rokas brīvas - dari ar to slepkavu ko vēlies, ibo esi sev iedevis visas tiesības abēr viņam - atņemis. Ģeniāli.
Prieks ka tu oponentos redzi tieši pats savas kaites! Bet maldīgi redzi... nevajag uz visiem projicēt savu!

Visiem cilvēkiem parasti ir apmēram skaidrs, ko nozīmē - slepkava Ja tev tas nav skaidrs, tad baidos, ka ar to vien jau tu esi apšaubāms kā cilvēka vārda cienīgs! Jo ja tu neizšķir tādu noziegumu kā "slepkavība" tad par pārējo tavu morālās vērtēšanas spēju vispār nav nekādas ilūzijas... kā jau teicu... trakus suņus atšauj... bet mūsu sabiedrībā - izolē no sabiedrības... jo kazi vienmēr jau var gadīties, ka šis atgriežas pie prāta. Bet kāmēr kādam nav skaidrības par elementāro bāzes morāli... tādu uz ielas labāk nelaist!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 10:56:19
nuja, kā jau teicu - nosauc tā kā VAJAG, un dabūsi to ko vēlies. Visa sāls nosaukumā...

Visa sāls fakta konstatācijā. Ja X nogalina cilvēku, kurš pats nav noziedznieks, tad X ir slepkava!
Mazliet domīgais Jony
# Iesūtīts: 2008.11.28 11:51:06
Hugo dieGs Slepkava=karavīrs=kāvējs...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 12:08:40
Vari paskaidrot būtisko atšķirību? Es piemēram, neredzu NEKĀDU atšķirību starp "nosaukt" un "konstatēt faktu". ja nu vienīgi domu biedru skaitā. "Konstatē faktu" lielāks domu biedru skaits, ij vairākumam neiebildīsi.

Tāpē jau jūs nevar likt pie lemšanas, ka neatšķirat nosaukšanu no fakta konstatēšanas. Vot nosauc par cilvēku tikai tādu cilvēku, kas piedzimis... ja nav piedzims, znač nav cilvēks. A to ka fakta konsatācija ir kas cits, ka cilvēks ir cilvēks arī tad, ja vēl nav piedzimis... tas jūsējiem ir pa kāju!

Tieši TĀPĒC tev neviens nejautā tavu viedokli, jo tu neesi vienkārši kvalificēts šādus viedokļus izteikt, jo neatšķir objekta dabu no objekta nosaukuma. Tev ja par cilvēku nosauks "Āriešu Rasi" tad ebrejs vairs nav cilvēks...
Mēs liekam priekšā par cilvēkiem saukt visus cilvēkus neatkarīgi no vecuma (1a diena vai 9 mēneši vai 30 gadi), dzimuma, rases, etniskās piederības etc. etc. Tā ir jūsu lauciņš cilvēkus definēt pēc kaut kādām ārējām pazīmēm!

Nu un tāpat ar slepkiavām - ja slepkavo nevainīgus cilvēkus, značit slepkava...
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.11.28 12:10:21
nu, karavīrs, piemēram.

Es teicu "parasti", bet tomēr ir izņēmumi kuri to nesaprot. Tos kas to nesaprot un šo terminu neizšķir, tiem arī nedod tiesības lemt par citu cilvēku dzīvību. Un cilvēks kas šo terminu neizprot potenciāli bīstams ir... nu līdzīgi kā nepieskaitāmie, kas nezin ko dara... tādsu es ieteiktu izolēt un/vai apmācīt elementāros tiesiskos terminos! Ko nozīmē slepkavība, ko nozīmē zādzības, ko nozīmē tas vai cits termins! A to izskatās ka pa pasauli staigā vesela uima cilvēku, kas nezin ko nozīmē "slepkavība"!
Redz tā kā tu jau uzskatāmi parādi, ka tu neesi kvalificēts atšķirt slepkavu no karavīra, policista, bendes... ar to vien tu izslēdz sevi no to cilvēku klases, kam šādā aptaujā vispār viedokli prasīs!
Mārtiņš
# Iesūtīts: 2008.11.28 13:00:50
Parakstījos un aicinu to darīt visus.
Balss
# Iesūtīts: 2008.11.28 13:19:12
Es arī parakstījos.
Miervaldis Gotiņš
# Iesūtīts: 2008.11.28 13:46:12
Dona Eriksone
Luteraanjiem ir bzdiks uz " tiiro maaciibu"
... un paliecināšanu?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 13:47:09
Ctulhu, kreacionisms nav bzdinks Luterāņiem. Protams, ir kam ir... bet tas nav Luterisma pamatdoktrīna...

Tb tieši par 6000 gadu kreacionismu. Citādi jā... Luterāņi tic un māca, ka Dievs radīja Zemi un Debesis un Visumu etc. etc. - tālāk pēc texta!
Rausītis
# Labojis Rausītis: 2008.11.28 14:34:17
Ctulhu
kopš Ievas un Ādama radīšanas, ņemot par pamatu Bībelē uzrādītos vecumus un ģenealoģiju var aprēķināt cik veca ir cilvēce. Bet par pirmajām 5 radīšanas dienām - varbūt ir vairāk kā 5 24h dienas, varbūt ka nē, kurš tad to var pateikt. Pēteris raksta "Bet tagadējās debesis un tagadējo zemi glabā un uztur tas pats vārds ugunij un bezdievīgo cilvēku tiesas un pazušanas dienai. Bet to vien turiet vērā, mīļie, ka viena diena Tam Kungam ir kā tūkstoš gadi un tūkstoš gadi kā viena diena ." Tad nu var būt visādi.

tie miljonu miljoni vispār ne ar ko nav pamatojami.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 14:39:11
no luteraanju maaciitaajiem naak aaraa 6000 vai 40000 gadu un vyss

Būtībā jau neloģiski tas nav... neviens nav tur klāt bijis, neviens nav novērojis visus procesus uz zemes etc...
Personīgi man ir pilnīgi vienalga vai 6000 gadi vai 13.4 miljardi ar 6iem loģiskiem posmiem Radīšanā
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 14:40:49
Nelaime taada, ka tie miljardi gadu izriet no fizikas. No taas pasas fizikas, no kuras izriet viss, kas mums te apkaart ir, sito kompi ieskaitot.

A čista interesanti... tagad, kad atklāts, ka visums izplešās ar paatrinājumu... vai šis faktors ir ņemts vērā izrēķinot BB laiku... Tik tā... incējos!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 14:47:36
Ar negatīvu, ar negatīvu.... matemātikā nav labi zīmes putrot.

Nope... Visuma izplešanās paatrinās... Tas jau tas prikols...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 14:48:44
Taatad agraak izpletaas leenaak... Tas vareetu BB momentu atbiidiit laikaa atpakalj.

Nebūs tik vienkārši... pas laiks ir saistīts ar telpu, figņa sanāk! Nē nu es nezinu... prosto incējos, jo Dark Matter teorija ir visai nesena un tā noteikti ietekmē šitos ciparus... vot incētu, vai tas 13.4 ir šodienas dati jeb kaut kāds 20 gadus vecs!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 14:54:13
btw oftopikā esam...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 15:19:08
Ctulhu, tā viš i! Bet neviena kontracepcija nav 100% ja nu vienīgi vazektomija un dzemdes amputācija!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.28 15:55:16
Ctulhu, dažreiz tiešām gribās bezmazvai ieviest "dzemdību tiesības", tb kam tādas ir tie var dzemdēt, bet kam nav, tiem pie apaugļošanās vai nu šie taisa ģimeni un audzina bērnu, vai dzimumorgānu amputācija, lai nevairojas un bērnu valsts apgādībā, kur šiem fruktiem alimenti līdz bērna pilngadībai!

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 60 , pavisam kopa bijuši: 17640