atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Svētā INKVIZĪCIJA, raganas, burvji utml.
Kundali
Iesūtīts: 2008.11.19 13:55:28
AutorsZiņas teksts
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.19 18:57:30
Kundali
manuprāt,tu īsti neesi sapratis ragu medības mērķi.
Kas ir teicis,ka jaunais ir labi aizmirsts vecais.
Raganu un burvju medības,svētās Romas inkvizīciju 21.gs.ir aizstājusi Svētās Amerikas impērija; teroristu un fundamentālistu medības.
Trīs pamatprincipi.
Aizdomas.
Vajāšana.
Giljotīna,karātuves vai sārts.
Cilvēce kāpj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem.
Raganu un burvju medīšanas princips,līdzīgi kā cīņa pret teroristiem,ir psihologiska rakstura ierocis-ideologijas izplatīšanai citās zemēs.nav atšķirība starp inkvizitoriem un demokrātiem.Gan vieni,gan otri nodarbojas ar ideologijas izplatīšanu iebaidīšanas,slepkavošanas un politiskā spiediena veidā.Savukārt abiem raksturīgs ir asinskārs ļaunums un postoša griba.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.19 20:18:53
Sekrety Inkvizicii. Plamya Very.(DVDRip.Rus)
Sekrety Inkvizicii. Plenyonnii razum.(DVDRip.Rus)
Sekrety Inkvizicii. Hraniteli veri.(DVDRip.Rus)

No tās pašas sērijas-turpinājums...

Vedmi. Karayuschiy ogon.Rus
Vedmi. Shabash vedm.Rus
Vedmi. Valpurgieva noch.Rus

DC++ir jābūt šīm filmām.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.19 20:19:43
Kopumā sakot,negribētu es dzīvot religiskā neprāta viduslaikos.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.19 21:12:42
Redzi,ne velti Bušs izmeta frāzi,ka cīņa ar terorismu,ir dieva inspirēts aicinājums.kas ir uztvers kā pienākums.Atbildīgs uzdevums demokratizēt trešās pasaules valstis un iznīdēt sliktos puišus,jeb teroristus un cilvēknemīļus.Lai gan patiesībā,es īsti neredzu starpību starp Huseinu un Bušu junioru.kas savus religiskos fanātiķus ieveda Irākā un Afganistānā.Triljoniem dolāru iztērēts cīņā ar terorismu.Un tā rezultātā Afganistānu un Irāku plosa pilsoņu karšs.Miljoniem bojā gājušu cilvēku.Un šis skaitlis nav pārspīlēts.Bet skaidri tiek minēts visaugstākajā diplomātiskā līmenī.
demokratizācijas upuru skaits gan īpaši nepārsteidz,ņemot vērā 2 miljoni vjetkongiešu likteni Vjetnamas karā.Tad cīņa tika vērsta pret komunistisko briesmoni.Pašam nelabajam par prieku upurējot 2 miljonus vjetkongiešu.Un virs viena miljona Irākiešu,kas upurēti pašam nelabajam demokrātijas ideāla vārdā.Vai tas nav viss īstākais sātanisms?
Kopumā sakot,es negribētu religiskā neprāta viduslaikos.Lai gan mūsdienu pasauli virza ne mazāka mērā religisks fanātisms.Un baisi paliek,kad publiskajā telpā dzirdu dogmātu idejas skolās obligātā kārtā pasniegt dievmācības pamatus.Goda vārds.Zosene un šermuļi uzmetas vien no domas,ka dogmāti varētu īstenot šo nesaprātīgo-absurdo ideju.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.19 21:22:56
jēpis
Tu sākumā noskaties dokumentālo filmu sēriju par raganām un neradīsies šaubas,ka pagātne atkārtojas 21.gs.
Tikai pati ideja ir noformulēta citādi.Ietērpta citā ideologiskā čaulā.
Bet satura ziņā-nav starpības.Vai nu burvji un raganas,vai teroristi.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.20 01:29:50
jēpis
Nevis viduslaikos bija sūdīgāk-nemaini galotni vārdam.Bet,negribētu es dzīvot religiskā neprāta viduslaikos.
Un tas ir subjektīvs vērtējums,ka cīņa ar terorismu,ir analogiska cīņa ar burvjiem un raganām.Jo īsti nav skaidrs,kas ir lielāks terorists attiecībā vienam pret otru.Grupa religisku fanātiķu Austrumos.Vai grupa religisku fanātiķu Rietumos.Abi aiz sevis sēj šausmas-ciešanas un atstāj līķu kaudzes.
Uzsver atšķirīgo starp religiski orientētiem fanātiķiem Austrumos un starp religiski orientētiem fanātiķiem Rietumos?Abas religiski orientētas fanātiķu grupas ne vien cits citu iznīcina.Bet iznīcina nevainīgus cilvēkus-sievietes,bērnus,sirmgalvjus.
mani nemulsinātu,it nemaz nemulsinātu,ja Austrumos Rietumu fanātiķus pasludinātu par tik pat radikāli bīstamiem,cik Rietumi pasludina par radikāli bīstamiem Austrumu fanātiķus.
Negribētu es dzīvot religiskā neprāta viduslaikos.Nenozīmē ka man ir patīkami dzīvot mūsdienu religiskā neprāta laikos.Kur tu saskati pretrunu,zināms tev personīgi.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.20 01:42:09
Bet,ne jau par to ir tēma.Neprāts ir dominējis visos laikos.Gan garīdzniecībā,gan tiesvedībā,gan politikā,gan sociālajās sfērās.
Religijas fanātiķus virza ne vien dziļa ticība dievam.Bet tik pat dziļa un nesatricināma ticība sātanam.Un tas ir diezgan absurdi,ka dievbijīgs cilvēks vienlaicīgi dziļi un nelokāmi tic gan dievam gan sātanam vienlaicīgi.Kristietība ticību sātanam uztur masu apziņā tik pat,cik masu apziņā uztur ticību dievam.
varbūt ir pienācis laiks pārstāt ticēt sātanam?
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.20 01:56:06
Vai tad cilvēks nav kļuvis labāks,kad pārstāja ticēt sociālisma un nacionalsocialisma dēmoniem?
Bet kristietības gadījumā mēs runājam par ticību sātanam,bez kura pestīšanai zūd jēga un nozīmes.Tātad glābšanas un pestīšanas pamatā atrodas cilvēka dziļa un nelokāma ticība sātanam.Kas caur ticības spēku iemājo cilvēkā visu tumšo un ķēmīgo.Kā līdzīgi caur ticības spēku,dievs cilvēkā iemājo visu gaišo un glīto.
Līdzīgi kā triekas ķertais,kura ticība slimīgumam bija spēcīga.Tā ir pašsugestija un sugestija kopumā.Ja kristietība kultuvē ticību sātanam,kas mūs ved grēkā un neceļos.Ticība pestītājam un glābējam šķiet pakārtota šai logikai.Pašsugestijas logikai.Pašnoskaņošanās logika,kad cilvēks nespēj izrauties no apburtā loka,vienlaicīgi un vienlīdzspēcīgi ticos sātanam un dievam.
Sandis
# Labojis Sandis: 2008.11.20 02:10:00
Tā arī religijas fanātiķus cīņā pret raganām un burvjiem virzīja dziļa,pat nelokāma ticība sātanam un viņa darbiem.Ar kuriem tika paskaidroti tie vai citi intelektuāli neizprotami fenomeni.
Lūk,kad sākas religisks fanātisms.kad ticība sātanam ņem virsroku pār ticību dievam.Ticība ļaunumam(raganām burvjiem terorismam)ņem virsroku pār ticību dievam.Un šādā gadījumā,kad ticība ļaunumam ņem virsroku pār ticību dievam,ticība ļaunumam sāk vadīt cilvēka gribu.Religisks fanātiķis ļaunumu sāk saskatīt visur un visā,kas nepadodas intelektuālam skaidrojumam.Kas tas tāds par veidojumu terorisms?vai indēt paša tautu ar alhaholu un tabaku ir mazāks terorisms attiecībā pret savu tautu,kā bariņs religisku fanātiķu,kas Austrumos spridzina mašīnas apdzīvotās vietās?Tas ir ļoti slidens jēdziens-terorisms.Bet ticība ļaunumam,kad sabiedrībai tiek iedots viens mentals ienaidnieks.Vai nu Krievija vai nu Amerika,vai Irāna vai Pakistāna-nocietina cilvēka sirdis.Ticība ļaunumam un ticība sātanam,kas ir ļaunumam sinonīms,ņem virsroku pār ticību dievam.Un cilvēka sirds nocietinas.Ticībā ļaunumam,cilvēks top ļauns un asinskārs.Nērēķinas ar morāles un ētikas normām.O.ki-tur Irakā iet bojā tūkstošiem bērnu-sievietes un sirmgalvju.Bet galvenais,ka ļaunums-terorisms,tiek apkarots.Un,ja tā cena,ir tūkstošiem nevainīgu cilvēku.Tad šī cena ir jāmaksā.Pretēja gadījumā,es nesaprotu,kā amerikāņi mierīgi var gulēt naktīs,būdami ticīgi cilvēki,kad viņu brāļi un māsas Austrumos apkarojot terorismu-paralēli nogalina tūkstošīem nevainīgu cilvēku.Lūk,tas ir nocietinātas sirds sekas.Kad ticība ļaunumam,kas tiek pasniegta masu apziņā un medijos kultivēta,ņem virsroku pār ticību dievam.Kad ticības dievam iespaidā,sirds sāpēs sažnaudzas,kad jālasa presē un jāskatās neatkarīgos masu mēdijos par kārtējiem bojā gājušiem-nevainīgiem cilvēkiem,tur tālajos Austrumos.Tad ticība dieva mudinātu cilvēcisko neprātu pārtraukt un skaļi pateikt.
STOP!
Tā nedrīkst tālāk turpināties.Bet nez vai kristietis to saprot.....
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.20 02:16:33
Nav sapratis viduslaikos.Nesapratīs un nesaprot arī mūsdienās....
Hermanis
# Iesūtīts: 2008.11.20 02:58:37
Sandis Raganu un burvju medības,svētās Romas inkvizīciju 21.gs.ir aizstājusi Svētās Amerikas impērija; teroristu un fundamentālistu medības.
Eu džek, a kapēc tu, tāpat kā mans vecais drugans Kdimiters, nerunā par 20 gadsimta lielāko ļaunuma impēriju? Kaut kā baigi tas prokrievu īlēns jums lien ārā
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.20 03:23:31
Hermanis
Tu domā par Ameriku?
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.20 03:28:27
Lai gan patiesībā,nav viens konkrēts ļaunuma iemiesojums Amerikā.Un neviļus nākas vispārināt.Tanī pašā laikā,zinot Amerikā dzīvojošus cilvēkus personīgi sanāk,ka vispārināt nākas arī attiecībā uz viņiem.Tas lielā mērā ir absurds.Tik pat lielā mērā absurds,cik nodēvēt krieviju par 20 gadsimta ļaunuma impēriju.Zinot,ka ļaunuma impērijā bija liels skaits antikomunistiski noskaņotas sabiedrības īpatsvars.Zinot,ka baltijas okupācija netikai iznesta referenduma līmenī.Tā nu tas ir,ka neviļus nākas vispārināt....
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.20 03:35:00
Par tautu spriež pēc tās vadītājiem.Un tas ir ļoti netaisnīgi,jo politiskās elites politiskā griba ne vienmēr atspoguļo tautas gribu.
tas pats attiecināms uz kristietību.pedofīlija iesaistīto garīdznieku morāles mērs,ir kristieša morāles ekvivalents.Inkvizitora morāles mērs,ir kristieša morāles ekvivalents.
Iepriekš minētais pielīdzināšanas princips attiecas arī uz garīdzniecību.ne vien uz politiķie.lai gan patiesībā,baznīca un politika,tie ir nešķirami jēdzieni.
Tā nu pasaulē iegājies.Ļaunuma impērijas krievijas morāles mērs,ir ekvivalenti krievijas pilsoņa morāles mēram.Ļaunuma baznīcas morāles mērs,ir ekvivalenti kristieša morāles mēram.Tā nu pasaulē iegājies.Pat tak saproti,ja reiz uzdevi man vispārinātu jautājumu.
Mārtiņš
# Iesūtīts: 2008.11.20 08:01:15
Sandis
Lūk,kad sākas religisks fanātisms.kad ticība sātanam ņem virsroku pār ticību dievam.Ticība ļaunumam(raganām burvjiem terorismam)ņem virsroku pār ticību dievam.

Tātad Tu atzīsti, ka esi sātanists?

Tik pat lielā mērā absurds,cik nodēvēt krieviju par 20 gadsimta ļaunuma impēriju.

Nu nu... Ar Tevi ir pavisam slikti...
LittleWonder
# Iesūtīts: 2008.12.01 21:18:57
reizēm es nožēloju, ka mūsu laikos raganas nesoda. Tad tie šrlatāni tā nezīmētos. Bet ja nopietni-domāju, ka elle ir pilna ar visiem šitiem inkvizitoriem.
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 176 , pavisam kopa bijuši: 2392