atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Un atkal mūsējiem taisnība... no cita lauciņa
Mulders
Iesūtīts: 2008.10.13 11:30:25
Dažkārt esmu metis te tēmas par Globālās Sasilšanas antropoģenētisko fufelismu, kas ir bijis pēdējos gados tik populāris zaļās politikas propogandai. Radās iespaids, ka šie frīki GRIB, lai globālā sasilšana, ja tā tiešām notiek, tiešām arī būtu cilvēku ģenerēta.
Kārtējo reizi atkal izrādās, ka tas ir kārtējais environmentālistu basņa, ko mēģina notirgot ignoramusiem politiķiem, vai kuri paši to izmanto, lai tik pumpētu nodokļu maxātāju miljonus nevis reālu problēmu (vides piesārņojums) risināšanā, bet gan zaļo partiju finansēšanā, kuras, jakobi pārstāvēs politiku kas vērsta uz neesošu problēmu risināšanu!

Nekāda globālā sasilšana (vismaz cilvēku ģenerēta) nenotiek un nekad nav notikusi uz šīs Planētas, pārāk jau no sevis iedomājamies! Pietam Ārzemēs mēdiji kaut kā piemirst par šo problēmu uzrakstīt, kad ziņas nav zaļajiem mutes bajāriem par labu!

Seko linki:
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.10.13 11:38:35
Jūras ledus atjaunojas pat straujāk nekā ir prognozēts!

http://wattsupwiththat.com/2008/10/09/sea-ice-extent-recovering-quickly/

NASA reports par atdzišanu!

http://wattsupwiththat.com/2008/09/25/nas-reports-50-million-year-cooling-trend/


Un vēlreiz atgādinājums ignoramusiem

CO2 ir tikai viena, pietam no nelielajām siltumnīcas gāzēm. Lielākā ir ūdens tvaiks un otro cilvēki ģenerē kudī vairāk nekā pirmo. Savukārt CO2 ir augu ēdiens Ja nebūs CO2 augi izmirs, nebūs O2 un nosprāgs visi Zaļie mutes bajāri. Treškārt neviens zinātnieks vēl nav pierādījis korelāciju starp CO2 un Siltajiem Zemes periodiem, ir tikai novērots, ka tie stāv blakus (pietam CO2 palielināšanās seko Klimata uzsilšanai, nevis otrādi) un starpība ir daudzi miljoni gadi. Un kā zināms Korelācija nav Kazualizācija! Tas, ka divi notikumi notiek netālu, nenozīmē, ka tie ir saistīti!

Čakarē jūs Zaļie! Tāpat kā jūs čakarējām mēs IT veči ar Y2K un kā jūs čakarēja Farmācijas firmas ar Putnu gripu! Un čakarēt var tikai tos, kas zinātni uzskata par jauno reliģiju un Zinātniekus par Nemaldīgiem Priesteriem! Tik visi aizmirst ka arī zinātnieki ir cilvēki, kas prot, grib un māk shēmot un naudiņu taisīt!

Un tāpat kā RKB shēmošanu izbeidza Luteriskā Reforma, kas ielika ikviena cilvēka rokās Rakstus, kas paši par to varēja pārliecināties, tāpatās arī šodien ikviena atbildība ir pašam būt gana kompetentam zinātnē notiekošajā, lai Zaļie mutes bajāri u.c. hreni nevarētu jūsu naudiņu izmantot pret jums pašiem!

Provokatīvs jautājums - kurš no jums ir interesējies par modernajiem Kodolreaktoriem un mūsdienu AES tehnoloģijām... jeb jūs par AES domājat to ko jums runā Zaļie mutes bajāri un ko jūs zināt no Černobiļas?
sicilia
# Iesūtīts: 2008.10.13 11:45:26
karoče nesapratu ne vārda no tevis uzrakstītā, bet tas, ka zaļie mūs čakarē jau sen zināms.
pirms gada bija raidījums pa TV kur viena zinātniece skaidroja, ka ir dabīgi, ka notiek izmaiņas zemes garozā un mainaš klimats... vienā vioetā paliek siltāks, citā vēsāks. tas ir ciklisks proces.. tas, ka jūrmala paiet zem ūdens, bet saulkrastu pusē izlien no ūdens arī ir nevis globālā sasilšana bet cits process.

Ak jā vispār es zaļos atbalstu. gaiss ir sū...., piesārņojums liels (nu nepatīk man noskatīties kā daugavā fekālijas peld)... tā kā ierobežot savu cūcību veinalga vajag
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.13 11:53:03
sicilia, tieši tā... Klimata izmaiņas uz šīs planētas ir normāla parādība, cilvēki to nevar ietekmēt būtiski ne vienā ne otrā virzienā, ja vien kāds neizdomā kā to lampiņu debesīs izrubīt!

Es zaļos atbalstu par tik, par cik runa iet par reāla piesārņojuma problēmu risināšanu. Bet dabīgās šīs planētas gāzes atmosfērā nav nekāds piesārņojums. Ir jābeidz tā muļļāšanās ap govju pirdieniem un jāsāk reālas lietas risināt!

Bet protams, ierēdnīšiem ar formālu izglītību smadzenes ir par īsu lai to darītu, savukārt muti brūķēt par to cik kaitīgi ir sērkociņus lietot, to jau katrs māk un jaunus nodokļus izgudrot.
Paldies Dievam finansu krīze tagad parādīs kur ir tukšs gaiss un kur ir īstā manta. Pāries visiem muļķiem vēlme risināt problēmas ar plānu galdiņu urbšanu... jārisina reālās lietas!

sicilia
# Iesūtīts: 2008.10.13 11:59:57
šitādi procesi notiekot reizi 10000 gados.... lēnām... vnk. pašlaik pienācis tas laiks. tante teica, ka LV b;ūšot klimats kā itālijā. tāds jau esot bijis, tad notika process un palika vēsāk, tagad viss nāk apakaļ.


nu bet neesam mēs nekādi eņģeļi.... paši ar to planētu bendējam.... varbūt gluži nodokli par dezīša lietošanu no rīta nevajadzētu, bet sodu par gaisa smirdināšanu dedzinot riepas gan vajadzētu ieviest. Un visus šitos, kas ar mašīnu 100 metrus brauc, jo paiet nevar (;lai gan fiziski vesels cilvēks) ar vajadzētu ierobežot... kaut vai patīkamāka apkārtne būtu
Kundali
# Iesūtīts: 2008.10.13 13:46:06
Pareizi Trilo, - tie veči ir baigi garlaicīgi ar šitādām sarunām, jādara kas jautrāks
lamby
# Labojis lamby: 2008.10.13 14:02:51
varu pastāstīt reālu gadījumu iz dzīves:
gadījās tā, ka reiz ar pārsēšanos gaidīju vienā airportā, aiz muguras apsēdās amerikānis ar vēl kādu, pēc visa spriežot mazpazīstamu personu. tā un tā, šis lido uz LV, te viņam savs "zaļais" bizness. otrs jautā - cik zaļš? šis atbild:"no ārpuses jau tipa zaļš, īstenībā ne tik "zaļš", bet galvenais, ka ienes viņam ķešā "zaļos čaukstošos"!
Artis
# Iesūtīts: 2008.10.13 16:45:21
Ir jau vienalga, vai globālās klimata izmaiņas rada cilvēks vai tie ir dabiski cikli! Galvenais jau ir tas, kādas tam ir sekas!!!! Lieli sausuma periodi, postošas viesuļvētras, plūdi - rezultātā bads, slimības un ciešanas!

AES baigi labā lieta, lai tik būvē vairāk tādus!

P.S. Kas attiecas uz Latviju - ziemas kļūs siltākas, vasaras - tikai nedaudz, tāpēc neredzu nekādu iemeslu lielajiem priekiem!
incognito
# Iesūtīts: 2008.10.13 18:49:05
Ja arī globālā sasilšana nenotiek/ nav cilvēku radīta, tomēr pasākumi tās samazināšanai nāks par labu visiem, ilgstošā laika periodā. Gāzu emisiju samazināšana liks radīt ekonomiskākas tehnoloģijas, tāpat enerģijas taupīšana, mežu atjaunošana un tamlīdzīgi.
Johny(Jony)
# Iesūtīts: 2008.10.13 19:21:31
incognito Diez vai cilvēks var ietekmēt tos procesus, kas patreiz notiek. Protams, var radīt ekonomiskākas tehnoloģijas, bet tas nekādi neattiecas uz dabas procesiem. Kas attiecas uz mežu izciršanu...arī šajā sakarā ir mākslīgi uzpūsta problēma...vismaz pie mums Latvijā meži atjaunojas dabiski. Var runāt par mežu kvalitāti, bet meži rodas pat ilgāku laiku nepļautās pļavās. Tā kā piekrītu Mulders

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 7 , pavisam kopa bijuši: 8547