atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Vai Dievs visu ir kārtīgi pārdomājis?
Vēsture
Iesūtīts: 2008.08.06 14:25:24
Tēma sākas ar to, ka pēc nāves cilvēkam ir divas iespējas:
a) nonākt paradīzē
b) nonākt ellē
Jautājums pirmais: vai pamatojoties uz tik īsu brīdi kā dzīve, ir taisnīgi kādu nolemt mūžīgām ciešanām vai mūžīgai svētlaimei?
Šeit piemetināsim to, ka visiem nemaz netiek dotas vienādas iespējas, teiksim, aborigēnu ciltis jau automātiski nonāks ellē kā neticīgas, kaut arī tām nav tikusi dota pat iespēja iepazīties ar kristietību. Šajā pašā kategorijā ietilpst arī tie, kas miruši zīdaiņu vecumā, tie kas kādu psihisku traucējumu dēļ nav spējīgi uztvert šādu informāciju utt.
Jautājums otrais: vai Dievs pats personīgi lemj, kuri būs tie, kam viņš nedos iespēju sevi pierādīt, vai arī tas nekādā veidā netiek kontrolēts?
Ja viņš visu kontrolē, tad pēc kādiem kritērijiem viņš vadās? Pretējā gadījumā - vai no viņa puses ir prātīgi, redzot šādu netaisnību, to neizlabot?
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
AutorsZiņas teksts
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.06 17:23:01
Lasu un jūtum, ka bezmaz es to būtu rakstījis, un Ctulhu piebalsojis! :-)

Varu vēl piemest klāt:
1) dažiem tā dzīve ir pavisam īsa - tas ir, maziem bērniem, un tādu ir pietiekami daudz, bērnu mirstība joprojām ir liela. Vēl varam pieskaitīt viduslaikus, karus, epidēmijas, ...
2) milzīga nozīme ticības izvēlē ir videi, kur cilvēks peidzimis.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.06 17:24:28
Jā, tik, vispirms tā teikt - dabon savus faktus precīzi un izveic mājas darbus! To tā teikt, ne pēc adreses atnāci! Jo tu esi uzbūvējis kaut kādu kristietības karikatūru un tad pret to argumentē!

Civilizētā sabiedrībā to sauc par - Burning Straw Man!

Tad nu jautājums tev CIK TEV vajag laika, lai noskaidrotu ir vērts Jēzum ticēt vai nav vērts? Tb kāds ir tavas bremzes līmenis? Un kāpēc vēl ne pusi neesi nodzīvojis, a jau raspaļcovku taisi! Vot nodzīvosi vēl gadus 30-40 un ja TAD nesapratīsi, tad nāc, paskaidrosim! A to... knapi degunu no mājas ārā pabāzis jau īdi par to, ka pasaule netaisnīga!

Un kopš kura laika dažādiem cilvēkiem vajag vienādas iespējas? Tas ir komunisms, kas grib visus zem viena gatera pabāzt... tā teikt automātiskais frizieris, kas griež frizūru - uz iebildi, ka visiem cilvēkiem tač galvas dažādas - atbilde - jā uz pirmo cirpšanu dažādas!
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.08.06 17:25:35
KarotesNav

lūk es tev jautāju, neredzēju atbildi - jo laikam aizmuku mājās!

Vai tu uzskati par taisnīgu, vienādus apstākļus dažādiem cilvēkiem?
Vai ikvienam uzdevumam ir tieši viens atrsinājums? Jeb var būt vairāk kā viens atrsiinājums? Kāpēc jā vai kāpēc nē?

Tavu #2 argumetnu sen jau esmu atspēkojis, taču tu to negribi pieņemt... Tu joprojām uzskati, ka vide definē cilvēku nevis cilvēks vidi! Ka tamdēļ, ka viens dzimis āfrikā viņš nekad nevar nonākt pie tiem pašiem secinājumiem pie kuriem nonāk ķīnietis, jo redz viens starp palmām a otrs starp rīsiem un bambusiem audzis... no kā tiek secināts, ka palmas un rīsi ietekmē to kā cilvēks domā vairāk nekā paša cilvēka "funktieris"

KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.06 17:28:54
Mulders

1) Dažiem tātad pietiek ar embrija fāzi?

2) Tie nevienādie cilvēki visi dzimst nevis vienmērīgi, bet kaut kā sadalās - tie stiprākie piedzimst nelabvēlīgākā vidē, piem. Mekā, bet vājākie sadzimst kristiešu valstīs?
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.08.06 17:30:31
1) Dažiem tātad pietiek ar embrija fāzi?

Dažiem tātad pietiek ar embrija fāzi!

2) Tie nevienādie cilvēki visi dzimst nevis vienmērīgi, bet kaut kā sadalās - tie stiprākie piedzimst nelabvēlīgākā vidē, piem. Mekā, bet vājākie sadzimst kristiešu valstīs?

Kāpēc... kā tu nosaki stiprumu un vājumu? Atkal izvelc VIENU parametru un pēc tā tagad visu līmē kopā

Tev cilvēki visi ir kaut kāda amorfa viendabīga masa! Bet pasaulē nav divu vienādu cilvēku izskatā, kur nu vēl raksturā, domāšanā un uzskatos... un ja vēl to visu faktorē kopā tev tāds Dekarta reizinājums sanāk, ka pats jēdziens "līdzīgi apstākļi" izčākst!

Man vienkārši būtu interesanti!

No kurienes nāk pati domāšana ka "taisnīgums" nozīmē "identiski vienādi apstākļi" bet ne pušplēsta vārda netiek runāts par paša cilvēka kvalitātēm!
Manuprāt šāda domāšana ir kaut kur toļi darvinistiska, toļi no sērijas "liktenis tevi vada" - tb cilvēks ir nekas, tikai ārēju apstākļu vējā mētāta laiviņa lielā pasaules okeāna tornado!
Kristietībā un manuprāt arī praksē ir redzams, ka CILVĒKS ir tas, kas šos tornado ne tikai rada, bet pat iemācās tos pakļaut un kontrolēt, tas ir Cilvēks kas nosaka vidi nevis Vide definē Cilvēku!
Tādējādi vispār korelēt taisnīgumu ar APSTĀKĻIEM ir sevis un citu mānīšana, nonivelējot cilvēku līdz kaut kādam nevarīgam tārpa līmenim!

Arī Sportā tiek doti identiski apstākļi un tomēr... tur ir dažādu svaru grupas, dalījums pa dzimumiem un vecumu un svaru! Un kādiem tik vēl ne parametriem - profesionāli, amatieri, A grupas un E grupas... Vai sprots ir netaisnīgs?
Vai tu uzskatītu ka taisnīgi būtu ja VISI skrietu VIENĀ stadionā? UN tad tas, aks vinnē, tas ir objektīvs uzvarētājs?


Arī Kristus vērtēs pēc svaru kategorijām... Nebūsi tu tai pašā tiesā kur nezinošs pirmslaikus dzimis papuasa bērns!

Kam daudz dots, no tā daudz prasīs, kam maz dots, no tā maz prasīs!

Kas grēkojis zinādams, tas saņems daudz sitienu, kas grēkojis nezinādams, tas saņems maz sitienu!

Arī sods un balva būs gradēti atkarībā no kontexta... atkarībā no tā, ko tev Dievs devis un ko tu ar doto izdarīji! Aceries līdzības pa talantiem... Netika tas, kam maz dots un maz sadarīja sodīts attiecībā pret to, kurš daudz saņēma un arī daudz atdeva. Taču tika sodīts tas, kam bij DOTS< bet viņš NEKO ar iedoto neizdarīja, tik atdeva to kas tāpat jau Dievam piederēja... lūk tāds ir tukšs cilvēks!
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.06 17:40:00
Mulders
Dažiem tātad pietiek ar embrija fāzi!
Un tas ir godīgi? Viņiem nekas nav jāizvēlas, un viņi nekad Ftopkā nenonāk. Turpretī citiem ir grūta izvēle un iespēja uz mūžiem neatgriezeniski ciest mocības.
Khmm, un kā ar embriju brīvo izvēli?


Bet pasaulē nav divu vienādu cilvēku izskatā, kur nu vēl raksturā, domāšanā un uzskatos...

Tad kāpēc tu man visu laiku draudi ar to, ka - ja viens starp man līdzīgajiem pieņems Kristu, tad man nebūs attaisnojuma?

Vienādu cilvēku, protams, nav. Taču kāpēc praktiski visi tie, kas piedzimst kādā vidē, kur populāras reliģijas A, B, E, izvēlas pieņemt A, B, vai E?
Ja tas tā nebūtu, tad mēs vērotu lielas reliģiju svārstības. Taču dabā tās tā nesvārstās, un to sadalījums ir ļoti stabils. Kā budisti un sintiosti rullē Japānā, tā rullē. Un kristietība tur nav aizliegta.
Tevi neizbrīna tas, ka Japānā tik maz krietiešu? Kāpēc, tavuprāt, tas tā? Nejauši Japānā sadzima visādi garīgie vārguļi?

Vispār, reliģijas parasti mainās, uzspiežot tās no malas. Brīvprātīgi tas notiek ārkārtīgi reti.
Papucs
# Iesūtīts: 2008.08.06 17:40:03
Vēsture
visiem nemaz netiek dotas vienādas iespējas, teiksim, aborigēnu ciltis jau automātiski nonāks ellē kā neticīgas, kaut arī tām nav tikusi dota pat iespēja iepazīties ar kristietību. Šajā pašā kategorijā ietilpst arī tie, kas miruši zīdaiņu vecumā, tie kas kādu psihisku traucējumu dēļ nav spējīgi uztvert šādu informāciju

Kur Tu ņēmi tādas blēņas?
Katrā ziņā tā nav taisnība. Informācijas uztveršana vispār nav kritērijs.
KarotesNav
# Labojis KarotesNav: 2008.08.06 17:45:02
Mulders
No kurienes nāk pati domāšana ka "taisnīgums" nozīmē "identiski vienādi apstākļi" bet ne pušplēsta vārda netiek runāts par paša cilvēka kvalitātēm!
Kvalitātes tiek ņemtas vērā, taču ir vēl viens pieņēmums - cilvēki ir pa pasauli vienmērīgi sadalīti pēc parametra "cik intensīvi un patiesi meklē Dievu". Vai ir iebildumi pret šo pieņēmumu?
Tātad, mums jāskatās gan cilvēka paša kvalitāte, gan arī vide, kurā šis cilvēks dzīvo. Nevar prasīt to pašu no vārguļa japāņa un vārguļa poļa. Viens ir budists, otrs - kristietis, bet nez kāpēc polis uz paradīzi, japānis uz elli. Polim paveicās piedzimt labākā vietā. Kur te kāds tasinīgums?

Cilvēks kas nosaka vidi nevis Vide definē Cilvēku!
Ir gan tā, gan tā. Drīzāk jau - spēcīgas personības īstajā laikā un vietā nosaka Vidi, bet Vide spēcīgi ietekmē parastos cilvēkus.

Taisnīgums tātad būs tad, ja ņemsim vērā gan paša cilvēka spējas, gan arī apstākļus, kuros viņam bija jādarbojās.
Un te neiziet cauri "ierindas budists uz elli", jo viņš ir ne labāks, ne sliktāks par "ierindas kristieti". Samainītu to poli un japāni vietām, un būtu mums polis-budists un japānis-kristietis.
Vēsture
# Iesūtīts: 2008.08.06 19:18:19
Mulder, paldies, bet to, kas ir salmu vīrs, es visai labi saprotu.
Tomēr kādā veidā embrijs var nopelnīt sev mūžīgu svētlaimi vai it sevišķi mūžīgas ciešanas? Un aborigēns, kura domāšana ir pirmatnējā mežoņa līmenī un kurš ir nošķirts no civilizētās pasaules + nekad netiks kristīts (``Kas Dieva valstību nedabū kā bērniņš, tas nenāks tur iekšā.`` Marka ev. 10:15), kā viņš var iekļūt Paradīzē? Kāpēc viņš jau sākumā tiek nolemts nonākšanai ellē?
vilks
# Iesūtīts: 2008.08.06 20:13:17
Es ieteiktu autoram kā jaunam lietotājam aplūkot foruma lietotāju pienākumus sadaļā `Par forumu`,citādi tīri nejauši viņa dzīve forumā varētu izrādīties gluži īsa. Kas nebūtu īsti labi.
Rosalie
# Iesūtīts: 2008.08.06 22:41:49
Vēsture,

zini, kristietiibas muuzmaaciibas augstskolaa Tu velc taa uz kaadu otro klasiiti Tas ir labi! Visi tam cauri gaajusi, es personiigi pa paaris gadiem katraa klasee noteikti seedeeju.

Runaa ar savu maaciitaaju. Lasi. Nav veerts divritenja entajai izgudrosanai laiku teereet
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.07 09:37:06
Kvalitātes tiek ņemtas vērā, taču ir vēl viens pieņēmums - cilvēki ir pa pasauli vienmērīgi sadalīti pēc parametra "cik intensīvi un patiesi meklē Dievu". Vai ir iebildumi pret šo pieņēmumu?

Nezinu, jo nesapratu parametru!

Tātad, mums jāskatās gan cilvēka paša kvalitāte, gan arī vide, kurā šis cilvēks dzīvo. Nevar prasīt to pašu no vārguļa japāņa un vārguļa poļa. Viens ir budists, otrs - kristietis, bet nez kāpēc polis uz paradīzi, japānis uz elli. Polim paveicās piedzimt labākā vietā. Kur te kāds tasinīgums?

Netiek jau tas prasīts... Ne jau polis kristietis ar japāni budistu tiks salīdzināts. Bet (polis kristietis vārgulis bērnībā tēvs sita izmeta no skolas nopelnīja daudz naudas etc) tiks salīdzināts ar citu (polis kristietis vārgulis bērnībā tēvs sita izmeta no skolas nopelnīja daudz naudas etc)
Savukārt japānis tiks salīdzināts ar attiecīga kotnexta japāni!
Līdz ar to, ja cits japānis budists kam acīmrdzami būs sliktāki apstākļi (piemēram vēl pa virsu šams piedzima ar sliktu redzi) tomēr atrod Dievu un konvertējas Kristietībā, tad tam pirmajam nebūs atmazkas! Jo kad šis teiks - a man grūta bērnība - Dievs fixi starp tiem miljardiem cilvēku atradīs kādu kam bij tik pat grūta bērnība un vēl grūtāka, bet kas tomēr ieklasuījās Dieva aicinājumā un teiks - a redzi... reku viens kuram pat sūdīgāk nekā tev, tomēr viņš mani nenoraidīja - kāds tev TAGAD ir attaisnojums?

Tu laikam nesaproti, jo ilgāk Dievs "darbina" šo pasauli jo mazāk tieši TAVS arguments būs spējīgs ko izšķirt!

Ir gan tā, gan tā. Drīzāk jau - spēcīgas personības īstajā laikā un vietā nosaka Vidi, bet Vide spēcīgi ietekmē parastos cilvēkus.
Un ikviens parastias cilvēks, kas konkvertējas šajā vidē Kristietībā un Dievu atdod būs liecinieks pret pārējiem Tie apstākļi īstenībā ir kudī vienādāki nekā pat man no malas gribētos atzīt!

Taisnīgums tātad būs tad, ja ņemsim vērā gan paša cilvēka spējas, gan arī apstākļus, kuros viņam bija jādarbojās.
Fīča tāda, ka tu nevari izsvērt visu parametru "svaru koeficientus"... Kam ir lielāka ietekme - grūti iegūstamai barībai (ziemeļi) vai sūdīgai ideoloģiskai audzināšanai (ķīna)? Kā tu izvērtēsi katra parametra "nozīmīgumu" kurš ARĪ var būt mainīgs atkarībā no citiem parametriem un apstākļu esamības vai neesamības!

Tomēr kādā veidā embrijs var nopelnīt sev mūžīgu svētlaimi vai it sevišķi mūžīgas ciešanas?
A es ko kaut kāds tiesnesis? Ņemot vērā, ka Embrijs neizrāda aktīvu pretošanos Kristum, tad Kristus noteikti viņu var attaisnot un nodrošināt viņam Paradīzi!

Un aborigēns, kura domāšana ir pirmatnējā mežoņa līmenī un kurš ir nošķirts no civilizētās pasaules + nekad netiks kristīts (``Kas Dieva valstību nedabū kā bērniņš, tas nenāks tur iekšā.`` Marka ev. 10:15), kā viņš var iekļūt Paradīzē? Kāpēc viņš jau sākumā tiek nolemts nonākšanai ellē?

Kāpēc ir jautājums, kā viņš var iekļūt Paradīzē... Īstais jautājums ir kā viņš var nokļūt ellē Ja Šis aborigēns ir kā bērniņš un pieņem un iestājas par visu to, par ko iestājas Kristus, tad es nevaru iedomāties kā tāds Aborigēns var nonākt ellē To kur viņš nonāks noteiks viņa attiexme pret Kristu... kad viņš tiek konfrontēts ar Kristu...

Redz... tevi konfrontē ar Kristu un tu noraidi Kristu jo IEDOMĀJIES, ka konfrontēts Aborigēns noteikti Krisu noraidīs un nonāks ellē. A ko tu darīsi tad, ja šis aborigēns par kuru tu domā, ka šis nonāks ellē, konfrontēts ar Kristu beidzot atpazīst viņā to ko visu mūžu ir meklējis un tagad atradis, krīt viņam ap kaklu - kā bērniņš mīļajam tētim! Tad TU paliksi tā teikt muļķos, jo noraidi Kristu nevis Kristus "nekvalita`tes dēļ" bet savu iedomu dēļ... jo konstruē kaut kādas māxlīgas konstrukcijas, kurām nav nekādas nozīmes Kristus tiesā... ne jau pēc taviem vai KN kritērijem Kristus tiesās!

Atbalss [91.200.65.233]
# Iesūtīts: 2008.08.07 10:14:51
Jūs esat ļoti paštaisni un nekorekti pret jauniem foruma viesiem!!!!
Kā teikt, kas nav ar mums,tas ir pret mums.
KarotesNav
# Labojis KarotesNav: 2008.08.07 10:23:17
Mulders
Nezinu, jo nesapratu parametru!
Tas ir vienkāršs parametrs, raksturo garīgumu, - cik lielā mērā cilvēks interesējas par to, kas viņš ir, un kas ir Dievs, un kādas ir attiecības ar Dievu. Cik lielā mērā cilvēks tiecas pēc Dieva.
Pie kam, ne tikai prātuļo un filozofē, bet arī reāli dara!

Dievs fixi starp tiem miljardiem cilvēku atradīs kādu kam bij tik pat grūta bērnība un vēl grūtāka, bet kas tomēr ieklasuījās Dieva aicinājumā
Kā tu tā esi pārliecināts, ka atradīs? Te jāņem vērā pilnīgi VISS - gan paša cilvēka spējas, viņa dzīves vēsture, gan arī apstākļi, un tam visam ir precīzi mats matā jāsakrīt! Kādi tev miljardi cilvēku? Pats teici, ka katrs cilvēks ir unikāls! Ja vēl pieliek dažādas vides - kuras tāpat ir pietiekami unikālas, tad ...
Plus, atceries, ka cilvēks komunicējas ar citiem cilvēkiem - kāda ir iespēja, ka divi vienādie cilvēki komunicēsies tieši ar tādiem pašiem cilvēkiem? Bet komunikācijas ar citiem tāpat veido cilvēku, tā arī ir vide!
Tas tavs pieņēmums pagrābts no zila gaisa!

Un ikviens parastias cilvēks, kas konkvertējas šajā vidē Kristietībā un Dievu atdod būs liecinieks pret pārējiem. Tie apstākļi īstenībā ir kudī vienādāki nekā pat man no malas gribētos atzīt!
Dikti jau nu vienādi! Pat pieņemot, ka cilvēkus var sagrupēt pēc vienādības, nekas tev nesanāk. Piemēram, ir 1000 cilvēku no grupas "vārgulis - tradicionālists". Ieliec šos 1000 vidē "kristietība", un 999 pieņem kristietību. Ieliec šos 1000 vidē "budisms", un 999 pieņem budismu.
Kur tu redzi kaut kādu taisnību? Viņi tikai pildīja savu "tradicionālists" programmu. Vieniem paveicās ar pareizo vidi, otriem nepaveicās.

Fīča tāda, ka tu nevari izsvērt visu parametru "svaru koeficientus"
Es nē, nevaru. Taču Dievs tak var!
Tikai tu nez kāpēc esi pārliecināts, ka atradīsies uz katru neticīgo viens tāds konvertors, kuram visi apstākļi ir precīzi tādi paši!
Tev pašam ir zināmi Dieva cilvēku grupēšanas kritēriji? Tad ko tu saki, ka Dievs vispār grupē, un grupas noteikti ir lielas?

Ņemot vērā, ka Embrijs neizrāda aktīvu pretošanos Kristum
... jo embrijam nemaz nav tādas iespējas! Tas ir, kā tu būtu sasējis dažus cilvēkus, un ielicis ratos, bet dažus nebūtu sasējis. Pa ceļam daži nesasietie izmūk (tā viņiem liekās, bet īstenībā uz Ftopku). Ceļa galā visi neizmukušie tiek atalgoti. Taisnīgi? ;-)

Ja Šis aborigēns ir kā bērniņš un pieņem un iestājas par visu to, par ko iestājas Kristus, tad es nevaru iedomāties kā tāds Aborigēns var nonākt ellē
Cik daudz ir tādu pareizo Aborigēnu?
A) mazāk nekā kristiešu vidē - kā nekā viņiem nebija tādas iespējas dzirdēt pareizo Mācību un redzēt, kā to praktizē. Visādi svārstīgie aborigēni izvēlējās savu senču reliģiju. Palika daži, kas paši aizdomājās līdz monoteismam, Kristum utml. Tātad - ja nepasludina kristietību un vide nav labvēlīga, iet bojā vairāk cilvēku. Nav taisnīgi, ka vieniem pasludina, bet otriem nē.
B) tikpat, cik kristiešiem - tad nav jēgas no kristietības un sludināšanas, ja jau tas pats rezultāts.
C) vairāk kā kristiešiem ... nu labi, šo varam izslēgt ;-)

tu noraidi Kristu jo IEDOMĀJIES, ka konfrontēts Aborigēns noteikti Krisu noraidīs un nonāks ellē. A ko tu darīsi tad, ja šis aborigēns par kuru tu domā, ka šis nonāks ellē, konfrontēts ar Kristu beidzot atpazīst viņā to ko visu mūžu ir meklējis
Tie paši A, B, C punkti, kas augstāk.

Tad TU paliksi tā teikt muļķos, jo noraidi Kristu nevis Kristus "nekvalita`tes dēļ" bet savu iedomu dēļ...
Principā, jautājums jau ir plašāks. Ko nozīmē "dzirdēt par Kristu"? Muslimi tāpat ir dzirdējuši par Kristu - no Korāna. :-)
Daži ir dzirdējuši par Kristu no jehoviešiem, mormoņiem, u.c.
Vēl kādi - no citiem sektantiem un fanātiķiem. Jau pati vēsts par Kristu nav visur tāda, kā oriģinālā (pat ja tev ir Raksti, tas nepalīdz, jo tos var visai plaši interpretēt).
Tā ka, iespējams, ka es nemaz muļķos nepalikšu - konfrontēts ar Kristu, es noklausīšos viņa patieso, sākotnējo vēsti, un atpazīšu to, ko visu mūžu esmu meklējis! Man tikai Mulders un citi nemācēja pastāstīt! Arī pats Mulders, un daudzi citi piedzīvos daudzus izbrīna mirkļus, piem, ka Paradīzē būs Tējas namiņš un Ctulhu tajā iekšā! :-)
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.07 10:25:05
Atbalss [91.200.65.233]
Jūs esat ļoti paštaisni un nekorekti pret jauniem foruma viesiem!!!!
Viesim nevajadzētu tomēr nepieklājīgi uzvesties, un aizvainojoši izrunāties par to, kas mājiniekiem ir svēts.
Labi, ka tēmas virsraksts nomainīts.
Atbalss [91.200.65.233]
# Iesūtīts: 2008.08.07 10:29:42
Sveicināti, mājinieki! Nezināju(līdz šim ) ka LELB forums ir privāts!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.07 10:53:15
KN, atradīsies ne tikai viens, bet saku jau 1000iem atradīsies, kam ir SLIKTĀKA pozīcija nekā tev, un tomēr kas spēja Dievu atrast. Tāpēc tu atrasdamies LABĀKĀ pozīcijā, nevarēsi attaisnoties, ka redz tev nesanāca...
Tu nevarēsi atrast nevienu cilvēku, kuram bij nu tik unikāli apstākļi, ka nevienu citu ar viņu pat tuvumā salīdzināt nevajag!
Un nevjaag salīdzināt visus parametrus, pietiek, ka salīdzina tikai tos, kas contributē pie mērāmā rezultāta. Auto krāsa neietekmē tās ātrumu un savukārt tās jauda neietekmē tās redzamību uz ceļa!

Nevajag meklēt tieši tavu kopiju, lai pierādītu tavu vainu un ignoranci, pietiek uzrādīt pārīti, kam bij SLIKTĀKA pozīcija, bet kas tomēr Dievu pieņēma... viņiem pretīm tu stāvēsi kā muļķis un neko nevarēsi pierādīt, jo visos parametros, kas kontributē pie Dievatziņas, viņi būs sliktākā pozīcijā, bet rezultātā būs pieņēmuši Dievu, bet tu, kam dots vairāk, pat to viņu mazumiņu nebūsi sasniedzis!

Manuprāt tas IR taisnīgi - ka, kam daudz dod, no tā daudz prasa, bet kam maz dod, no tā arī atrpasa maz!
No maza zīdaiņa neprasīs tik pat daudz kā no ArchBīskapa!

Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.07 10:53:43
Atbalss, LELB forums ir privāts LELB forums
Atbalss [91.200.65.233]
# Iesūtīts: 2008.08.07 10:59:14
Mulders,atvainojiet ka patraucēju privātā teritorijā!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.07 11:02:31
Atbalss, tev tiek piedots!

A vai tad tu publiskā teritoijā arī ierodies vienmēr ar agresiju un uzbraucieniem? Kā tas, ka teritorija ir publiska vai privāta (ne tevis veidota) maina to ar kādu attiexmi tu nāc vai ej?

Manuprāt to nosaka elementāra pieklājība. Ja tas tev ir par grūtu, pasaulē ir daudzi citi forumi kur uz pieklājību piever acis!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 94 , pavisam kopa bijuši: 35675