atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem 2.08.2008. - tautas referendums.
S.R...
Iesūtīts: 2008.08.01 11:03:38
iesiet balsot, neiesiet? pamatojiet savu izvēli.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
AutorsZiņas teksts
S.R...
# Iesūtīts: 2008.08.01 11:08:31
un ja iesiet - par kuru variantu balsosiet?
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.08.01 11:15:40
Iēsu. Balsošu PAR izmaiņām!

Pamatojums vienkāršs!

Ja Latvijas Valdība un Saema ir Biznesa Kantoris. Tad Darba Devējs (tauta) var atlaist slikti strādājošu padoto! Tikai Darba Devējs vērtē to vai padotais labi strādā, jo katram padotajam jau liekās, ka nu viņš strādā perfekti.
Nepopulāros lēmumus padotajam nāksies savam darba devējam paskaidrot un pierādīt, ka tie ir vajadzīgi.
Padotais būs politiski atbildīgs par saviem lēmumiem, ja viņš izrādīs bezatbildību savos lēmumos, un kļūdu gadījumos neatkāpsies vai tās būtiski nelabos ar SAVU prestižu, reputāciju, tad viņš tiks atlaists!

Cik es zinu nevienā demokrātiskā valstī par nedemokrātisku nesauc parastas darba devēja un ņēmēja attiecības, pietam tādas, ka darba devējs var padoto atlaist, ja tas slikti strādā!

Tādējādi... daudz vairāk darba ņēmējam būs jāiespringst uz savu lēmumu paskaidrošanu, precīzu izstrādi lai izvairītos no brāķiem un to realizāciju. Deputāti, kas pat nevar zvērestu nolasīt, ir visai nespējīgi paskaidrot lēmumus.

Pietam KATRS būs tagad spiests spējīgs skaidrot šos lēmumus, nevis tikai tāpēc, ka cilā rociņu!

BŪS JĀSTRĀDĀ! Treknie Gadi beidzās! Un Tauta skatīsies uz pirxtiem, jo Tautas labā nevis savā labā šie padotie tagad strādās. Viņi ir mūsu vergi, nevis otrādi! Tāpēc viņi atstrādās ikvienu savu latu ko nopelna. Bet ja nē - tad tiks atlaisti no darba!

JO

Latijas Satversmes 2ais pants

2. Latvijas valsts suverenā vara pieder Latvijas tautai.

Un mēs šo varu griba un varam realizēt. Lai šis pants nebūtu tikai plika frāze, tiks veiktas izmaiņas, lai šai frāzei būtu segums!

Ja mūsu dārgie deputāti baidās tad ko viņi dara Saemā un Valdībā - tā nav vieta zaķpastalām un hļupikiem, kas nevar neko izdarīt tā labā, lai nepiepildītos tie visi draudi ar ko viņi mūs biedē.
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.01 11:22:57
Neiešu. Pamatojums, kāds parasti.
Tauta ir nekompetenta politisku lēmumu pieņemšanā, nespejīga novērtēt, kas īstenībā notiek uz "politiskās skatuves".
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 11:28:06
KarotesNav, implikatīvi - tādējādi nespējīga ievēlēt tādu saemu, kura būtu kompetenta šo jautājumu risināšanā!

Šada iespēja, tautai labot pašai savas kļūdas, dod iespēju ātrāk iemācīties un iebraukt šajos lēmumos un politskās skatuves procesos!

Tavuprāt svarcēlāji, aktieri un komponisti labāk saprot šos procesus un ir kompetentāki?
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.01 11:35:40
Mulders
Jā, nespējīga. Iemesls vienkāršs - nekā nejēdz no tiem procesiem.

Vārdsakot, bez Ctulhu scientokrātijas ar KN modificējumiem tur nekas prātīgs nesanāks!
S.R...
# Iesūtīts: 2008.08.01 11:37:12
es arī iešu, jo teorētiski piekrītu Mulderim. man arī tie mūsu "politiķi"ir piegriezušies lIdz kaklam. praktiski gan īpaši neceru, ka lietas mainīsies. tāpēc iešu bez īpaša optimisma, bet iešu!!!!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 11:39:22
KarotesNav, bet vienīgais veids kā apmācīt, ir kāreiz caur praksi! Tagad mums iespēja vēlēt būs bieži... riktīgs trenniņš, kāmēr iemācīsimies pareizos savēlēt!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 11:55:26
a_masiks, nesapratu par SvGara atklāsmēm!
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:10:48
Mulders
Tagad mums iespēja vēlēt būs bieži... riktīgs trenniņš, kāmēr iemācīsimies pareizos savēlēt!

Kaut kā vienmēr apgrozās tie paši purni!
Un, no otras puses, būs grūtāk pieņemt smagus, bet nepieciešamus lēmumus - ka tik neatlaiž!

vienīgais veids kā apmācīt, ir kāreiz caur praksi!
... kas atgādina dauzīšanu pa klaviatūru, visādos veidos rakstot "gribu tetri!!", "lūdzu tetri palaid", "bl... kur mans tetris??". Tā vietā, lai iemācītos - kā ir palaižamas aplikācijas.
Neticu, ka tauta to vispār grib mācīties. Ij priekšmets te sarežģīts, pāri par tetra līmenim.

Saprāts man saka, ka principā tur nekas nesanāks, slinkums mani turēs sēžam mājās, bet sirds dziļumos - malači, Mulders, a_masiks, un citi! Jūs vismaz darāt, varbūt ka sanāks!
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.08.01 12:12:10
Un, no otras puses, būs grūtāk pieņemt smagus, bet nepieciešamus lēmumus - ka tik neatlaiž! (C)

Nebūs grūtāk. Tikai nāksies tos paskaidrot un pierādīt, ka tie ir smagi un nepieciešami! Piemēram visa Ministru Kabineta komandējums uz Karību Salām pieredzes apmaiņā... vot pierādi, ka to vajag... un brauc. A ja aizbrauksi nepierādījis, mājas atbrauksi bezdarbnieks jau!

Lēmumu pieņemšana netiek apgrūtināta... Tiek pakārts Damokla zobens virs galvām, ja nespēs pārliecina`t tautu, ka tas ir vajadzīgs. Ij ja viens Stendzenieks var pārliecināt balsot par TP, tad lai arī pārliecina par grūtiem lēmumiem!
KarotesNav
# Labojis KarotesNav: 2008.08.01 12:14:09
Mulders
Tikai nāksies tos paskaidrot un pierādīt, ka tie ir smagi un nepieciešami!
Aha, un tauta IR spējiga iedziļināties un izprast tos paskaidrojumus! :-)
Sevišķi, ja pie otras auss bazūnē opozīcija un pie siles netikušie...

Ij ja viens Stendzenieks var pārliecināt balsot par TP, tad lai arī pārliecina par grūtiem lēmumiem!
... bet tas nav tik viegli - "vienkāršo un viegli lietojamo ar zibenīgo efektu tablešu" reklāmai ir lielāki panākumi nekā "smaga operācija"
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:18:31
Vēl viena doma! Nezinu nekur neizskanēja!

Īstenībā arī Zatlers bik pie situācijas vainīgs!

Nokavēja sav Vilcienu. Būtu tautai paklausījis, būtu Saimu atlaidis, šitāds kāzus nesanāktu. Taču tā kā pats viņš noraustījās, jo gan jau ka ZOO dārzā ko labu šim sasolīja... Ja jau šis neceļ ne ausi, ka Vīķe Freiberga šim atstāja tādu cūku kūti ka pat par miljonu to nevar salabot, visa santehnika jāmaina - diez ko tā Vaira tur darīja vannasistabā ar SM nodarbojās vai? Kombainus ieslēgtus turēja?! Tad arī nav ko brīnīties, ka šis noraustījās... nenoreaģēja... un tagad kož pirxtos. Visi viņi kož pirxtos....
Labi vēl jau nav vakars... kazi nesavāksies! Laigan 6dien sola lietainu laiku, tātad uz Jūrmalu brauks mazāk, vairāk būs laika aizšļūkt nobalsot!

Man arī patīk pats process... tas CIRKS kas redzams no Pozīcijas puses... kā šie biedē, kā šie paniko, tjipa Debesis Krīt... Pasaules Gals klāt... Nu acīmredzot Freidam būtu ko teikt... Krievi Nāk, viss... beigti, mūs iekaros, Soross nopirks... pakaļa!

Zin... ja tautai būtu cerība uz ko labāku, neietu tač tauta sev bojāt. Bet redz te nostrādā Latviešu instinkts, ja MAN ir sūdīgi, tad arī TEV būs sūdīgi - es par to parūpēšos. Tā kā tauta ir iegrūzta pilnīgā bedrē, ka zemāk vairs nav kur, tad Tauta nekO NEZAUDĒS... Tauta var iegūt... Zaudēs tikai šitie resnie mūļi!

A tautai ir pie kājas kas šos apzog, vai Krievi vai Soross vai savējie...
Balss
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:19:11
Iešu un balsošu PAR!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:21:21
Aha, un tauta IR spējiga iedziļināties un izprast tos paskaidrojumus! (C)

TOS paskaidrojumus ko deva līdz šim nē... Tāpēc šiem nāksies pasēdēt savas 40 stundas nedēļā nevis 16 stundas un IZDOMĀT kā Vorakļānu Jozupam paskaidrot ka viņam būs labāk ja paaugstinās procentu likmes uz EIRIBOR kredītiem! Būs JĀSTRĀDĀ - tai skaitā JĀMĀCĀS skaidrot arī pēdējam durakam, kāpēc tas ir labi. Pietam DURAKAM ieborēt ir daudz vieglāk - pateix - šņabs būs lētāks, un visa argumentācija. A vot izskaidrot to MAN, kurš VAR saprast procesus, tur būs viņiem jāiespringst, jo MAN nedarbosies Vorokļānu Jozupam derīgi argumenti! VOT kur prikols! Piespiest viņus strādāt vajag! Ij lai nemaisās strādāt tiem, kas strādā - te es KNAB domāju uc.



Balss
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:25:36
Es nupat kā no džungļiem atgriezusies - kas noticis ar KNAB?
Valdošie kā no uguns baidās no Strīķes, jo laikam nevar ne iebaidīt, ne uzpirkt, ne prātu aptumšot!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:26:36
Trilobīte. Un tagad gribēt labāk ir slikti? Jeb gribēt, lai nepaliek sliktāk ir kaut kas slikts?

Zatlers arī lupata... Ulmanis toreiz pareizi teica... normāli pasaulē prakse ir, kad, ja vieni spēki izgāžas valdībā, tad AUTOMĀTISKI dod grožus nākamajiem. Vai tā bij... nebij.
Normāli pasaulē, ja politiķis sasmērējas vai kādu nesmukumu izdara, tad nenotiek ilga vāvuļošana, viņš atkāpjas - maxā ar prestižu un viss... Pie mums - FIGU - kāmēr aiz škirkas nesavāks un aiz restēm neiemetši, tikmēr šie dara ko grib... ATBILDĪBAS NAV!

Lēmumus Deputāti Pieņem, bet NEATBILD par sekām!

Lūk būs sekas!

Jā neesam mēs Āfrikā... šiet mēs sākam apgūt jau nākamo līmeni, ka par politiskiem lēmumiem ir JĀATBILD ! Nevar pieņemt lēmumu un tad par tā sekām neviens neceļ ausis! Kāda vaina pieņemsim nākamo lēmumu!

Tas tikai pie mums Politiķi var atbildēt, kad ir kādus *****s savārījuši, ai nu jā sanāca kļūme, bet es neatkāpšos, jo man vēl te daduz ko darīt un jāsalabo tas kas ir... Loskutovam atļāva salabot viņa kļūdas? A paši sev grib kaut kādus uzticības kredītus!
Figu - nepratīsies - lidos ārā!

KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:28:29
Mulders
TOS paskaidrojumus ko deva līdz šim nē...
Baidos, ka visu nevar tik vienkārši izskaidrot, lai Jezupam pielēktu.

A vot izskaidrot to MAN, kurš VAR saprast procesus, tur būs viņiem jāiespringst, jo MAN nedarbosies Vorokļānu Jozupam derīgi argumenti! VOT kur prikols!
Tu neesi mērķauditorija. Tādu kā tu nav daudz, tāpec tava balss neko daudz neietekmēs.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:31:28
Baidos, ka visu nevar tik vienkārši izskaidrot, lai Jezupam pielēktu. (C)

Ja ir gribēšana, būs varēšana.
Varbūt tāpēc, ka tu nevari, tamdēļ tu neesi Deputāts. Bet tur mums jābūt pašiem gudŗakajiem - tādi kas var! Jo ja jau tas Jozups var tikt ievēlēts, tad arī nāksies šim paskaidrot ko šis tur dara! Kaut vai savējiem!

Tu neesi mērķauditorija. Tādu kā tu nav daudz, tāpec tava balss neko daudz neietekmēs.

Nu tātad vēl... pirmkārt šiem nāksies iespringt uz izglītības celšanu. Lai apmācītu Jozupus saprast viņu gudros lēmumus. Līdz šim bij izdevīgi, ka tauta ir stulba... tagad šis stulbums var tikt viegli pret viņiem vērsts. Tamdēļ nāksies vien tautu izglītot! Nekur neliksies... beidzot būs jāstrādā ar tautu, nevis savā kabinetā smukas žurnālistes jābučo!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.08.01 12:32:34
Trilobīte! Pag tad tu nebalsosi, jeb balsosi PRET?
KarotesNav
# Labojis KarotesNav: 2008.08.01 12:36:11
Mulders
pirmkārt šiem nāksies iespringt uz izglītības celšanu. Lai apmācītu Jozupus saprast viņu gudros lēmumus.
Daudz vieglāk ir sastāstīt Jozupam pilnu galvu ar kārtējām panacejas basņām, un smagus lēmumus vispār nepieņemt!

Stulba tauta vieglāk vadāma.
Bet Jozups, ja negribēs - nemācīsies!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 1 , pavisam kopa bijuši: 9566