atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par Baznīcu Antikrista gars
Pāvils
Iesūtīts: 2007.06.28 12:33:02
Kamēr dedzīgie kristieši turpina dedzīgi plosīt Kristus miesu, antikrista gars aizvien vairāk konsolidē savus spēkus un gūst jaunas uzvaras. Paraugieties šajā lapā: http://www.brusselsjournal.com/node/2211
. 1 . 2 . >>
AutorsZiņas teksts
Pāvils
# Iesūtīts: 2007.06.28 12:45:32
"The Brussels Journal" jaunākajā numurā teikts, ka pagājušajā nedēļā Vācijā uz 1 gadu ieslodzījumā notiesāts luterāņu mācītājs Johans Lerle par to, ka nedzimušu bērnu slepkavības Vācijā salīdzinājis ar holokaustu (tur gadā tiek iznīcināti ap 150 000 nedzimuši bērni). Pirms tam viņš izcietis 8 mēnešus ieslodzījumā par to, ka abortu veicējus apzīmējis par "profesionāliem slepkavām". Ja šajā gadījumā varbūt tiešām kāds ārsts varētu justies apvainots, kas domā, ka ar abortu veikšanu viņš dara labu darbu, tad grūti izskaidrot, kāpēc Eiropas Padomē ietekmīgi spēki grib panākt, lai darvinisma kritizēšana tiktu pasludināta par noziedzīgu rīcību, kas apdraudot cilvēka tiesības. Pirmais mēģinājums EP neizdevās, bet varam nešaubīties, ka būs otrais, un trešais...

Piemēram jau šobrīd Francijā par noziegumu tiek uzskatīti brīdinājumi, ka homoseksuāla uzvedība apdraud cilvēces izdzīvošanu. Ja šāda tendence Eiropā turpināsies, var gadīties, ka ne tik tālā nākotnē Mulderam par ID teorijas aizstāvēšanu būs jāiet cietumā...
Mulders
# Iesūtīts: 2007.06.28 12:51:49
Pāvils, nepaslīdēja šī ziņa garām. Par laimi Dievs vēl šoreiz nobremzēja šo pasākumu un netika tas izskatīts, taču tendences ir ļoti ļoti nepatīkamas. Ir gan arī cerības stariņš, ir iznākusi jauna grāmata "Edge of Evolution", kas ir reāli satracinājusi Darvinistus, bet pagaidām šie neko pret to nevar iebilst, jo grāmata ir ārkārtīgi augstā zinātniskā līmenī un analizē reālus faktiskus datus nevis "just-so stories". Līdz ar to ID vilnis ceļās Amerikas kontinentā un skalojas jau pie Britānijas krastiem, šis jūsu norādītais propozālis protams ir ātrs mēģinājums pasludināt Galileju ārpus likuma, bet es ļoti ļoti ceru, ka nepaspēs. Ka Eiropa sadzirdēs Ameriku un celt dambjus, kad ūdenis gāžās ir bezjēdzīgi.
Taču... cerība skaista, bet Raksti brīdina, tūdīgi būs Baznīcai kad laiks būs pienācis... Mums ir daudz atklāts, tamdēļ arī ticība tiks vairāk pārbaudīta. Es uzskatu, ka LELB tomēr varētu bilst kādu vārdiņu šai sakarā, laigan grūti būs caursist "Baznīcas un Valsts dalījuma" sekulāro sienu. Ja vien es pats būtu kāds akadēmiķis, varētu mēģināt bīdīt ID arī latvijā, bet nav mums tāda līmeņa speciālistu, vai arī viņi klusē. Tendence ir bīstama, tamdēļ ir jārunā... protams, nav Baznīcas uzdevums ar zinātni nodarboties, bet atbalstu gan varētu mēģināt saorganizēt. Vai latvijā ir vīri kas ir kompetenti un runāt griboši?
indriķis
# Labojis indriķis: 2007.06.28 14:05:14
Vācijas gļēvulīgās Baznīcas pašas vainīgas, ka tās kā nederīga sāls saminamas un ārā izmetamas. Tā vietā, lai visā paturētu kristīgu nostāju un pamatu, tās kompromitējušās un konformējušās grēcīgās sabiedrības un tās veidotās valsts priekšā visos iespējamos veidos. Sāpīgi jau ir, bet lai nu pasēž - varbūt atcerēsies, ka klusēja tad, kad vajadzēja runāt, darīt un panākt savu. Tagad cīnās ar sekām.
Pārdomātājs
# Iesūtīts: 2007.06.28 14:15:12
indriķis Forši, tev laba loģika! Bohēfers arī pats vainīgs un pelnījis, ka naciķi viņu pakāra!
indriķis
# Iesūtīts: 2007.06.28 14:34:18
Bonhēfers piedalījās neveiksmīgā sazvērestībā pret Adolfu. Par to, ka sazvērestība bija neveiksmīga arī samaksāja ar savu galvu. Morāle - kristiešiem vajag piedalīties veiksmīgu sazvērestību organizēšanā vai kā?
Ilārs Plūme
# Iesūtīts: 2007.06.28 14:44:12
Pāvil,

Vai veids, kādā Tu uzstādi šo jautājumu, tomēr nav drusku demagoģisks? Cīņu par mācības skaidrību un patiesību diezin vai vajadzētu pielīdzināt Kristus miesas plosīšanai.

Vai pareizāk nebūtu, ka to vienu vajag darīt un otru neatmest, proti, cīnīties gan par mācības skaidrību, gan pret bezdievīgiem maldiem?

Ir jāpiekrīt Indriķim, ka postam, no kura Tu, Pāvil, brīdini ir gara priekšvēsture. Iesākumā tā bija novirzīšanās it kā grūti pamanāmās doktrinālās lietās, kas daudziem tagad liekas nenozīmīgas, bet reiz uzņemot šādu kursu, esam nonākuši pie reālām vajāšanām un draudiem Kristīgajai baznīcai. Idejām arvien ir konsekvences. Bet ja baznīca ir savulaik apklusinājusi cilvēkus, kas spēj bīstamās idejas ieraudzīt iedīglī, tad sētais vējš tagad jāpļauj kā vētra.

Ar šādu savu problēmas formulējumu Tu, Pāvil, lej ūdeni uz ienaidnieka dzirnavām.
Viesturs
# Iesūtīts: 2007.06.28 14:44:15
Laika plūdums esot palicis straujāks - no platas līdzenuma upes ieplūdis šaurā kalnu aizā: Jo velns nonācis pie jums lielās dusmās, zinādams, ka tam maz laika palicis (Apoc.12:12) Velna sēkla ir t.s. nāves klutūra: aborti, homoseksuālitāte, pašnāvības, depresija, cilvēka pielīdzināšana dzīvniekam (sākot ar dēmonisko Darvina teoriju) utt.; visa svētā, labā un dievišķā apņirgāšana un zaimošana. Notiek lielā izšķiršanās - kopā ar Dievu vai kopā ar Sātanu. Ja starptautiskās institūcijas kalpo nāves kultūrai, tad tās ir sātaniskas savā domāšanā - par to Jāņa Atklāsmes grāmata stāsta nepārprotami: text Un viņi neatgriezās ne no savām slepkavībām, ne no savām burvestībām, ne no savas netiklības, ne no savām zādzībām. (Apoc.9:21) Ar vārdu "demokrātija" tiek uzspiesta demonokrātija - ļauno garu domāšanas veids, ticīgo vajāšana un iznīcināšana. Normālais tiek pasludināts par atpalikušu un konservatīvu, jātaisnojas par to, ka tu esi tikai normāls. Par to ļoti labi ir runājis mūsu Arhibīskpas intervijā "Latvijas Avīzei". AVE CRUX, SPES UNICA!
Pārdomātājs
# Iesūtīts: 2007.06.28 14:47:46
indriķis Un Bonhēfers pirms tam visu laiku klusēja, tu gribi teikt? Kur tad paliek Bekennende Kirche?
indriķis
# Labojis indriķis: 2007.06.28 14:56:41
Bonheifers bija goda vīrs, tāpēc kļuva par martīru un viņa vārds nav piemirsts.
Rietumeiropas Baznīcas no karojošām palikušas par nožēlojamu nūģu nicināmu niecību. Un nožēlojams ikviens, kas iet pie viena aizgalda (neveras mute apgalvot - dievgalda)ar šiem nožēlojamiem. Pē...Drīz viņi paši izdos kristiešus no sava vidus un aizliegs mācīt patiesību no savām kancelēm.Un arī tad tie paši būs vainīgi, ka ar tādiem sapinušies.
Pāvils
# Iesūtīts: 2007.06.28 14:57:40
b]Mulders, es domāju gan, ka Baznīcai ir savs vārds jāsaka. Vēl joprojām maiņas Krimināllikumā vai izglītības programmās nenosaka Brisele, bet gan tepat Rīgā. Tas nozīmē, ka tikmēr, kamēr mūsu pašu ievēlētie deputāti turēsies pretī šīm antikristīgajām tendencēm, mēs būsim pasargāti. Atkal problēma - vienīgā Saeimā pārstāvētā partija, kas konsekventi iestājas par kristīgām vērtībām, ir LPP. Līdz ar to Baznīcas aicinājumu politiķiem, kuram atsauksies varbūt tikai LPP, visi īstie demokrāti asi nosodīs kā nepieļaujamu Baznīcas un kādas politiskās partijas alianses veidošanu. Nosodījuma vārdi, kas tiktu vērsti pret LELB vadību, nebūtu mazāk skarbi, kādi tie šajā forumā šobrīd lasāmi par citiem tematiem. Vadība var rīkoties šā, var rīkotiesi tā, vai nerīkoties nemaz, vienalga tā saņems pērienu no kritizēt gribētāju un visu labāk zinātāju puses.

Ilār, protams, abas lietas ir darāmas, bet fakts tomēr paliek, ka liela daļa enerģijas, dažviet varbūt pat lielākā, tiek vērsta uz Kristus miesas plosīšanu. Priecājos par katru vārdu, kas rāda vēlēšanos brūces dziedēt, bet šeit šajā forumā pārāk daudz piedzīvojam plosīšanos...

Starp citu, paldies, Ilār, par apsveikumu un labajiem vārdiem!
Ilārs Plūme
# Iesūtīts: 2007.06.28 14:57:49
Bekennende Kirche, Pātrdomātāj, atradās K. Bārta vadībā, kurš arī uzskatīja, ka kopējā ienaidnieka priekšā ir nepieciešams aizmirst pretrunas starp kalvinismu un lutersimu. Tikai atsevišķi cilvēki, tādi kā Hermanis Zasse redzēja un spēja novērtēt draudošās briesmas. Starp, citu H. Zasse brīdināja no fašisma vēl krietni pirms Hitlers bija nācis pie varas. Tad Bārts un citi par viņu smējās un uzskatīja šos brīdinājumus par pārspīlētiem utt.
Mulders
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:03:30
Ilārs, kāds ir KLB rīcības plāns apskatāmo tendeču kontekstā?
Ilārs Plūme
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:19:21
Pāvil,

Plosīšanās patiešām dažviet ir par daudz, taču tas neatceļ maksimu, ka mūsu grēcīgajā pasaulē patiesība dzimst strīdos.

Luters bija pārliecināts, ka karstu dogamtisko diskusiju liesmas liecina par Svētā Gara klātieni, kam ir svešs remdenais vienaldzības gars. Tāpat viņš bija pāriecināts, ka intereses zušana par mācību, liecinās par baznīcas miršanu.

Diemžēl mums nav dots ieiet Debesu valstībā harmoniski skaistā vienprātības gājienā. Tur mēs nokļūsim caur lielām cīņam un grūtībām. Ar šo realitāti mums jāsamierinās, jo velns necietīs patiesību un arvien radīs karus un šķelšanos, un naidu. Savukārt patiesība nekad nepiederēs pūlim, tomēr tas arvien kliegs visskaļāk.

Tavs brīdinājums par kristiešu vajāšanām ir vajadzīgs, bet diezin vai vajāšanas varēs novērst ar iesaistīšanos politikā. Te, manuprāt, jāsāk no otra gala, proti, zemes sālij ir jābūt derīgai, nevis ārā izmetamai. Jāmāca pašiem kristiešiem viņu lielā atbildība un pienākumi, kas diemžēl izpaliek.

Ja cilvēki kritizē vadību, tad to taču nevajag tādā padomiskā veidā uzskatīt par a priori sliktu parādību. Manuprāt, katrs atsevišķais indivīds ir daudzkārt svarīgāks par jebkuru organizāciju un cilvēku grupējumu, īpaši ja tas ir birokrātisks vai administratīvs veidojums.

Ja mēs neturam augstu indivīda, arī vēl nedzimuša bērna vai veca un slima cilvēka vērtību, bet paceļam pār to birokrātisku mašinēriju, tad arī nonākam pie Tevis aprakstītajām problēmām un vajāšanām.

Negribu Tevi, Pāvil, kritizēt, tikai cenšos norādīt - cik grūti ir būt konsekventam. Tā varbūt ir viena no lielākajām mūsu nelaimēm.
Ilārs Plūme
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:25:26
Mulder,

Rīcības plāna mums laikam nebūs, tomēr ciešanu plāns gan ir. Ir lietas, kuras baznīca nevar mainīt. Tai atliek sludināt bauslību un piedot grēkus, un panest sekas.

Ja atļausi drusku pajokot, tad sacīšu, ka mūsu plāns ir sludināt Evaņģēliju, smaidīt un nekarot ar sievietēm.
Balss
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:30:29
Ilārs Plūme mūsu plāns ir sludināt Evaņģēliju, smaidīt un nekarot ar sievietēm Ļoti labs plāns! Tikai nesapratu beigas - ar kādām sievietēm grasāties nekarot? Jums taču nav nevienas karojošās feministes? Ar ko tad nekarosiet?
Mulders
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:30:54
Ilārs, Jokot noteikti vēl pie mums ir atļauts
Mulders
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:33:03
Balss, nu nesabojā tač šovinistisku jocīņu! Mēs sapratām
Balss
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:34:13
Mulders Bet es varbūt tikai aizmirsu pielikt smaidiņu galā?
Ilārs Plūme
# Iesūtīts: 2007.06.28 15:58:13
Balss,

Mūsu plāns ir sievietes lutināt - cienāt ar kūkām, dāvināt puķes un teikt tām komplimentus.
Balss
# Iesūtīts: 2007.06.28 16:19:37
Ilārs Plūme
Brīnišķīgi! Un to lutināšanu sāciet vispirms ar savām sievām! Bet tām citām sievietēm visu to pašu, tikai - virtuāli!
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 9 , pavisam kopa bijuši: 9935