atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par ticību dziedināšana
rainars
Iesūtīts: 2008.02.10 11:31:52
Tikpat sekmīgi Jēzus sagatavoja šim kalpojumam Savus mācekļus, tā ka tie atgriezās, gavilēdami par savu uzvaru: “Kungs, pat ļaunie gari mums padodas Tavā Vārdā!” (Lk 10,17) Pēc augšāmcelšanās Viņš pilnvaroja apustuļus: “Ejiet pa visu pasauli un pasludiniet Evaņģēliju visai radībai. (…) Manā Vārdā tie ļaunus garus izdzīs (…), neveseliem viņi rokas uzliks, un tie kļūs veseli.” (Mk 16,15-18) Viņš apsolīja, ka tie saņems Svētā Gara spēku, un apstiprināja, ka paliks kopā ar tiem uz visiem laikiem (Apd 1,8; Mt 28,20). Tā viņi spēs veikt tos pašus darbus, ko Viņš darīja, un pat vēl lielākus (Jņ 14,12). Un pēc Vasarsvētkiem, kad viņi visur sludināja, Jēzus, kurš tagad apsēdies pie Dieva labās rokas, darbojās kopā ar viņiem un apliecināja Vārdu ar līdzejošām zīmēm (Mk 16,20). Šī apbrīnojamā pavēle, kas reizē ir gan cildena atbildība, gan neticama privilēģija, šodien joprojām paliek tā pati, un šis evaņģelizācijas veids pašlaik ir svarīgāks nekā jebkad agrāk.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
AutorsZiņas teksts
Ingars
# Iesūtīts: 2008.02.10 20:50:00
rainars un tieši tā arī notiek kur, kad un kā Dievs to grib

un būtu godīgi, ja mēs skaidrotu rakstus kontekstā:
18 Es apliecinu katram, kas dzird šās grāmatas pravietojuma vārdus: ja kas tiem ko pieliek, tam Dievs uzliks tās mocības, par kurām rakstīts šinī grāmatā.
19 Ja kas ko atņem no šīs grāmatas pravietojuma vārdiem, tam Dievs atņems viņa daļu pie dzīvības koka un pie svētās pilsētas, par ko rakstīts šinī grāmatā.

------------------------------------------
2 Nepielieciet pie tā vārda, ko es jums pavēlu, neko klāt, nedz no tā ko atraujiet, ievērojiet Tā Kunga, jūsu Dieva, baušļus, ko es jums pavēlu.
---------------------
Tātad sekojot Dieva tiešai pavēlei ņemsim visu Vārdu kopumā:
17 Un tie septiņdesmit pārnāca un ar lielu prieku stāstīja: "Kungs, pat ļaunie gari mums padodas Tavā Vārdā!"
18 Bet Viņš sacīja: "Es redzēju sātanu kā zibeni no debesīm krītam!
19 Redziet, Es jums esmu devis spēku, ka varat staigāt pāri čūskām un skorpioniem un katram ienaidnieka spēkam, un viss tas jums nekā nekaitēs.
20 Tomēr nepriecājieties par to, ka gari jums paklausa, bet priecājieties par to, ka jūsu vārdi ir ierakstīti debesīs."
----------------------------
39 Bet Viņš atbildēja un tiem sacīja: "Ļauna un laulības pārkāpēja cilts meklē zīmes; un viņai nekāda cita zīme netiks dota kā vien pravieša Jonas zīme.
40 Jo, kā Jona trīs dienas un trīs naktis bija lielās zivs vēderā, tā arī Cilvēka Dēls būs trīs dienas un trīs naktis zemes klēpī.
41 Ninivieši celsies tiesas dienā pret šo cilti un to pazudinās; jo tie, Jonam sludinot, no grēkiem atgriezās; un redzi, šeit ir vairāk nekā Jona.
42 Ķēniņiene no dienvidiem celsies tiesas dienā pret šo cilti un to pazudinās, jo tā nāca no pasaules gala dzirdēt Salamana gudrību: un redzi, šeit ir vairāk nekā Salamans.
----------------------------------------------------

Tātad, ja Dievs gribēs, tad būs brīnumi, taču, tas lai paliek Viņa ziņā
Bet vislielākā zīme ir Jēzus Kristus brīnumainā uzvara mirstot pie krusta un augšāmceļoties pēc triju dienu nāves.

Nav vajadzīgas ne zīmes ne brīnumi, lai cilvēki kļūtu ticīgi, bet gan tie, vārdi, par kuriem Jēzus teicis, ka tie paši par sevi ir gars un dzīvība - Kristus evaņģēlijs. un zīmes un brīnumi negarantē ticību, jo farizeji to visu redzēja un vienalga palika spītīgi neticībā. Tajā laikā, kad nebij tie vārdi, kuri ir gars un dzīvība nedz pierakstīti nedz arī iepriekš zināmi, tad Jēzus deva varu un arī šodien, kur un kad Viņš uzskata par vajadzīgu, dod Svētā Gara dāvanas un svaidījumu šādā veidā kalpot.

Bet būsim uzmanīgi, jo primārais ir Dieva vārds un pēc tam brīnumi, vispirms Svētā Gara griba (viens un tas pats Gars izdala dāvanas visiem, kā gribēdams) un tikai tad dāvanas. Kā mēs zinām ko Svētais Gars grib? daudzi dedzīgi harizmāti gan iesauktos - man Gars iekšēji atklāsmi dod. Jā reizēm Viņš tā dara un reizēm ne, turklāt kā zināt, ka tā iekšējā atklāsme ir no Svētā Gara, ne no miesas sajūtām? Svētais Gars Savu gribu atklājis ārējā vārdā - svētajos rakstos, tāpēc tie ir gars un dzīvība, jo Gars elpo caur šiem rakstiem, turklāt Jēzus pats ir šie raksti, jo Viņš IR Dieva Vārds



rainars
# Iesūtīts: 2008.02.10 21:02:02
Ingars
Tejau pieminēju sarunā ar Mulderu par svētā garu atstāšanu rakstos un runāt par dzīvo Dievu un Svēto garu tikai rakstos.Tas labi ka sakopēji pilnu rakstu , katrs pats jau var izlasīt savā Bībelē pilnu rakstvietu un iedvesmoties ar to svētumu kuru tā pauž.
Uz tantukiem aizlūdējām mēs ticam bet uz sevīm nepaļaujamies kad ko lūdzam visuvarenajam radītājam tā dēla JESUS KRISTUS vārdā.
Ingars
# Iesūtīts: 2008.02.10 21:11:36
ok, tātad šajā ziņā mes esam vienprātīgi un tas ļoti ļoti daudz ko atvieglo

Uz tantukiem aizlūdējām mēs ticam bet uz sevīm nepaļaujamies kad ko lūdzam visuvarenajam radītājam tā dēla JESUS KRISTUS vārdā.

nuja tas ir tāds īpatnjējs sindroms, kad baidāmies, ka neesam pietiekami taisni lai Dievs mūs uzklausītu, bet tāpēc jau arī ir Kristus nopelns, ko mēs saņemam caur vārdu un sakramentiem. Un mums jātic, ka ikreiz, kad lūdzam piedošanu Jēzus vārdā - Dievs mums to sniedz, neatkarīgi ne nokā, turklāt tā ir absolūta, pilnīga, beznosacījumu žēlastības pilna piedošana un mēs tāpēc varam...eh, lai Dievs pats runā

ebrejiem 4:16 Tāpēc pieiesim bez bailēm pie žēlastības troņa, lai saņemtu apžēlošanu un atrastu žēlastību, palīdzību īstā laikā.
rainars
# Iesūtīts: 2008.02.10 21:23:24
Es sāku gavilēt ar savu garu. Domājams eņģeļi ar.
Baigi labi pateici par grēkiem tik kāpēc nevar atļautioes lūgt tādā pat veidā par dziedināšanu ?
Es vispār esmu vienisprāt ar Bībelē rakstīto tik nepatīk ka tradicioonālajās konfesijās Svēto garu tur rakstos un nelaiž to darboties
po nažnačeņiju.
Ingars
# Labojis Ingars: 2008.02.10 21:50:06
Svētais Gars pats Sevi tur rakstos, nevis mēs. Un ir tā, ka tieši mēs parasti gribam Viņu piespiest darboties un pat kārdināt/izaicināt Viņu, sacīdami

Svētais Gars, ja Tu esi Dievs, tad dari to un to, jo redz tu apsolīji - 17 Bet šīs zīmes ticīgiem ies līdzi: Manā Vārdā tie ļaunus garus izdzīs, jaunām mēlēm runās,
18 tie ar rokām pacels čūskas, un, kad tie dzers nāvīgas zāles, tad tās tiem nekaitēs. Neveseliem viņi rokas uzliks, un tie kļūs veseli."


un ir tiešām draudzes, kurās ticību pārbauda ar čūskām - nomirsti, značit neticīgs


Mateja 4:6 "Ja Tu esi Dieva Dēls, tad nolaidies zemē, jo stāv rakstīts: Viņš Saviem eņģeļiem par Tevi pavēlēs, un tie Tevi nesīs uz rokām, ka Tu Savu kāju pie akmens nepiedauzi."

Pievērs uzmanību - gan sātans, gan arī mēs citējam rakstus ar vienādu nolūku, panākt, lai Dievs darbotos pēc mūsu prāta.

Ir tā, ka bēgdami no Gara ierobbežošanas, daži nonāk pie tiem pašiem vēžiem citā kulītē - obligāti jābūt brīnumiem, obligāti mēlēs runāšanai utt. redz atkal Svētā Gara ierobežošana kaut kādos rāmjos. Un pavisam noteikti - tajas baznīcās, kurās ir liturģija, Svētais Gars ne kāju nesper, jā Viņš laikam necieš, Dieva vārda lasījumus un psalmu dziedājumus luterāņu dievkalpojumos, Viņam jau labāk patīk svētie smiekli, kristīgais roks un sātana iekaustīšana Jaunajā Paaudzē.

ps. pret kristīgo roku man nav iebildumu - pašam ļoti patīk

Un tātad teikšu lūk ko - vienmēr, kad ir lūgšanas un aizlūgšanas, tiek lūgts arī pēc dziedināšanas un citiem brīnumiem, ar piebildi - kā Tu Kungs, gribi, ne kā mēs, vai kā tamlīdzīgi.

Apustulis Pāvils piemēram arī lūdzās Dievam pēc kaut kā, ko viņš īsti neatklāja, bet acīmredzot bij kādas veselības problēmas (vēsturnieki domā ka kaut kas ar redzi), bet Dievs reizēm tādā veidā mūs audzina.

Četri jaunekļi, kurus iegrūda degošā ceplī sacīja - pat ja Tas Kungs mūs neizglābs, mēs vienalga nenodosim savu ticību.

pats Jēzus rādīja piemēru, ka brīnumi nevietā ir pret Dieva gribu, ļoti spilgti tas atklājās Ģetzemanē. Varētu citēt vecās derības notikumus, kur eņģeļi karaspēkus uzveikuši un tad prasīt - kādēļ Dievs nesūtīja 12 leģionu eņģeļu, lai glābtu Jēzu? atbilde - jo Viņam prātā ir kādas lielākas lietas un kāpēc mēs vienmēr gribam Viņu nodarbināt ar sīkumiem, kāpēc uzreiz neprasam pēc kā lielāka, pēc Viņa ne mūsu prāta?

Ir tāda dziesma - kad dodies pie ķēniņa, ņem līdzi lielas lūgšanas

tik problēma tā, ka mūsu prāts reizēm nesaskan ar Dieva prātu par to, kas ir lielas un patiesi nozīmīgas lietas
Balss
# Iesūtīts: 2008.02.11 00:13:14
Ingars
Šoreiz tev pilnīgi piekrītu... Dievs VAR dziedināt un dara to, kad VIŅŠ izskata par vajadzīgu un pareizu, nevis kad mēs paši nolemjam, ka nu vajag dziedināšanu un gribam to no Dieva izspiest.
rainars
# Iesūtīts: 2008.02.11 07:51:29
Un kas garā un patiesībā lūgs caur manu Dēlu Jezus Kristu tam es neliegšu.
Balss
# Iesūtīts: 2008.02.11 10:25:42
rainars Kāpēc tad tu sestdien nelūdzi Garā un patiesībā... ja jau liedza?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.11 10:36:22
rainars, Neviens Sv. Garu nekur nevar noturēt... Bet kas svarīgākais, neviens... pat viskrutākais Harizmāts nevar Sv. Garu arī dancināt kā Džinu un izmantot savām vajadzībām. Gars darbojas kā un kur grib, un tā nu ir sanācis, ka Gara Griba ir darboties caur Dieva Vārdu. Kur Dieva Vārds, tur ir Sv. Gars, kur Dieva Vārda NAV Tur par Sv. Gara klātbūtņi nevar būt drošticamas pārliecības! Gars patiesi var darboties nedodot atskaites, bet kā raksta Pāvils - Pārbaudiet Garus! Velns arī prot nākt Gaismas Enģeļa izskatā...

Man ir aizdomas, ka es varbūt nojaušu ko rainars domā pārmetot, ka mēs slēdzam Garu Rakstos... jo otrs grāvis ir burta kalpība, tā teikt... grāmatā skaties, bet redzi tik pigu!

Varbūt šādi varu pateikt... Gars un Vārds nekad nekad nekad nebūs viens otram pretīm. Mums ir apsolījums, ka Gars atgādinās un mācīs to ko Kristus runājis, un tas mums ir Rakstos dots. Gars nekad nemācīs kaut ko pret Rakstiem! Gars ir patiesības Gars... Gars atklāj patiesību! Un Patiesība ir šis Gars (pa plānu ledu staigāju, apzinos)...

Ikviens drīxt un ir aicināts lūgt arī par dziedināšanu... bet šeit man jums atgādinājums par paša Kristus Darbu, kad viņš teica... tavi Grēki tev piedoti... bet kad farizēji cīxtēja, tad tikai Kristus savu varu rādīja pie ārējās miesas, to dziedinot.

Ja Harzimāti no 1Kor vēstules lasītu ne tikai 14 nodaļu, bet arī 12, tad redzētu, ka visas Dāvanas ir domātas draudzes celšanai, tas ir ticības stiprināšanai un ne VISIEM ir VISAS dāvanas... pietam pati ticība pat ir pie dāvanām ierakstīta... Ne visiem ir mēles, dziedināšanas...

Un kad cilvēki tā sakoncentrējas uz savu miesas dziedināšanu, tad jālūko, vai netiek pamests novārtā Gars un Dvēsele? Jo ne no maizes vien pārtiekam!

Tad nu pielūjojiet, ka jūs nedzenaties pēc šīm "Piemetamajām" lietām, bet vispirms dzenieties pēc Debesīm!

Un tad nu šeit vietā ir jautājums Harizmātiem - vai tu esi pestīts tagad? Vai tavs vārds ir ierakstīts Debesīs?

Nu un protams... neaizmirsīsim kura ir vislielākā dāvana?
Ingars
# Iesūtīts: 2008.02.11 16:53:34
rainar izbeidz - tā ir sātana taktika, bet tu esi kristietis, tad arī uzvedies kā tāds. Jēzus arī teica - ja kas lūdz pēc mana prāta, vai arī ja kas Mani klausa, tā lūgšanas tiks piepildītas, nevis, kas uzstāj savu gribu
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.11 17:06:19
Ingars vēl vairāk... lūgt "Garā un Patiesībā" tieši to arī nozīmē... lūgt ar Dieva Prātu, pēc Dieva Gribas... jo Sv. Gars jau ir Patiesības Gars...

Tādējādi neko ārpus patiesības mēs nevaram nemaz lūgt... tb lūgt varam, bet Patiesībai tas nav saistoši...

Tu vari hotj uz ausīm nostāties un lūgt lai skaitlis PI kļūst par 3.3333, tas nekad nenotiks, jo tā nav lūgšana "Patiesībā"... un pat ja tu lūgšanai piekabini "Jēzus Vārdā" vai "Caur Jēzu Kristu" tas ir tik pat lietderīgi kā piekabināt lūgumam pēc tā lai debesis paliek rūtainas piebildi "Patiesības Vārdā"

Mēs neesam Patiesība pavēlnieki, bet tikai Patiesības kalpi un tieši tamdēļ, nekas ārpus Patiesības nav Dievam pa prātam, pat ja to kāds lūdz piesedzoties ar Kristus autoritāti!

Jo lūgt Kristus Vārdā nozīmē lūgt šajā patiesībā... nevis maldos!

Kā raksta Jēkabs - jūs lūdzat un nesaņemat jo ar ļaunām sirdīm lūdzat!
rainars
# Iesūtīts: 2008.02.11 20:11:10
[Online]
[Rediģēt] [Dzēst] # Iesūtīts: 2008.02.11 20:09:35 IP: 78.84.192.136
Balss
]ā tad tu domāji kā es lūdzu ja ne garā un patiesībā.Ja jau tā nebūtu tad es nejustu Sv. gara klātbūtni
KMulders[/b beidot atvēries man prieks .
Ingars
Kas tad mums liek lūgt Tēvam ,dēlam un Svētajam garam par dziedināšanu.Par grēku piedošanu ir O.K. bet par dziedināšanu nē .
Dievs mums ir radījis pēc savas līdzības , bezbailīgus un drošus ,bez pasaules uzkabinātām lietām un ja tādas ir tad Jēsus vārdā Dievs atbrīvo un ja klāt ir nelabais tad Tēva ,Dēla un Sv. gara vārdā tad lai tas lasās prom ĀMEN.
Mulders
Svētīt lai esi Tēva ,dēla un svētā gara vārdā un Jesus gaismu Sv gara klātbūtni.saki to skaļi lai eņģeļi gavilē.
Ingarspar tantukiem piekriti un viņu nesaprotamām vai klusām "lūgšanām",bet pats savai skaidrai balsij skanot ne.Nu ja neesi drošš par patiesību ko gribi lūdz un baidies tad jau gan labāk nē.
Ja kas nemeklēju kaški bet gribu pravietojot stiprināties un stiprināt.
rainars
# Iesūtīts: 2008.02.11 20:21:56
Ingars
Nav vajadzīgas ne zīmes ne brīnumi, lai cilvēki kļūtu ticīgi, bet gan tie, vārdi, par kuriem Jēzus teicis, ka tie paši par sevi ir gars un dzīvība - Kristus evaņģēlijs. un zīmes un brīnumi negarantē ticību, jo farizeji to visu redzēja un vienalga palika spītīgi neticībā. Tajā laikā, kad nebij tie vārdi, kuri ir gars un dzīvība nedz pierakstīti nedz arī iepriekš zināmi, tad Jēzus deva varu un arī šodien, kur un kad Viņš uzskata par vajadzīgu, dod Svētā Gara dāvanas un svaidījumu šādā veidā kalpot.
Pats saskatīsi pretrunas sevis sacītajā vai pateikt priekšā ?
Jānis Kalniņš
# Iesūtīts: 2008.02.11 21:26:02
rainars

man šķiet, ka tava problēma ir mazticība. Redz, zīmes ir priekš neticīgajiem, nevis ticīgajiem, tā kaut kur rakstīja Pāvils, ja nemaldos. Kādreiz jaunībā biju visai dziļi iekritis harismātismā, bet uz neilgu laiku - mani atsita citu lietu starpā arī tas, ka cilvēki savu ticību balstīja nevis uz Vārdu, bet gan uz personīgo piedzīvojumu un pārdzīvojumu. Tādā nostājā galējā konsekvence ir nepārtraukta lūgšanās pēc brīnumiem un zīmēm, savādāk ticība vienkārši izdziest.

Mēs lūdzamies par visu, kas mums ir aktuāls, arī par dziedināšanu, bet to nepārvēršam par šovu. Tādas lietas ticīgo sadraudzē notiek un notiks, bet tas ir rezultāts būšanai iekš Kristus, nevis kādu tur speciālu lūgšanu rezultāts. Kad Jēzus mūs mācīja lūgties, viņš brīdināja sargāties no pļāpāšanas, jo Tēvs jau zin, ka mums vajag pirms mēs viņu lūdzamies. Tālab es lūgšanu uztveru (un arī piedzīvoju!) kā sevis sagatavošanu tam, lai Tēvs verētu iedot un es varētu saņemt to, kas man sen jau sagatavots. Mana sirdscietība ir tā, kas kavē man saņemt to, ko Tēvs zina man vajadzīgu esam.

Ingars


Bet nesaki vis, ka zīmes nav vajadzīgas, galu galā lielākai daļai cilvēku pirmais impulss ticībai ir kāda zīme vai sevišķs piedzīvojums, ko, ja kādam labpatīkas, var saukt arī par brīnumu. Bet skaidrs, ka mēs jau nu te nesāksim izstrādāt kādas īpašas evaņgelizācijas tehnoloģijas ar dziedināšanas un visādu citādu brīnumu šovu. Mums taču nav problēmu ar ticību Vārdam, mums pietiek to sludināt, un tad jau tas pats tālāk darīs savu darāmo, ja Kungam labpatiksies un tajā mirklī būs vajadzīgs, tad arī ar brīnimiem un zīmēm. Vai ne tā mēs ticam?
rainars
# Iesūtīts: 2008.02.11 23:02:07
Jānis Kalniņš
Ar ticību man tā kā būtu puslīdz neko .Varbūt pie vainas ,ja tā protams ir vaina ,ka esmu zaļš kristiec un par dedzību man ir grūti pārmest .Tā vismaz māsas un brāļi Jēžu Kristū saka.Agrāk, kā jau citiem ar ir gadījies ,ne uz Dieva lietām .Man tik aizrautīgi nav nācies neko darīt un izzināt kā Dieva lietas.Varbūt sadaļā par nepilnībām kalpošanā iemet acis ko saka Aivars Lapšāns esmu ar viņu vienisprātis.Piedodiet ja man reizēm savā dedzībā pietrūkst prasmes skaidri izteikties ,bet tas nenoliedz manu piederību kristietībai.
Esmu Jesus liecinieks mūsdienās un esmu par to ka ir jāliecina ar par to kā mūsdienās Svētais gars darbojas ,kā ietekmē cilvēkus pievērsties ticībai kā arī dziedināšanas lietas .Vai ir vajadzīgs šovu veidā tas tā ,bet ja cilvēki zin ka var tikt dziedināti lai iet un kļust par tādiem līdzībā kā Dievs mūs radījis bez pribambasiem ko pasaule un paši uzlikuši.Nav jau daudz dziedināšanu paveicis ar Svētā gara palīdzību Jesus vārdā pēc Dieva apsolījuma ,bet ir ticis līdzēts ticīgo māsu un brāļu atvieglināšanā.Kā sacīt jāsaka darbojas pār(i)dotais svaidījums.
Aivars Lapšāns
# Iesūtīts: 2008.02.11 23:56:55
Visiem ! text
Lūdzu , piefiksējiet bez nievāšanas. To es jums, brāļi, rakstu te pirmo reizi.
Nesen Latvijā bija ieradies mans brālis Jēzū ,no mazās Ķīnas. Latvietis. Viņš būtībā jau piemirsis latviski runāt, jo padsmit gadus ir misijas grupās dažādās pasales vietās. Čečenijā viņu pielika pie sienas un jau ieslēdza automātus. ..Dievs viņu izglāba, jo viņš ticēja , ka Dieva uzdevumā dodas uz Vidusāziju. Un Dievs neļaus viņu pa ceļam nogalināt. Āfrikā.... labi , lai tas paliek. Kad , tagad lidoja atpakaļ uz Ķīnu, Rīgas lidostā paziņoja , ka biļete nederīga. Mēs lūdzām , lai šajā lidostā sātans tiek padzīts , kad Dieva kalps ierodas pēc pavēles lidot uz kalpošanas vietu. Lūdzām tur pat lidostā , pie letes 20 minūtes un dāma atnāca un paziņoja : tas ir izņēmums , jūs varat lidot...!?
Jā , brālis bija ieradies uz sava tēva ?! ... Jo tēvs lūdza dēlu , ka grib viņu redzēt, jo Imants jau padsmit gadu ir ārpus Latvijas. Tēvs bija ļoti slims. Es esmu tam liecinieks. Arī tam , kad uzaicināju Imantu uz luterāņu Via de kristo, Imants mums kā ticīgs , pie reizes pravietis, pateica , ka tēvs nomirs. ....
Bet tas nenozīmēja , ka mēs nolaidām rokas un nelūdzām par šī svētā brāļa tēvu. Tāds ir mūsu , ticīgo pienākums lūgt , vienmēr, vismaz lai atvieglotu sāpes slimniekam un tuviniekiem....
Imants aizbrauca atpakaļ uz Ķīnu pirms tēva nāves. Toties kapličā mācītājs nolasīja Imanta atsūtīto vēstuli. Tas bija tāds Dieva vārds, turklāt kopā ar Jēzu!!!.... Vēlāk mielastā par šo lasīto vēstuli bieži runāja. Tur pārsvarā bija Latvijas sportisti un tuvinieki, skolas biedri...Pat bēres pravietis izmanto par sludināšanas vietu..
Es varētu arī šo vēstuli ieklāt šajā nodaļā. Tikai , paskatīšos - vai ir vērts... Reizēm es te salasu tik klaju demagoģiju , ka šermuļi nāk...: vai nebūtu labāk nodarbotioes ar ko citu? Saprotiet , demagoģija ir tas pats , kas piesmiešana, Gara apslāpēšana...Te ir arī redzama kaut kāda sacensība par zināšanām...palielīšanās...varbūt tomēr nevajag....
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.12 10:06:18
Aivars, tavā gadījumā es saredzu pareizu Dāvanu lietošanu un pareizu Vārda lietošanu un tad tas tiešām var būt drošs ka Dievs darbojas! Lai veicas!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.12 10:07:34
rainars, mēs daudzi esam gājuši cauri šim "sajūsmas" periodam, droši vien tas tā ir paša Dieva iekārtots... ka mīlestības sākas ar kaisli Svarīgi ir no šīs ātrās un spožās bet īslaicīgās liesmas aizdegt stabilu, varbūt ne tik spožu bet ne mazāk karstu ticības sveci, kas deg visu mūžu!
Ingars
# Iesūtīts: 2008.02.12 18:56:13
rainar, tas ir tikai tavcs spītīgais vārds, kurš atkal un atkal nelietīgi valkā Dieva vārdu lai panāktu savu - bet vai tu kādreiz pirms lūgšanas, kaut vismaz iedomājies, a kā gribētu Dievs?

vai neesi aizdomājies, ka kādu dziedinot, var arī pazudināt? Jo ko palīdz, ka veseli, abām rokām un kājām paliekam, bet topam dzīvi iemesti ellē?

Jēzus skaidi un atklāti aizrādīja un pat norāja tos brīnumu un piedzīvojumu meklētājus. Kā jau teicu - tā ir sa`tana taktika, tu centies saslēgt Svēto garu kaut kādās važās, mēģinot Viņu šantažēt un interpretējot nepareizi Viņa paša vārdus.


Vai tiešām iedomājies, ka tas ir tikai ticības jautājums? a vot pasaki mātei, kuras bērns guļ neglābjami slims - tev ir vāja ticība, tas visu spēj, kas tic. Un tu būsi pēdējais nelietis, jo runā ne no Dieva, bet no sevis. Vai Jēzus vienmēr darīja brīnumus un vienmēr dziedināja? Vai nebij tāda pilsēta, kurā Jēzus mazticības dēļ nedarīja gandrīz nekādus brīnumus? un kas tā bij par mazticību? mazticība brīnumiem vai drīzāk mazticība evaņģēlijam?


Viss ir atkarīgs no Dieva gribas un mums ir jālūdz paļāvīgā ticībā, bet rezultāti jāatstāj Dieva ziņā. Ja Dievs ko saka, tad Viņš tā arī izdarīs, bet ja Viņš vilcinās, tad neesi bezkaunīgs un neskrien pa priekšu
Aivars Lapšāns
# Iesūtīts: 2008.02.12 19:59:46
Mēs ar sievu darbojāmies ar jauniešiem draudzē. Vienam zēnam māte avarēja un ...ārsti paziņoja , ka atslēgs aparatūru, jo nav iespējams vairs ko līdzēt. Mēs jauniešiem lasījām Dieva vārdu un solījām , ka māte tiks dziedināta; ieradāmies Cēsu slimnīcā. ..Reanimācijā tādu baru neielaida. Mēs lūdzām slimnīcas kapellā. Un viss notika. Kaut sirdzēja nebija mūsu draudzē, Jāņa māti izrakstīja pēc divām nedēļām veselu mājās. Viņai tagad ir tieksme pēc māsu vakariem , kurus inicēja mana sieva, kad biju Dieva uzdevumā Norvēģijā. Tagad viņa ir pastāvīga , pat iniciatore jauniem māsu tikšanās vakariem. Tur viņas ir lūgšanās , Vārda lasīšanā, klačās....kā jau letiņu sievas.
Pateiksimies Tam Kungam, ka Viņš ir tik žēlīgs. Un neapslāpēsim ticīgo sirdis, jo tā ir Svētā Gara zaimošana.
Tas , kad Dievs dziedina , kad nē , tā ir cita sarunas tēma, bet visu jaukt vienā putrā nevajag.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 70 , pavisam kopa bijuši: 20030