atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par ticību Ticības stiprināšana
Ingars
Iesūtīts: 2014.02.26 13:28:52
Pēdējais laiks tev beigt muļķi laist ar jeņķu harikiem un baptistiem un kļūt par LELB cilvēku. Pretējā gadījumā varēsi visu mūžu jūsmot un šausmināties par šiem badiem.

Nesaprotu, kādā veidā šis lētais diletantu teātris, kas redzams video, spēj konkurēt ar Dieva Vārdu un Sakramentiem, kas gan spēj cilvēku stiprināt ticībā.


Ticības bez augļiem ir mirusi. Tieši par to arī runā brāļi sekojošajā video


Tam nav nekāda nolūka "konkurēt ar Dieva Vārdu un Sakramentiem", tieši otrādi - tas izriet no Dieva Vārda un Sakramentu iemiesotās Kristus dzīves.
AutorsZiņas teksts
Ingars
# Iesūtīts: 2014.02.26 13:41:07
Teikšu kā ir - LELB cilvēki kopumā skatoties nav ne labāki ne sliktāki par harikiem, baptistiem un visiem citiem -istiem, -oļiem, -ītiem un -āņiem. Tāpēc nav nekāda iemesla uzskatīt LELB vai jebkuru citu reliģisko organizāciju par patiesības monopola turētāju un vienīgo Dieva atzīto Dieva Vārda un Sakramentu pareizo lietotāju.

Bet ticība nāk no sludināšanas un sludināšana nāk no Dieva pavēles. Vai tad DIeva pavēle skan Lutera akadēmijā vai kādā teoloģijas institūtā, seminārā vai Bībeles koledžā? Kas ir tas Avots - Dzīvības Koks vai laba un ļauna zināšanu koks?
rainars
# Iesūtīts: 2014.02.26 17:46:36
Domajams ka ticības stprināšanai noder pārdomāt un ticēt tai prieka vēstij ko Pestītājs paveica lai mēs dzīvotu atjaunotā dzīvē!
Kursis
# Iesūtīts: 2014.02.26 18:42:04
Luterāņu mācība ir bibliska.
Cik gan daudziem baptistiem un harikiem joprojām nav skaidrības par kristību un Sv.Vakarēdienu, kas taču ir ticības pamatjautājumi?
rainars
# Iesūtīts: 2014.02.26 19:31:28
Vai nepieļauj šādu domu, ka Tev tas ta ir stāstīts un tamdēļ Tu taa saproti? Realitāte citreiz var izrādīties savādāka par pasniegto...
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 127 , pavisam kopa bijuši: 36484