atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par ticību Harizmātu liecības
Pavasara balss
Iesūtīts: 2010.07.04 00:23:05
Harizmātu kustība iet cauri visām konfesijām. Dažviet cildināta, dažviet tikpat iznīcinoši pelta un nosodīta.
Lūdzu visu konfesiju harizmātus dalīties savā ticības dzīves pieredzē - kas tajā ir būtiski atšķirīgs no parasto ticīgo pieredzes?
Vai harizmāti lūgšanas vai mēlēs runāšanas laikā piedzīvo kādu pārmainītas apziņas stāvokli - kaut ko transam līdzīgu? Lielu prieku un sajūsmu? Vai to var attāli salīdzināt ar iemīlēšanās izjūtām? Kā jūs to aprakstītu?

Lūdzu piedalīties tikai kristiešus, īpaši ar harizmātisku pieredzi! (Un nepārvērst šo diskusiju par, piem., kvantu fizikas mīļotāju stūrīti.)
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
AutorsZiņas teksts
Pavasara balss
# Iesūtīts: 2010.07.04 00:23:39
Aicinu dalīties ar savu pieredzi!
Papucs
# Iesūtīts: 2010.07.04 00:35:34
Pavasara balss
Prieks, ka esi saskatījusi harizmātisma kopīgās iezīmes visās konfesijās (un arī visās sektās - atļaušos piebilst).
Pieredze ir ilgstoša un galēji negatīva.
nv Valentīnis
# Iesūtīts: 2010.07.04 01:25:41
esmu ar saistīts ar katoļu harizmatiem:
- ja pamaklē internetā vai parunā ar cilvēkiem par to mēlēs runāšanu un krišanu, kad aizlūdz par kādu ,
tad tie , kas saka `nē` ir daudz pārliecinošāki par tiem, kas saka `jā`. un paši katoļu harizmāti nespēj novilkt robežu starp runāšanu mēlēs un vervelēšanu. atbilde ir - atver Dievam sirdi un tad sāksi... uzreiz mēlēs runāt?? vai no sākuma vervelēt un tad pēkšņi pārslēgsies uz mēlēm???
mēļu tulkotāju nav manīti, kādiem vajadzētu būt pēc apustuļa Pāvila teiktā.

nu par to, kāpēc tad ar viņiem esmu sapinies
- vairums kristīgo pasākumu ir ar vairāk vai mazāk hariznātu ievirzi. ja eju uz lūgšanu grupu, būs ar harizmātisku ievirzi, tāpat alfa kurss. tāpēc es tusēju ar harizmātiem, es neslēpju, ka neesmu un netaisos būt harizmāts. Krišana notiek ļoti reti, bet mēlēs runāšana īsu brīdi. ir arī kas cits pasākumu struktūrā.

- harizmāti ir iecietīgi pret tradicionālākiem cilvēkiem (piemēram, mani), nav agresīvi. nez vai tā būtu no tradicionalo katoļu puses? bet tiem jau pasākumu un lūgšanu grupu ir mazāk [nezinu nevienu].

-kāpēc es vēl eju uz tādiem pasākumiem? citus nezinu un domāju, ka gan jau arī tādas lūgšanas Dievs pieņem un kas par to, ka es šajā brīdī es stāvu malā.
Ķepa
# Iesūtīts: 2010.07.04 02:52:06
Harizmātiem nav ne vainas. Es tā nevaru, nu mēlēs runāt un tā diezgan eksplozīvi lūgties, bet viņi malači, var Es tā arī negribētu-katram savs. Viņi ir aktīvi un Dievs ar viņiem ir tikpat, cik ar tradicionālajiem. Dievs ir ar visiem...
Svētais
# Iesūtīts: 2010.07.04 08:46:23
Šī lūgšana stiprina mani garā.Saņemu mieru , prieku un atjaunotni lūgšanas laikā. Diezgan bieži arī pats tulkoju savas mēles. Man ir grūti iedomāties priekš sevis, uzsveru priekš sevis!,( un tas ir bez pārmetumiem jebkurai citai konfesijai!), ka var dzīvot pilnvērtīgu kristieša dzīvi bez šīs Dieva paredzētās dāvanas, spēka būt par Jēzus liecinieku. Parastajā latviešu valodā ir ļoti nabadzīgs vārdu krājums lūgšanas laikā, bet mēlēs var lūgt un izpausties stundām ilgi! Tā ir būtiska atšķirība! Ja mēles tulko, tad prāts ir auglīgs un lūgšanas spēks ir manāms gan pie paša lūdzēja, gan arī par ko lūdz! bet arī bez tulkošanas šis spēks tiklab parādās pie cilvēka gara stiprinājuma. Nenobriedušie kristieši šo dāvanu steidzas lietot publiski un citu cilvēku klātbūtnē, lai gan tā pamatā ir paredzēta cilvēka individuālajai sadraudzībai ar Dievu, un paša stiprinājumam. Draudzē kur visi runā var to pielietot, jo teikts, neliedziet arī runāšanu mēlēs. Es varētu uzrakstīt 3x vairāk par mēlēm pamatojoties uz Rakstiem un pierādīt tiem, kas tic Bībelei un kuriem ir izredzes saņemt atklāsmi par to, ka mēles ir no Dieva un tās ir trīs veidu, un ka tā ir ļoti noderīga un vajadzīga dāvana mūsdienām, un tāda ir bijusi cauri visiem laikiem. Tēmas iniciatore vēlējās katra personīgās sajūtas dzirdēt, kas var būt atšķirīgas aplūkojot katram individuāli. Jo sajūtas izriet no pieredzes, atziņas, atklāsmes utt...Es mēlēs runāju kādus 18 gadus, un tas man ir tikai nācis par labu. Lai gan jāsaka, ka tikai pēdējos 2 gadus es šo dāvanu izmantoju intensīvi, kas mani burtiski ir pārveidojis no laiku pa laikam nomākta cilvēka par priecīgu un laimīgu Dieva bērnu.
Adonika
# Labojis Adonika: 2010.07.04 10:05:09
Interesanti, ka tas, kas bija pašsaprotama un neatņemama pirmo kristīgo draudžu ikdienas sastāvdaļa pēc kā tika izdarīti secinājumi, vai cilvēks ir saņēmis SG mūsdienās kļuvis par aizdomīgi uzlūkojamu ekstru vai pat dīvainību. Atceramies, ka Jēzus lika mācekļiem: "Palieciet jūs pilsētā, līdz kamēr tiksit apģērbti ar spēku no augšienes" Un tikai pēc tam sākās mācekļu kalpošana. Izrietoši es personīgi nespēju iedomāties kristīgu dzīvi bez SG spēka. Un man aizdomas, ka nav iespējams darboties SG dāvanās bez SG kristības un spēka.

Vai harizmāti lūgšanas vai mēlēs runāšanas laikā piedzīvo kādu pārmainītas apziņas stāvokli - kaut ko transam līdzīgu? Lielu prieku un sajūsmu? Vai to var attāli salīdzināt ar iemīlēšanās izjūtām? Kā jūs to aprakstītu?
Runājot mēlēs nekādas īpašas sajūtas nav dēļ runāšanas. Sajūtas ir tad, kad nonāk godība - Dieva klātbūtne. Bet debesu vārtus atver, pirmkārt, pateicība un pielūgsme. Un godībā gan viss ir savādāk - pirmkārt, kā jau to var lasīt VD tajā ir grūti nostāvēt, tāpēc cilvēki mēdz krist. man tas ir galvenais iemesls kāpēc parasti lūdzu guļus - jo godībā ir grūti nosēdēt vai nostāvēt. Otrkārt, tajā reibst, tāpēc pirmajiem kristiešiem pārmeta, ka jau no rīta ir piedzērusies un tālāk Pāvils norādīja, lai neapreibinās ar dzērieniem, bet top SG pilni.

mēļu tulkotāju nav manīti, kādiem vajadzētu būt pēc apustuļa Pāvila teiktā.
Pāvils nekur nav teicis, ka vajadzīgi mēļu tulkotāji, ja lūdz mēlēs. Tie vajadzīgi tiem kas runājot mēlēs grib runāt uz draudzi.
Esere [90.130.164.226]
# Iesūtīts: 2010.07.04 12:39:29
1. atdusa Sv. Garā
2. dzirdu balsi
3. lidoju telpā(ir tāda sajūta)
4. prieka dāvana - smējos kā kutināta
zobenbracka(Deus Vult!)
# Iesūtīts: 2010.07.04 12:41:37
esmu tusējies ar katoļu harikiem,daudz un dikti,bet sobrīd esmu pilnigor pretiniekos
rainars
# Iesūtīts: 2010.07.04 12:49:34
Piekrītu svētajam un Adonikai. Gribās ar teikt ka tiem kam nav šī mēļu dāvana mēdz izaicināt tos kas ir teikdami : jūs tos kas nerunā mēlēs uzskatāt par zemākiem kristieŠiem. Kāpēc vispār tāda dalīšanās. Cilvēki spriež pēc savas samaitātības pakāpes , gan labās ,gan sliktās pieredzes. Miesas prātā jau salaust daudz malkas var , bet garā tas jānožēlo. Pāvils jau ar aicina neizaicināt vienam otru. Lasot Bībeli esmu uzdūries tādām vietām kas apstiprina Adonikas teikto.
viņi radīs troksni it kā vīna pilni un pildīsies kā upura kausi un kā altāra stūri. Tas Kungs, viņu Dievs, viņiem piešķirs uzvaru un tos izglābs tanī dienā kā Savas tautas ganāmo pulku; kā dārgakmeņi pieres rotā viņi mirdzēs Viņa zemē. Jo cik daudz gan viņos ir laba, cik daudz viņos ir skaista! Un labība veido jaunekļus, un jauns vīns liek uzziedēt jaunavām.


Jēzus saka : Esiet priecīgi un līksmi.

Jā pasaulē tiem kam kārojas taisnība daudz nākas ciest. Jēzus aicina kopā sanākot līksmoties un priecāties , jo pasaulē ejot daudz ciešanu un bēdu nākas pieredzēt.Kā nekā kā aitas starp vilkiem tiekam sūtīti. Ja Dievs dakti iededzis tad grūti pret "dzenuli "nostāties.

Jes.13:3 "Es pats esmu aicinājis Savus svētītos Savu dusmu tiesas lēmumu izpildīšanai, arī Savus stipros karavīrus, kas ir prieka pilni Manā godībā un skaļi jūsmo par to."4 Klau! Pūļa balss atskan kalnos, kā no lielas tautas, no daudz valstīm sapulcētu tautu balss. Tas Kungs Cebaots kārto karaspēku karam!5 Viņi nāk no tālas zemes, no pasaules gala, Tas Kungs un Viņa dusmu piepildīšanās rīki, un nāk izpostīt visu zemi!
Dan.10: ...... kad viņš runāja, viņa balss skanēja kā ļaužu pulka rūkoņa.
Dievs mani caur Daniela 10 nodaļu sagatavoja kādam notikumam ka spēju to uztvert kas ar mani notiek .............. Man izzuda visi spēki, mans vaigs zaudēja savu krāsu līdz nepazīšanai, un es kļuvu galīgi bezspēcīgs.9 Kad viņš iesāka skaļi runāt un kad es izdzirdēju viņa vārdu plūsmu, es nokritu kā pamiris uz sava vaiga pie zemes.
Dievs pieskaras katram no mums savādāk un ne jau tā kā mēs to gribam, ja cilvēks to saprot tad nav iemesla skaudībām kāpēc man tā un tev šitā . Neviens nav augstāks vai zemāks par citiem . Visi esam vienādi Dieva priekšā ,katrs ar savām Gara dāvanām lai nestu Svētību. Katram savs ticības mērs un katram Dievs dod pārbaudījumus cik katrs no mums spēj turēt un arī nest atklāsmi. Tāpēc arī nevajadzētu vienam pret otru uzpūsties.
VaiduVaira
# Iesūtīts: 2010.07.04 14:33:22
Tikko sarakstīju veselu palagu ar savām pārdomām par šo tēmu un viss pazuda
Tāpēc ļoti īsi - mana pieredze ar harizmātiem bija sen, bet palikušas šādas pārdomas un atmiņas-
Sajūta, ka ar mani kaut kas nav pareizi, jo -
*- kad aizlūdza par mani, es nekritu (vienreiz pat notēloju, lai lūdzējam būtu prieks);
*- mēlēs nekādi neizdevās runāt, tik tālu izmēģinājos, ka vienkārši atslēdzu prātu un kaut ko sāku murmināt. Bet vairāk to nemēģināju, jo sajūta bija neomulīga, likās ,ka izskatos pēc garā vājas.;
*- krīt uz nerviem ilgā slavēšanas dziesmu dziedāšana ar neskaitāmiem atkārtojumiem un sajūsminātām sejām visapkārt, jo attiecīgi man bija jāpietēlo sajūsma, un bija neērti celt rokas gaisā. Man tas likās mākslīgi radīts, it kā noklikšķ slēdzis un man būtu jābūt sajūsmai, kuru es tomēr nejutu.
Tas ir mans dziļi personīgs vērtējums, kuru lūdzu neņemt pie sirds pārējiem.
Donachka
# Iesūtīts: 2010.07.04 14:55:10
Buutiski atshkjiras savu subjektiivo sajuutu un personisko lieciibu celshana paari Dieva vaardam, kaa arii lietu nesaukshana iistajos vardos. Shis arii ir tikai mans personiskais viedoklis.
sica . [78.84.131.101]
# Iesūtīts: 2010.07.04 15:24:40
mana spārdomas kā Vaidu vairai
rodas sajūtas, ka esmu defektīva
- aizlūgšana man likās dīvaina un vienu brīdi izraisīja lielu nepatiku....
- kjrīt uz nerviem vienveidīgā slavēšana. ir taču tikkkk daudz skaistas Dievam veltītas dziesmas, kāpēc jādrillē tādas, kas mākslīgi iedzen cilvēku transā. bez tā vai tad Dieva slavēšana nav slavēšana?

- nepatika nostāja. Adonika pārmet katoļiem iedomību, es varētu pārmest harizmātiem naidīgo attieksmi pret tardicionālistiem. 2 reizes dz`;ivē esmu pieļāvusi tādu muļķību, ka pateicu atklāti, ka man nepatika pasākums un pamatoju kāpēc - pretī saņēmu naida izpausmi, lama un paziņojumu - ko tad vilkies šeit.


iespējams, ka mana attieksme ir tāda, jo pati pirmā sakarsme man siltumnīcas augam bija negatīva un tagad nonākot pie harizmātiski noskaņotajiem man uzreiz ieslēdzas aizsargreakcija un asaras
Jošs Mulders
# Labojis Jošs Mulders: 2010.07.04 18:36:32
Ir viena otra pieredze bijusi... ne man, bet ar cilvēkiem tuvumā (klasesbiedriem etc.)... vienam otram tie harizmāti beidzās psihenē vai absolūtā ateismā un Dieva noliegumā!

Tāpēc... Harizmāti ar visu savu uzspēlēto subjektīvo pieredzi un absolūti ačgārnu Rakstu interpretāciju ir otra kaitīgākā parādība aiz karojošajiem ateistiem...

Pašinducētus alternatīvos apziņas apstākļus māk izraisīt arī šamaņi... ar identiskām izpausmēm - vervelēšanu, extāzi, krišanu augšpēdus un reibumu etc.... Uz to visa Voodoo maģija stāv galu galā.

Harizmātiem mūsdienās ir problēma izplatīties izglītotā vidē, kur cilvēki var iepazīt šīs psihotehnikas un zināt ka tā nav nekāds SV gars bet psihiskas apziņas un ķermeņa reakcijas uz konkrētiem kairinājumiem... Harizmātisms pa lielai daļai izplatīts zema IQ vidē, jeb vidē, kur cilvēki ir viegli suģestējami! Tas viss ir atkārtojams un ir izplatīts arī Islāmā, Hindusimā, Budismā... jebkur, kur notiek manipulācija ar cilvēka apziņu un ļaušanos šādai manipulācijai... Protams, šie cilvēki nekad to nespēs atzīt un pieņemt, jo tas būtu tāpat kā noliegt pašam sevi...

Manas subjektīvās pārdomas un iespaidi...

p.s. nav personīgi nācies satikt harzimātu, kam elementāri darbotos loģika...
Donachka
# Iesūtīts: 2010.07.04 18:46:40
Jošs Mulders
Harizmātisms pa lielai daļai izplatīts zema IQ vidē, jeb vidē, kur cilvēki ir viegli suģestējami!
Zini, gribeetos, lai taa buutu taisniiba, tachu ne vienmeer tas taa ir. Tajaa pashaa PV ir cilveki ar labaam izgliitiibaam un piemeram to pashu Juri Lujaanu par cilveeku ar zemu IQ nenosauksi, bet vinsh ilgus gadus biaj hariks. tagad gan par vinju neko nezinu.
Rezumee ir tads, ka ne vienmeer cilveeki ar augstu IQ ir gruuti sugjesteejami un cilveeki ar zemu - viegli. Shito lietu vispar butu interesanti papeetiit.
sica . [78.84.131.101]
# Iesūtīts: 2010.07.04 18:52:37
būtu gan jāpapētī, jo brīžam uz šo pavelkas tiešām gudri erudīti cilvēki, par lkuriem gribas brīnīties.....
lai gan ddaži ir tiešām aprobežoti un bez nekādām intresēm, ka kliegt gribas - nu kā tu dzīvo. (lai gan viņi protams uzskata, ka es savu dzīvi izniekoju visādām neDieva lietām)
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2010.07.04 19:14:57
Dona, nu vispaar jau taa ir... Kad to uzrakstiiju, acereejos ka ir veel viena grupa... cilveeki - ideaalisti, sapnjotaaji... cilveeki ar izteiktu taisniiguma sajuutu un lielu personiigo energjiju - vinji arii viegli kriit harizmaatu vazhaas...

rainars
# Iesūtīts: 2010.07.04 20:00:58
vai nav tā ka gudrie sagudro visādas štelles ,bet vienkāršie uzņem pa taisno .1.kor.1: Raugait, brāļi, savus aicinātos, nav tur taču daudz pasaules gudro, nav daudz vareno, nav daudz augsti dzimušo. Bet, kas ģeķīgs pasaulē, to Dievs ir izredzējis, lai liktu kaunā gudros; un, kas nespēcīgs pasaulē, to Dievs ir izredzējis, lai liktu kaunā stipros; un, kas pasaulē zems un nicināts un kas nav nekas, to Dievs ir izredzējis, lai iznīcinātu to, kas ir kas; lai nekas, kas ir miesa, nelielās Dieva priekšā.
"Atgriezieties no grēkiem un liecieties kristīties ikviens Jēzus Kristus Vārdā, lai jūs dabūtu grēku piedošanu un saņemtu Svētā Gara dāvanu.( Ap.d.2)
1.kor.12:3 Tādēļ es jums saku: neviens, kas runā Dieva Garā, neteiks: nolādēts lai ir Jēzus, - un neviens nevar teikt: Kungs ir Jēzus, - kā vien Svētajā Garā.4 Ir dažādas dāvanas, bet viens pats Gars;
5 ir dažādas kalpošanas, bet viens pats Kungs;6 ir dažādi spēki, bet viens pats Dievs, kas dod visas spējas visiem.7 Bet ikvienam ir dota Gara izpausme, lai nestu svētību.8 Citam Gars dod gudrības runu, citam atziņas runu, tas pats Gars.9 Citam dota ticība tai pašā Garā; citam dāvanas dziedināt tai pašā vienā Garā;10 citam spēki brīnumus darīt, citam pravietot, citam garu pazīšana, citam dažādas mēles un citam mēļu tulkošana.11 Visu to padara viens un tas pats Gars, piešķirdams katram savu tiesu, kā gribēdams.


Man jautājums : kas te ir saistīts ar pasaulīgām zināšanām un intelekta līmeni ?

Zinait teicienu "smotriš kņigu vidjiš figu". Zināt protams ,bet no kurienes nācis?
No Bībeles:Jes.29:11 Tā jums visa atklāsme kļuvusi kā aizzīmogotas grāmatas vārdi, ko sniedz lasīt pratējam un saka: lasi to! Un viņš atbild: es nevaru to lasīt, jo tā ir aizzīmogota!

Atbilde : Jes.29:18 Tanī dienā kurlie dzirdēs grāmatas vārdus un aklo acis varēs raudzīties ārā no krēslas un tumsas.19 Nelaimīgie un pazemīgie priecāsies Tā Kunga priekšā, un nabagie un niecīgie cilvēku starpā gavilēs par Israēla Svēto.20 Jo varmākas būs izbeigušies un paļātāju vairs nebūs; arī tie, kas tiecas uz ļaunu, būs iznīcināti,21 tāpat arī visi, kas citus pavedina ar saviem vārdiem uz ļaunu, uzbrūk tam, kas tiesu spriež vārtos, un aiz niecīgiem iemesliem nepareizi apvaino taisno.
Adonika
# Iesūtīts: 2010.07.04 21:26:57
Sajūta, ka ar mani kaut kas nav pareizi, jo -
*- kad aizlūdza par mani, es nekritu (vienreiz pat notēloju, lai lūdzējam būtu prieks);
*- mēlēs nekādi neizdevās runāt, tik tālu izmēģinājos, ka vienkārši atslēdzu prātu un kaut ko sāku murmināt. Bet vairāk to nemēģināju, jo sajūta bija neomulīga, likās ,ka izskatos pēc garā vājas.;

Mani vienmēr ir pārsteigusi aktieru suga - kam viņu tēlojums ir vajadzīgs??? Un galvenais, ka labi var redzēt, kurš miesīgi iztaisās par it kā garīgu.

Es paguvu 2x nomainīt konfesiju, bet dāvana kā ir, tā paliek
Dāvana jau no Dieva ne konfesijas


Pašinducētus alternatīvos apziņas apstākļus māk izraisīt arī šamaņi... ar identiskām izpausmēm - vervelēšanu, extāzi, krišanu augšpēdus un reibumu etc.... Uz to visa Voodoo maģija stāv galu galā.

Pie miruša Dieva paliek tikai dzīvais velns.
biča
# Iesūtīts: 2010.07.04 23:14:49
es arī pietiekami labi orientējos pašinducēta transa un ekstāzes izraisīšanā, lai man šādas hariku pieredzes liktos vienkārša pašapreibināšanās.
starp citu, ir vērts izdalīt kadrus, kas jau atnāk labā noskaņojumā, par kaut ko sapriecājušies un pateicīgi. tie var būt priecīgi un mērenā ekstāzē jau no sapriecāšanās. pašai ir sanācis būt nehariku jauniešu pasācienos, kur starp citām skan arī dziesmas ar daudziem atkārtojumiem un meditatīviem ritmiem. tad, kad kaut kas īpaši labs ir noticis, tad mani būtu grūti no harika atšķirt ok, es vismaz nekrītu, ja vien pār kaut kādu vadu nenostiepjos
Paulus
# Iesūtīts: 2010.07.04 23:15:58
Esmu katolis, bet ļoti ilgu laiku esmu bijis un joprojām esmu saistīts ar katoļu harizmātisko atjaunotni.
Kristība Svētajā Garā jeb Svētā Gara izliešanās bija brīdis, kas pārmainīja manu dzīvi - iepazinu Jēzu Kristu kā patiesi Dzīvu Dievu, kurš nomira un augšāmcēlās par maniem grēkiem, lai man piedotu, kā patiesu Personību, Dievu, kurš mani mīl. Līdz ar to nevaru pat gribēdams izslēgt šo harizmātisko pieredzi no manas dzīves.
Patīk dzīvespriecīgas slavas un pielūgsmes dziesmas, varu pacelt rokas Dievam par godu. Lūdzos mēlēs, bet tikai lūgšanu grupās. Mūsu lūgšanu grupā aizlūdzam viens par otru uzliekot rokas.
Tas tā kā viss laikam būtu harizmātiski
Bet laikam jau ir arī daudz atšķirību. Personīgi man nav pieņemams tas "`harizmātiskais šovs", kāds vērojams daudzās harizmātiskajās brīvdaudzēs - apzināta vešana transa stāvoklī ar apdullinošu mūziku, kliegšana, grūšana no kājām, lai tikai būtu tā atdusa Svētajā Garā utt. Tā visa ir tiekšanās pēc simptomiem, pēc ekstātiska stāvokļa, sajūtām.
Ne vienmēr Svētais Gars ir tāds. Tik ļoti bieži Viņš dziedina bez mazākā kritiena troksnīša uz grīdas, tik spēcīgi uzrunā klusā lūgšanā. Tāpēc man pašam ļoti liela nozīme ir arī šai personīgajai lūgšanai, klusuma rekolekcijām pēc Sv.Ignācija no Lojolas garīguma.
Svētā Gara dāvanas nav pašmērķis, visas šīs labās sajūtas nav pašmērķis un es nedzenos pēc šiem simptomiem, pēc sajūsmas, ekstāzes. Dievs ir mums devis arī intelektu, prātu un tas mums nav pilnībā jāizslēdz. Tāpēc arī sevi kaut kā neskaitu par harizmātu, kaut arī ir šāda pieredze, esmu vienkārši kristietis
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 70 , pavisam kopa bijuši: 36774