atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas visiem Foruma lietotajiem bērns homoseksuāls
maruta1965
Iesūtīts: 2014.06.09 16:25:39
Man ir tāda problēma. Puikam tikko palika 18 gadi un šosvētdien viņš man paziņoja, ka esot gejs. Biju pilnīgā šokā. Tā ir šausmīga trauma un kauns, jo ļoti vēlos mazbērnus un nesaprotu, kas viņu ir šādi samaitājis. Laikam saskatījies muļķīgus raidījumus un tagad grib būt moderns.
Ko man tagad darīt? Kā ar to tik galā un puikam palīdzēt tikt atpakaļ uz pareizā ceļa? Vest pie mācītāja? Vai varbūt ir kāds dziednieks, kas var kaut ko izdarīt.
Es negribu šādu kaunu ģimenei.
. 1 . 2 . >>
AutorsZiņas teksts
maruta1965
# Iesūtīts: 2014.06.09 16:25:59
Lūdzu, palīdziet man, kā man rīkoties?
Aivars
# Iesūtīts: 2014.06.09 19:31:15
Lai nu kā tur būtu, jauneklim pašam ir jānāk pie prāta, un viņa vietā neviens cits izvēles nevar izdarīt.
Tas, ka apsverat palīdzības meklēšanu gan pie mācītāja, gan vārdotāja, vedina domāt, ka vispirms jums pašai vajadzētu tikt skaidrībā ar sevi. Gribētu gan vēlēt, ka jūs izvēlaties Kristus ceļu, ne okultismu.
Tādēļ ieteiktu pagaidām puiku nemēģināt nekur raustīt, bet aizejat pati pie mācītāja, pārrunājiet varbūt ne tik daudz puikas, cik sevis pašas ķibeles, un kas zi`... kad varēsit mierīgu sirdi Kristum lūgšanā visu uzticēt, nebēdājot tik daudz par `kaunu ģimenei`, cik par svētību savam dēlam, var gadīties, ka zeņķis arī nāk pie prāta.
Šobrīd pilnīgi noteikti nevajadzētu puiku vilkt pie mācītāja un nodarboties ar kaut kādu manipulēšanu, no kā ļaunuma būs vairāk nekā labuma.
maruta1965
# Iesūtīts: 2014.06.09 19:39:15
Aivars Ko man darīt šobrīd? Kā man reaģēt? Ko man viņam teikt?
A.N... [46.109.120.112]
# Iesūtīts: 2014.06.09 19:45:10
1. Aizmirstiet savu traumu, kaunu, spriedumus ...
2. Tas, ko teikšu, varētu Jūs šokēt vēl vairāk, bet pamēģiniet saprast, ka "geisms", ir dēmoniskas izcelsmes problēma.
3. Izlasiet Mario Bergnera grāmatu "Mīlestības sakārtošana". Ja vien Jūsu dēls tam piekristu, būtu labi, ja to izlasītu arī viņš. Šī grāmata ir par cilvēku, kurš no šādas bēdas ir ticis vaļā.
4. Tā būs nopietna garīga cīņa par dēla dvēseles glābšanu, dziedināšanu un atbrīvošanu, kur Jums vajadzēs: 1. saprotoša mācītāja padomus, 2. cilvēkus, kas būtu ar mieru kopā ar Jums pastāvēt lūgšanās ilgtermiņā, 3. pamatīgi izrevidēt un iespējami sakārtot savu perspnīgo ticības dzīvi un attiecības ar Dievu Tēvu un Dēlu un Svēto Garu.
5. Neceliet paniku, ķerieties pie darba un lai ar Dieva palīdzību Jums viss izdodas!
Aivars
# Iesūtīts: 2014.06.09 20:20:24
maruta1965
Nu re, A.N. šo to jau norādīja. Es gan varbūt vēl nesteigtos uzstādīt diagnozes jūsu dēlam, vai tiešām tā ir pederastija, vai novēlota pusaudža pašapliecināšanās un vēlme šokēt.
Bet šajā brīdī nesteidzaties ar to, `ko jums teikt dēlam`. Sākat ar lūgšanu, ieklausīšanos, utt..
Domāju, jūs pati apzināties, ka jūs nevarat uz visu atbildēt sava pieaugušā dēla vietā
A.N... [46.109.120.112]
# Iesūtīts: 2014.06.09 20:49:52
Nosodījums, pārmetumi, "labie padomi" tikai postīs Jūsu attiecības ar dēlu. Ja cilvēks sevi nepieņem tādu, kāds viņš ir radīts, tas nozīmē, ka dziļi dvēselē slēpjas kādi savainojumi, rūgtums un dusmas. Izturieties pret viņu tāpat kā līdz šim. Neatstumiet viņu, tāpēc, ka viņš tagad ir "tāds". Tas nenozīmē, ka Jums ir jāsamierinās un jāatbalsta viņa "seksuālā orientācija". Apkarošana tikai radīs "aizliegtā augļa" efektu. Šajā "revolucionāri melnbaltajā" vecumā viņš, diemžēl, galīgi nesaprot ko patiesībā dara, bet lai pats nāktu pie saprašanas ir vajadzīgs laiks un kaut kādi pamatīgi satricinājumi, tādēļ, apbruņojieties ar pacietību. Katram cilvēkam ir vajadzīgs kāds, kam var uzticēties un "izkratīt sirdi". Vislabāk ir tad, ja tā ir paša māte, kas spēj sadzirdēt par ko dēls runā un cenšas saprast patiesos iemeslus, kāpēc viņš par to runā. Dzird
dāvis [78.84.177.215]
# Iesūtīts: 2014.06.10 11:16:57
vajag padomu?
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/156145/niknais-geju-pretinieks-macitajs-pavlovics-aizpern-trakoja-par-skandalozo-bernu-gramatu
succubus
# Labojis succubus: 2014.06.10 12:51:45
Pirmkārt, izklausās, ka Jums galvenais ir pašas sajūtas un cerības attiecībā uz Jūsu dēlu, nevis viņa paša dzīves situācija. Jūsu kauns, Jūsu trauma, Jūsu vēlme pēc mazbērniem... Bet kur vieta viņa vēlmēm? Man ir aizdomas, ka Jūs reaģētu stipri līdzīgi arī gadījumā, ja Jūsu dēls kļūtu par katoļu priesteri vai mūku - mazliet cienījamāk, bet mazbērnus Jums tas tāpat nedotu. Nu, vai arī, ja viņš būtu vienkārši neauglīgs. Vai tiešām Jums mazbērni un pašas komforts ir būtiskāks par to, lai Jūsu dēls justos laimīgs kopā ar cilvēku, kuru no visas sirds mīl (starp citu, ārzemēs geji nereti izmanto surogātmātes pakalpojumus, lai tiktu pie bērniem, tā ka viņa orientācija nemaz neizslēdz iespēju Jums kļūt par vecmāmiņu)? Es nesaku, ka Jums par šo situāciju būtu jāpriecājas, vien pamēģiniet paskatīties uz to no sava bērna puses. Reti kurš jūtas laimīgs, ja viņa dzīvi kāds mēģina saplānot viņa vietā, neņemot vērā, ko viņš pats grib.

Otrkārt, ņemot vērā iepriekšminēto aspektu, ieteiktu Jums vienkārši puisim atlaist grožus. Lai gan ļoti iespējams, ka viņš tiešām ir gejs, var arī gadīties, ka minētā situācija ir vai nu protests pret pārmērīgu vecāku kontroli (seksuālā orientācija ir joma, ko vecāki nespēj tīšām ietekmēt, tālāk izmisuma diktētu protestu virzienā varētu būt vien pašnāvība), vai arī Jūsu kontrolējošās rīcības izraisīts riebums un bailes no sievietēm. Īpaši liels šis risks ir gadījumā, ja Jūs esat vientuļā māte vai vismaz faktiskā "ģimenes galva".

Treškārt, ļoti atbalstu domu par konsultācijām ar mācītāju, lūgšanām Jums un aizlūgšanām par Jūsu dēlu (viņu pašu gan līdzi nevajadzētu ņemt, izņemot, ja viņš pats to vēlās). Gan galēji neieteiktu izvēlēties mācītājus, kas asi un publiski kritizē homoseksualitāti, tādi Jums nespēs sniegt atbalstu, vien uzkurinās izmisumu. Jums ir nepieciešams kāds, kas Jums palīdzētu atjaunot un nostiprināt attiecības ar Dievu, iemācītu uz Viņu paļauties. Gan Jums, gan Jūsu dēlam šajā dzīvē ir paredzēti savi pārbaudījumi, varbūt arī Jūsu dēla "iznākšana no skapja" tāda ir vismaz vienam no Jums. Dievs nav džins pudelē, kas piepilda visas cilvēku vēlmes, bet Viņš var mainīt Jūsu dēla dzīvi, kad un ja Viņš to uzskatīs par vajadzīgu. Dziednieku apmeklējumi gan vairāk šādā situācijā nesīs ļaunuma, nekā labuma - vai nu dos Jums nepamatotas cerības, vai arī sagraus jebkādas atlikušās Jūsu dēla cerības uz būšanu laimīgam. Uzskatu, ka okultos pakalpojumus drīkst izvēlēties vien, lai ietekmētu sevi pašu un savu dzīvi (cik tas ir labi un vēlami, jau ir cits jautājums), bet jebkas, kas skar citus, pilnīgi noteikti ir melnā maģija.

Ko teikt? Vislabāk būtu, ja Jūs viņam pilnīgi godīgi varētu pateikt, ka lai gan Jums šāda situācija nepatīk un Jūs cerat, ka tā mainīsies, Jūs viņu tik un tā mīlat tikpat ļoti kā agrāk. Jums gan ir pilnas tiesības palūgt, lai, ja viņam ir mīļotais puisis, tas netiktu ievests Jūsu mājās, jo Jums tas būtu pārāk smagi. Nekādas tālākas dienišķas zāģēšanas par to, arī par aizlūgšanām ieteiktu viņam nepieminēt. Tomēr, ja Jums pat tik minimāls atbalsts viņam liekas galēji nepieņemams, vienkārši izmetiet no savas mājas bez jebkādas tirgošanās (nekādu "ja Tu tiešām esi gejs" vai "ja Tu tūlīt nebeigsi šīs muļķības", vienkārši "salasi savas mantiņas un tinies!" un palikt pie lēmuma). Jebkurā gadījumā viņš tādējādi iegūs ievērojamu devu brīvības un iespēju saprast, ko viņš pats no savas dzīves tik tiešām vēlās.
pastor [212.93.105.49]
# Iesūtīts: 2014.06.12 14:08:07
Gribas kaut ko pasacīt, bet succubus jau visus vārdus gandrīz vai no mutes izņēma...
Atsakieties no ambīcijām uz dēla dzīves kārtošanu, kļūstiet pazemīga savās prasībās, lūdziet Dievam dot mieru un, pāri visam, lūgšanu beidziet ar vissvētīgākajiem vārdiem "Kungs, lai notiek Tavs prāts un ne mana griba! Āmen"
Kungs, dod šai sievietei mieru sirdī, izpratni par dēlu un viņa ceļu, apskaidro viņas prātu, izgaismo savu darbu pie viņas un viņas dēla. Kungs, lai notiek Tavs prāts un ne mūsu, cilvēku, griba! Āmen!
Raimonds
# Iesūtīts: 2014.06.12 21:18:59
succubus
pastor [212.93.105.49]
Jums gan ir pilnas tiesības palūgt, lai, ja viņam ir mīļotais puisis, tas netiktu ievests Jūsu mājās, jo Jums tas būtu pārāk smagi.

Kāpēc neievest mājās? Īpaši, ja viņi laimīgi un būs bērniņi... i bez visa āmen.
pastor [212.93.100.50]
# Iesūtīts: 2014.06.13 07:42:25
Raimonds
Protams, ne visam succubus teiktajam es pievienojos... Un par mīļotā puiša ieviešanu mājās runājot - kas ir svarīgāk, mīlestība, cieņa vienam pret otru vai kaut kāda iedomāta sāpju sajūta, balstīta stereotipos? Man domāt, ka svarīgāk ir mīlēt un būt mīlētam, vienalga kādās attiecībās... Ir daudz gadījumi, ka homo ir daudz saticīgāki un mīlošāki kā dažs labs hetero pāris... Un, ja nu ļoti tos bērnus gribas, nu i puikas dabūs viņus, ja nu mātei no tā sirds mierīgāka - uzveidos ģimeni trijatā... Pasaule ir moderna un jāpieņem viss kā ir, kā zināms, bez Dieva ziņas ne mats nenokrīt, kur nu vēl orientācija rastos, ja ne no Dieva??? Kurš bērnus (dvēseles) šai saulē laiž un ņem pie sevis atpakaļ?
Aivars
# Iesūtīts: 2014.06.13 09:48:39
pseidogans laikam nav lasījis Bībeli, ka tieksme uz grēku nav nekāda Dieva dāvana
pastor [212.93.100.50]
# Iesūtīts: 2014.06.13 13:02:06
Aivars
Mani ta` sauc kā gribi, bet negudrējies te ar Dieva dāvanu zināšanu vai nezināšanu... Tev tās nav, neskaitot agresīvu vēršanos pret cilvēkiem, kas rīkojas un dzīvo savādāk nekā citi uzskata par dievišķu un pareizu... Un tieši tādi dabūs iekšās tur, augšā, pēc ne maziem kanoniem... HS cilvēki ir dziļi nelaimīgi (daudzi no tiem!), ka viņus jau ģimenē nepieņem, bet tad uzrodas kaut kādi mācītāji ar savu viedokli par grēku un, kas ir galā - uzminiet? Jā, pašnāvība! Garīdzniekiem, kuriem būtu jābūt Dieva visaptverošās mīlestības paraugiem un vēstniekiem šeit uz zemes ikvienam ļautiņam, tie dara gluži pretēji - zaimojot Dieva mūžīgo mīlestību, visus, kas neierakstās žīdu Vecās Derības kanonos, nolīdzina ar grēku buldozeru, tā iznīcinot Dieva radību. Jēzus nevienā vietā nemin šo lietu kā grēku, vispār nepiemin, bet vai tad Viņš nezināja, ka tāda pastāv? Nedomāju vis, tik garīgi attīstīts
Raimonds
# Iesūtīts: 2014.06.13 13:31:30
pastor [212.93.100.50]
lai nesanāktu tikai cīnīties pret kaut ko, pastāsti, lūdzu...
Kādu Tu redzi modernu, šodienīgu un seksīgu Baznīcu?
pastor [212.93.100.50]
# Iesūtīts: 2014.06.13 15:21:49
Raimonds
Skatos, esi mani ne tā sapratis. Es Baznīcu neredzu seksīgu; un nekad neesmu tādu to redzējis. Bet Baznīcai kā institūcijai ir jābūt redzamam Dieva visaptverošās mīlestības spogulim, atspulgam un instrumentam. Klausoties māc. Pavloviča runas TV, mani pārņem šausmu sajūta - kā viens vīrs, kurš it kā sludina Dievu, var tik ļoti nīst cilvēkus? Kā? Ne Dievam, bet kaut kam dēmoniskam viņš pats kalpo, piedodiet. Fundamentu fundaments - kā var būt grēcīgs cilvēks, ja Dievs viņu rada un dvēseli nosūta attīstībai un izaugsmei šeit? Kā Dievs, ieliekot HS cilvēka dvēselē, kā Viņš varētu nīst savu radījumu, savu mīļo bērnu? Grēks un tā definīcijas ir pilnīgs cilvēku izdomājums, lai turētu tos pazemojošā verdziskumā, bet 21. gadsimtā nav vairs vietas tādam verdziskumam. Es zinu, kas un kāds ir Dievs, tādēļ arī runāju, un daudzi nosodītāji tanī dienā atbildēs pēc tādas programmas, ka domās, kaut labāk
Aivars
# Iesūtīts: 2014.06.13 17:42:35
kā man patīk draņķīgi aktieri, kas iejūtas miglas dīvainīšu lomā, kas biedē, ka `iekšās dabūs` visi, kas neatbildīs viņu blēņām par visaptverošās mīlestības ideāliem!
Tā nu ir, ka tad, kad bezdievji gvelž par gara dāvanām, tad viņu gara vājums nav noslēpjams.
skatījums [46.109.251.77]
# Iesūtīts: 2014.06.13 18:48:28
pastor [212.93.100.50]
Mīlošais Dievs sodīja Sodomu un Gomoru, un jaunajā derībā liek to pieminēt un atcerēties visiem kas grib grēkot.
2. Pēt. 2:6 Tāpat Viņš nosodīja Sodomas un Gomoras pilsētas, pārvērzdams tās pelnos un iznīcinādams, tā atstājot biedinošu piemēru visiem, kas grib grēkot.
Grēka alga ir nāve. Tas nav nekas pazemojošs - tas ir fakts.Tiem, kas atstājuši Dievu, nav turējuši Viņu godā, tos Viņš arī nodevis apkaunojošās kaislībās.Tie, kas dievišķo patiesību apmainījuši pret meliem. Dievs sagandējis tādiem prātu un tie kas tādas lietas dara pelnījuši nāvi. Nekas nav mainījies.
skatījums [46.109.251.77]
# Iesūtīts: 2014.06.13 18:51:06
Bet attiecībā uz konkrēto gadījumu, es nezinu kas pie tā ir novedis. Tāpēc atsakos tiesāt un nosodīt. Tāpat zinu, ka Dievs ir žēlīgs un var izvest ārā no tā, un ka tas nav nepiedodams grēks. Tur mātes lūgšanas ir vajadzīgas.
Aivars
# Iesūtīts: 2014.06.13 21:08:08
skatījums [46.109.251.77]
Vai ta Tev kā par krievu nacistu imperiālistu baznīcu sajūsminātam popam nevajadzēja ieturēt pretrietumnieciskāku kursu/kursi? http://news.ngs.ru/more/1551208/

Bet attiecībā uz konkrēto gadījumu, es nezinu kas pie tā ir novedis. - a tu paskaties dāvja saitīti.Varbūt taps skaidrs, cik šis gadījums ir `konkrēts`
aivars.lapsans [78.28.194.103]
# Iesūtīts: 2014.06.14 03:29:13
Aivars

Tur Pavlovičs tiek aplietsa ar dubļiem. no A - Z ir vieni meli tajā rakstā.
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 39 , pavisam kopa bijuši: 35620