atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas visiem Foruma lietotajiem Vai euharistija līdz?
deniza
Iesūtīts: 2009.06.03 13:11:01
Mana meita , kā man Dievs ir atklājis, ir ļoti saistīta no ļaunajiem gariem. Viņa ir ļoti slima, slimība ir smaga un sāpec ir nepanesamas. Viņa saka- Dievs mani ir atstājis un Viņam viņa neesot prioritāte. Viņa ir tālu projām un tāpēc es klātienē viņai nespēju palīdzēt- kaut vai uzlikt rokas un lūgties par viņas atbrīvošanu no ļauno spēku manifestācijas. Ko man darīt? Es ticu , ka Dievs ir visuspēcīgs. Bet ko lai šai situācijā dar? Kad ir slimība, nav darba un tīlīt nebūs arī kur dzīvot............
. 1 . 2 . >>
AutorsZiņas teksts
neielogojies x [95.68.0.234]
# Iesūtīts: 2009.06.12 09:28:16
Vispirms tev būtu jāaprunājas ar macītāju kurš var dot padomu. Deniza, tu saki ka Dievs tev atklājis, ka meita ir saitīta ar ļauniem gariem. saki kā tev Dievs atklāja un kā tu par to vari būt droša? Slimība vēl nav apsēstības zīme. Dzīvē nāk dažādi pārbaudījumi kuri var būt arī smagi, tomēr Dievs mūs aicina palikt uzticīgiem. Palasi Ijāba grāmatu, tas var palīdzēt.
Ослик
# Iesūtīts: 2009.06.12 09:35:07
varu teikt kā cilvēks , ka nedaudz zina baznīcbirokrātiju
pie euharistijas laiž cilvēkus, kas ir izgājušu apmācību - Svētdienas skolu vai mūsdienās Alfa kurusu
bet tam, kas pielaists pie euharistijas, tam tā kā būtu pienākums iet pie euharistijas biežāk vai retāk
Aivars
# Iesūtīts: 2009.06.12 09:46:19
Lūgtu uzmanīties ar šādām privātām atklāsmēm par cilvēku, kas vēl jo vairāk atrodas tālumā, `apsēstību`. Arī slimības mēdz būt dažādas, un izraisīt arī dažādas personības alterācijas. Ja vien tas ir iespējams, meklējiet iespēju satikties, aprunāties, un neaizmirstiet šo problēmu izrunāt arī ar mediķiem.
Par Sv. Vakarēdienu runājot, esmu redzējis, kā tas dara varenas lietas, bet ar to arī nesvaidās. Meitai jābūt iesvētītai un gribošai to saņemt.
Balss
# Iesūtīts: 2009.06.12 11:09:44
Slimība, lai cik smaga, nebūt nenozīmē, ka Dievs meitu ir atstājis. Tieši otrādi - Dievs pie viņas strādā.
Man šķiet, ka mūsu cilvēka daba, diemžēl, ir tāda, ka tikai tad, kad mums iet smagi, mēs tā pa īstam sākam tuvoties Dievam. Citādi mēs mēdzam tā viegli, pa virsu slīdēt. Tā ka zināmā mērā šo slimību var uzskatīt par svētību, kas grib briedēt augļus Mūžībai viņas dzīvē.
Garoza
# Iesūtīts: 2009.06.12 12:37:23
Nedomāju, ka Vakarēdiens būtu kāds brīnumlīdzeklis garu apsēstiem cilvēkiem (pat ja viņi tādi ir) un to saņemdams cilvēks tūlīt būs brīvs.
Ja patiešām ir pārliecība par garu uzdarbošanos, tad labāk būtu sākt ar mācītāju, kas pazīst un pieprot izdzīšanas māku.
Svilpaste
# Iesūtīts: 2009.06.12 12:37:38
Deniza! Ko lai dara situācijās, kad kāds tuvs cilvēks tālumā cieš? Lūgties par viņu (ko Jūs darāt), regulāri zvanīt, rakstīt vēstules u.tml. un palīdzēt, ja tas ir iespējams, meklējot kvalificētu medicīnisko palīdzību (varbūt līdz šim apmeklēti ne tie ārsti), atbalstot materiāli.
Balss
# Iesūtīts: 2009.06.12 14:23:34
Ctulhu
Vai tu domā, ka LV māte var savu tālumā (vai pat tuvumā) dzīvojošu pieaugušu meitu (kura, domājams, pati sāpju dēļ ir gājusi pie ārstiem) var tā vienkārši paņemt un nogādāt?

Tas, ka tev kā ateistam pilnīgi visi gara pasaules izpaudumi liekas kā tikai un vienīgi fizioloģisku procesu rezultāti, mēs jau zinām. Tev derētu parunāt ar ārstiem, it īpaši ar psihiatriem, CIK daudz (vai drīzāk maz) viņi spēj IZārstēt (ne tikai atvieglot simptomus) cilvēkiem ar t.s. gara slimībām.
Svilpaste
# Labojis Svilpaste: 2009.06.12 22:21:52
Balss. Nesmu ateiste, un gara pasaules izpaudumi man neliekas vienīgi fizioloģisku prcesu rezultāti, bet nezin vai cilvēkus ar t.s. gara slimībām izārstēs euharistija.
Ingars
# Iesūtīts: 2009.06.13 12:26:39
Mums vispirms ir jāsaprot - ko dod Svētais Vakarēdiens jeb Euharistija. Tātad - tā ir savienošanās ar Jēzu Kristu. Secinājumus izdariet paši - ko nozīmē savienoties ar svēto Dieva Dēlu
Balss
# Labojis Balss: 2009.06.13 13:00:57
Svilpaste
Nezinu, vai euharstija var gara slimības izārstēt. Bet zinu atstāstītus notikumus, ka apsēsti cilvēki nespēj panest Dieva klātbūtni euharistijā, tāpēc bēg no tās, pat fiziski pretojas.
Bet psihiki slimi vai atpalikuši cilvēki, ja ir ticīgi, ar prieku iet pie Sv.Vakarēdiena un tiek stiprināti.
Svilpaste
# Iesūtīts: 2009.06.13 17:41:19
Balss!
Vai es pareizi sapratu, ka Tu iesaki veikt slimās meitas pārbaudi ar euharistiju? Ja viņa pieies pie dievgalda, nebēgs un baudīs Jēzus miesu un asinis, tātad nav ļauno garu apsēsta, ja bēgs- tad vajadzīgs eksorcisms?
Ослик
# Iesūtīts: 2009.06.13 18:32:35
kaut kur esmu dzirdējis tādu liecību: kā cilvēks ir nolēmis iet pie euharistijas, tā nevar nokļūt līdz baznīcas, viemēŗ kaut kas gadās ceļā
Balss
# Labojis Balss: 2009.06.14 00:45:14
Svilpaste
Neesmu eksorcisma speciāliste. Atstāstu, ko esmu lasījusi vai dzirdējusi no lieciniekiem.



Balss
# Iesūtīts: 2009.06.14 10:29:29
No grāmatas Labestība :

Nelaime bieži vien ir tā, kas cilvēku izceļ no pazušanas, nevis bagātība, labklājība vai veselība...

* Ciešanas ir ceļš, kas ved uz Dievu.
* Ciešanas ir siets, kas atsijā laicīgās pelavas.
* Ciešanas ir ūdens, kas nomagā grēkus.
* Ciešanas ir prieks, ja mēs viņās gribam iet sava Kristus un Pestītāja pēdās.
Svilpaste
# Labojis Svilpaste: 2009.06.14 22:34:52
Balss. No savas puses Tavos citātos es pieliktu vārdu "var", ciešanas ir ceļš, kas VAR vest uz Dievu u.t.t. Ciešanas var arī attālināt no Dieva un to, ka viss nav tik vienkārši, mums rāda Ījaba grāmatā aprakstītais.
deniza
# Iesūtīts: 2009.06.18 01:47:57
man prieks, ka jums visiem tas, kas skāris mani un manu meitu šķiet tik tāda viegla pastaiga.............. es nevaru materiāli viņai palīdzēt, tūlīt nebūs vairs kur dzīvot un zāles arī kavējas, kas varētu līdzēt mazināt tās VĀJPRĀTĪGĀS SĀPES! es biju runājusi par euharistijas svinēšanu BEZ viņas klātbūtnes, lai mazinātu ciešanas. tā lūk. a jūs te ķīvējaties savā starpā. dīvaini.
Balss
# Iesūtīts: 2009.06.18 15:01:50
deniza
Nedomāju, ka kādam te liekas, ka tavas meitas sāpes ir viegla pastaiga.
Bet man grūti saprast, ka euharistijas svinēšana BEZ meitas klātbūtnes varētu VIŅAI palīdzēt...
Aizlūgšanas jā, tām patiesi ir spēks.

Taču forums diez vai ir īstā vieta, kur Tu vari saņemt skaidru, Dieva vārdā pamatotu padomu. Šeit runājas arī ateisti, nihilisti un visādi citādi -isti un -ieši un virmo visvisādas idejas.
Tāpēc labākais padoms jau bija - vērsies pie mācītāja vai kristīga padomdevēja. Ej kādā lūgšanu grupā un kopīgi ar citiem kristiešiem aizlūdz par savu meitu.
elita
# Labojis elita: 2009.06.18 20:06:28
Šeit dotie padomi TIEŠĀM var palīdzēt, pat ļoti,jo šeit cilvēki nav vienaldzīgi un garāmejoši,bet šoreiz liekas,ka cilvēks,kas lūdz padomu,jau savā prātā kaut ko uzkonstruējis un grib tikai saņemt apstiprinājumu.Nepalieciet savās problēmās viena,izrunājieties,vislabāk ar mācītāju,bet par sadzīviskajām likstām jāgriežas pie sociālajiem dienestiem. Priekš tam jau apkārt ir cilvēki,lai palīdzētu,tikai klaudziniet!
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.07.02 18:15:49
deniza Mana meita , kā man Dievs ir atklājis, ir ļoti saistīta no ļaunajiem gariem. - precīzāk būtu ļauno garu saistīta.

Viņa ir ļoti slima, slimība ir smaga un sāpec ir nepanesamas.
- precīzāk būtu smaga slimība uztur lielas sāpes un mokas - rezultāts ciešanas - pagaidām panesamas, jo tad kad cilvēks nevar panest tad tas nomirst.

Viņa saka- Dievs mani ir atstājis un Viņam viņa neesot prioritāte .
Parasti notiek šādi - dzimtas kokā vecāki vecāki ir sagrēkojuši un bērni dabū ciest par vecāku grēkiem - no sērijas, ja vecāki taisa abortu - bērns var būt slimīgs. Ēbrejiem ir tāds uzskats - ja ģimenē nav bērnu - tad viņiem nav pareizas attiecības ar JHVH.

Saskaņā ar maniem uzskatiem - JHVH normāli nevienu neatstāj - paši novēršās no JHVH. Šeit ir jānoskaidro kā ir īstenībā, jo bieži būtne dzīvo savā realitātē un viņai saskaņā ar viņas realitātes uzskatiem un atklāsmēm - viss izskatās ka ir ok, bet kad iznāk ārā no savas realitātes īstenībā - tad bieži ir pavisam savādāk. Īstenībā bieži var redzēt - ka realitātē bieži būtne nav apzinājusies savus grēkus un brīnās par grēka sekām. Tie ir tie saucamie neapzinātie grēki - īstenībā eksistē likums - apzināti padarīts grēks vai neapzināti padarīts grēks - sods būs par abiem. Parasti sods ir ciešanas un mokas - slimību veidā. Tātad - grēks - grēka sekas - sods par grēkiem - vienalga apzināti grēki vai neapzināti.

Parasti saskaņā ar maniem novērojumiem - būtnes savā realitātē nedzīvo saskaņā ar atklāsmēm no JHVH - bet dzīvo ar pašizdomājumiem, kuri loģiski nesaistās ar atklāsmēm no JHVH - sekas ir attālināšanās no īstenības, kāda tā ir - un nonākšana ilūzijā - parasti skaistā ilūzijā, kurā būtne jūtās brīnišķīgi un neapzinās savus grēkus ne īstenībā ne savā realitātē - un darot tos - dabū ciest - jo grēka alga ir nāve. Protams tā nāve attiecās vairāk uz nāvīgiem grēkiem - nevis uz smagajiem vai ikdienišķajiem vai nejaušajiem grēkiem. Protams - saskaņā ar manām atklāsmēm - domāju ka vispirms vajag iznākt ārā no savas realitātes un noskaidrot - cēloni slimībai, kura rada ciešanas - varbūt tika veikts kāds neapzinīgi nāvīgs vai smags grēks. Tātad - lai to noskaidrotu - šeit izeja var tiešām būt euharistijas sakraments. Kā tas var palīdzēt ? Pavisam vienkārši - kad būtne dzīvo un nonāk ilūzijā - un ilūzijā maldās un maldoties sāk piedzīvot ciešanas un ir pazaudējusies - un nezina kā atrast īstenību un ceļu uz to - tad var piesaukt no pašu JHVH - kurš nāks komplektā ar euharistijas sakramentu - un visiem pārējiem sakramentiem un ar baušļiem un JHVH likumiem - un visi šie vārdi - veido informatīvo lauku - kurš ir nepieciešams tādiem, kuri ir maldos un ilūzijā. Šis ir informatīvais lauks - kurš būtni neatstāj neziņā - šis lauks darbojas kā programma - pēc kuras dzīvojot - ciešanas var izskaust un kļūt patiešam laimīgam - iekš JHVH.

Protams mana pieredze rāda, ka būtnes parasti ļoti labi apzinās - ciešanu cēloņu - jeb momentus, kad ir nepaklausīts atklāsmēm, kuras ir nākušas no JHVH, bet ja Tev ir ir cits gadījums - tad varētu būt neapzināti cēloņi un nesaprasti.

Tātad - visu notiekošo var saprast ar prātu - dvēseles orgānu - kuru JHVH ir devis daudzām būtnēm. Izmantojot prātu ir iespējams aizdomāties līdz ciešanu cēlonim pagātnē - pa dzimtas koku - nevis pa iepriekšējām dzīvēm. Cēlonis noteikti ir - jo īstenībā darbojas cēloņu seku likums - ir cēlonis ir sekas.



Viņa ir tālu projām un tāpēc es klātienē viņai nespēju palīdzēt- kaut vai uzlikt rokas un lūgties par viņas atbrīvošanu no ļauno spēku manifestācijas. Ko man darīt?

ieteikumi ko darīt: a) nepieciešams iesaistīties politiskajos procesos - un iepazīt tos, kuriem tiek atdota vara - sava balss vēlēšanās - tad valsts sistēma tiks sakārtota pareizi saskaņā ar JHVH prātu - un tad būs pārtikas, dzīves telpas un veselības aprūpes nodrošinājums - šeit ir iespējamais netiešais ciešanu cēlonis - valsts nav sakārtota - un cilvēkam grūti dzīvot nesakārtotā valstī - Latvija. - protams valsti var sakārtot - ja tauta nonāks visa īstenībā un īstenībā izlems dzīvot saskānā ar JHVH prātu - pagaidām daudzi no latviešu tautas dzīvo ilūzijā un melos - neatklātībā un maldos - cieš un mokās - un nespēj - vai negrib dzīvot normālu dzīvi saskaņā ar JHVH prātu - sekas daudziem tautā jāpiedzīvo īstas ciešanas - protams viss sākas no tā ka ir vienaldzības vergi - un negrib vai arī nespēj kļūt brīvi iekš JHVH - jo ļaunie gari vainu baida vai vienkārši ar varu tur ciet - vai arī tauta nav vēl attīstījusies - lai zinātu, kā kas ir jādara - lai latvieši savā zemē dzīvotu normāli dzīvi savā zemē - Latvija.

b) - kā jau minēju vajag izanalizēt dzimtas koku.
c) - vajag vērsties pie JHVH savā realitātē savā lūgšanu kambarī - un prasīt JHVH padomu - kas ir pareizi jādara savā personīgajā realitātē - lai arī īstenībā tas būtu pareizi - un saskaņā ar JHVH Tavu prātu.
JHVH - parasti dod atklāsmi - ja ne uz reiz tad pēc laika. Faktiski atklāsmē atklājas - visa kopaina - kurā droši vien arī atklāsies jūsu ciešanu cēlonis īstenībā. Protams šeit jāpiebilst - ka parasti jo realitāte ir lielākā ilūzijā - jo ilgāks laiks nepieciešams, lai atgrieztos. Protams - eksistē izņēmumi - bet parasti viss notiek pakāpeniski un lēnām - saskaņā ar cēlonu seku likumu ātrumu.

Es ticu , ka Dievs ir visuspēcīgs.
Jā, tā tas ir - nav ko ticēt, labi būtu ka to varētu atzīt īstenībā.
Jo tic - tam, ko pats nav piedzīvojis - bet ir dzirdējis no lieciniekiem, bet kad pats satiekas un piedzīvo - tad ticēšana beidzas un sākas atzīšana. JHVH tiek atzīts tāds - kāds JHVH ir.

Bet ko lai šai situācijā dar? Kad ir slimība, nav darba un tīlīt nebūs arī kur dzīvot............

Apgaismotie uz planētas Zeme saka - kad ciešanas būs neizturamas - tad viņi sāks meklēt īstenību - un prieka vēsts ir tā - ka viņi to arī atradīs - jo īstenība eksistē iekš JHVH un ir pieejama par brīvu - kas meklēs tie atradīs - un kuri atradīs - tos JHVH darīs brīvus - jo JHVH ir īstenība un JHVH dēls - Jēzus dzima un pasaulē nāca - viena nolūka dēļ - lai liecinātu par īstenību - tāda kāda tā ir. Būtnēm ir vajadzīga informācija - jo ne no maizes vien mēs dzīvojam - bet arī no informācijas - par vidi kurā esam un esam un dzīvojam viņā - iekš JHVH. Kas pazīst JHVH tie komunicē ar JHVH un saņem palīdzību caur atklāsmēm - tātad pats svarīgākais ir vērsties pie JHVH ar konkrētiem jautājumiem un JHVH dos konkrētas atbildes - tā sāksies JHVH vadība, ja izvēlēsies tapt viņa vadīta īstenībā patiešām !

Parasti lielās ciešanās pēdējā cerība ir JHVH - nekad to nedrīkst pazaudēt ne savā realitātē ne īstenībā !


Meli vai nē ? Daži saka ka es rakstu sarežģīti - un daži saka, ka viss ir tik sarežģīts tieši tik kā es rakstu.
bitch
# Iesūtīts: 2009.07.08 02:44:13
ja viņa ir slima, iesaki iet pie ārsta. ja viņa neuzticas Dievam, gan jau ticēs ārstiem. un kāpēc Tu domā, ka tam ir kāds sakars ar ļauniem gariem? kā gan izpaudās tā atklāsme? šajā ziņā cilvēkam pašam bieži sanāk kļūdīties un par ļaunu garu izpausmi uzskatīt kaut ko, kas vnk neiekļaujas viņa personiskajos rāmjos attiecībā uz konkrēto cilvēku. šādas atklāsmes var būt nopietni ņemamas tikai, ja nāk no cienījama un šajā jomā zinoša mācītāja vai cita cilvēka, kam šajā sakarā ir baznīcas atzītas spējas. pie tam, ja tiešām pie vainas ir kāds ļauns gars, pati neķeries klāt, lai vai kas - ja "izdzinēja" ticība ir pārāk vāja, garu var sakaitināt arī, ka uzbrūk pašam vai pāriet uz pašu.

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 102 , pavisam kopa bijuši: 32815