atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Reāli sasmējos par Evolucionistiem
Mulders
Iesūtīts: 2008.04.09 17:59:06
Šitais tiešām uzjautrināja mani!

http://www.newscientist.com/article/dn13611-darwin-chip-brings-evolution-into-the-classroom.html?DCMP=ILC-hmts&nsref=specrt10_head

Tb raksts no NewScientist...

Onkas baigo daiktu uztaisīja, kas "evolucionē" RNA enzīmus! Tb tehnoloģijai jau nav ne vainas, tak reāli parauj, ka šamie ar to sakās esam pierādījuši kā naturālā selekcija reāli visādas labas lietas dara!

Nu reāli ieripināja citāts


After letting it duplicate for a while, the researchers gradually reduced the number of RNA molecules in the pool , meaning that only the more efficient copies of the ligase could survive.

All the reactions occurred in a miniature chamber on the "evolution chip". After reaching a specified level of efficiency, a miniature pump automatically sucked up a small amount of the contents and plopped it into a new chamber.


Ja šitā IR naturālā selekcija, tad es esmu Darvinists Ij par ko mēs strīdamies?
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2008.04.09 18:00:50
Es jau nepieminēju Stāsta sākuma textu, kas ir BRILJANTS visā textā

Researchers have created an automated device that evolves a biological molecule on a chip filled with hundreds of miniature chambers.

Sorry, tauta, nenoturējos... nevarēju šito neierakstīt!

Kā tai anekdotē... un viņi vēl aizliedz man degunu urbināt!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.04.09 18:03:00
Āaaaa un tas viss taču uz kāda fona

And by demonstrating natural selection in real-time, the device could also help dispel doubts over evolution in the classroom and beyond, says Joyce. "There`s a whole bunch of people who think evolution is only theory, including some former presidential candidates."


Tb ne jau tas, ka veči reālu mantu uztaisīja... prikols tāds, ka šie ar to sakās esot DEMONSTRĒJUŠI naturālo selekciju!

Kādam manuprāt vai nu izpratne par to kas ir naturālā selekcija klibo, ļiba vispār, ja šitā ir naturālā selekcija, tad es domāju, ka zem tās dajebkurš ID un pat Kreacionists parakstīsies
Balss
# Iesūtīts: 2008.04.09 22:07:04
a_masiks
Hmm, palasi pats savu linku - tas nav vis afroamerikānis, bet - kaka...
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.04.10 10:22:00
a_masiks, nu pēc šitā texta es tiešām sāku šaubīties par to, vai jēdzieu "naturālā selekcija" vispār saprotu. Protams, pats jēdziens jau čista semantixi ir oximorons. Taču manuprāt "naturāls" ir kaut kas tāds, kas ir dabisks un vismaz tradicionāli zinātnē, kaut kas tāds, kur apziņa un saprāts klāt nav stāvējis - tātad "tur ārā"!
Bet... hmmm... nu tad arī RadioAparāts ir uz naturālo selekciju balstīts devaiss, kurš izmanto dabīgos fizikas/ķīmijas likumus lai naturāli dabīgi selektētu predefinētu elektromagnētisko starojumu!


LAI GAN!

Man ir dziļi pa kāju kā šo devaisu sauc un vispār vienalga, ka Darvinisti ar to mēģina lielīties, taču pati tehnoloģija izskatās interesanta un cik saprotu, potenciāli noderīga... un pret "noderīgu devaisu" neviens neiebildīs izejot no plikas ideoloģijas!

Lūk tas ir tas par ko es un Ctulhu runājam - pie kājas liriku - dodiet tehnoloģijas, kas garantē mazākus nodokļus, siltākas sedziņas un lielākas porcijas restorānos!
Faddy [137.59.220.34]
# Iesūtīts: 2024.01.15 15:34:11
I’m inspired with the surpassing and preachy listing that you furnish in such little timing. ufa365
Jenne [92.119.177.22]
# Iesūtīts: 2024.01.16 05:10:21
I`m inspired by the lengthy and preachy list. slope game

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 118 , pavisam kopa bijuši: 32990