S.Rrrr....  |
# Iesūtīts: 2008.04.08 15:47:50
Varbūt Esere, būs vie jātic uz vārda, tāpat kā es ticu tavam vārdam....bet tiklumu tā vienkārši nevar redzēt. Un Ingars man apliecina(ko arī Tu nenoliedz)-mans grēcīgums ir kādam uzkrauts...tātad balts un pūkains >>> uz ko ir balstīta tava ticība? uz maniem vārdiem? - tad tev ir jāatrod vēl vismaz divi liecinieki, kas tos apstiprinās. |
Varbūt  |
# Iesūtīts: 2008.04.08 15:51:16
Esere, arī Dievs zina, ka es visā visumā esmu tīri tā nekas, tik dažkārt izdaru palaidnības. Bet par citiem lieciniekiem...mana sieva un bērni. Kaut gan varbūt liekuļoju? |
Ingars  |
# Iesūtīts: 2008.04.08 15:52:15
Un Ingars man apliecina(ko arī Tu nenoliedz)-mans grēcīgums ir kādam uzkrauts...tātad balts un pūkains
to apliecina DIevs sacīdams - kaut jūsu grēki būtu sarkani kā asinis, tie tomēr kļūs kā sniegs, kaut tie būtu kā purpurs, tie tomēr kļūs kā vilna (pūkaini) -----------------------------
papildinot balss teikto - tāpēc arī Jēzus iestādīja to, ko luterāņi sauc par bikti un absolūciju, jeb atslēgu varu |
S.Rrrr....  |
# Iesūtīts: 2008.04.08 15:59:32
Varbūt dārgais draugs, tu esi mani pārpratis - es vaicāju - kā Tu vari ticēt ma uz vārda - ja nav vēl vismaz divi liecinieki - par tavu tiklumu un biklumu es jau teicu - neņemos spriest. |
Varbūt  |
# Iesūtīts: 2008.04.08 16:04:45
Nu kā...tu tak esi gudra-izdomā |
S.Rrrr....  |
# Iesūtīts: 2008.04.08 16:06:38
... teica zābaks zosij! |