atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par kristīgu dzīvi kādi ir svēto taisnības darbi
rainars
Iesūtīts: 2013.10.17 10:19:00
Priecāsimies, gavilēsim un dosim Viņam godu, jo atnākušas Jēra kāzas un Viņa līgava sataisījusies. Tai ir dots tērpties spožā, tīrā audeklā." Proti, audekls ir svēto taisnības darbi. Un viņš man saka: "Raksti! Svētīgi ir tie, kas aicināti Jēra kāzu mielastā!" Viņš man saka: "Šie ir patiesie Dieva vārdi." (atkl.:19)
AutorsZiņas teksts
rainars
# Iesūtīts: 2013.10.17 10:22:12
Tāpēc eita uz lielceļiem un aiciniet kāzās, kādus vien atrodat. Un kalpi izgāja uz lielceļiem un atveda kādus vien atrazdami, ļaunus un labus, un kāzu nams pildījās ar viesiem. Tad ķēniņš iegāja viesus aplūkot un ieraudzīja tur vienu cilvēku, kas nebija ģērbies kāzu drēbēs. Un viņš sacīja tam: draugs, kā tu esi šeit ienācis bez kāzu drēbēm? - Bet tas palika kā mēms. Tad ķēniņš sacīja saviem kalpiem: sasieniet tam kājas un rokas un izmetiet to galējā tumsībā, tur būs raudāšana un zobu trīcēšana. Jo daudz ir aicinātu, bet maz izredzētu." (Mt.22)
rainars
# Iesūtīts: 2013.10.17 14:05:39
Jēzus mazgāja mācekļiem kājas. Ja Jēzus kurš ir Dieva atspulgs visā pilnībā un atļāvās izpildīt kalpa darbu, kalpojot nepilnīgajiem , pat tiem kas viņu aizliedz un nodod, tad varam ņemt priekszīmi un galvas mazgāšanas vietā pazemoties un nomazgāt kājas kuras gājušas pasaulīgus ceļus. Paskatīsimies kā varam apklusināt savu ego pareizību un pasniegt pazemīgi Dievišķo ....mīlestību.
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 46 , pavisam kopa bijuši: 33370