atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par Baznīcu Atzarojums no tēmas „par pēdējo viltus pravieti baznīcā”
Ingars
Iesūtīts: 2011.01.05 10:40:58
Tēma tika slēgta, pirms paspēju atbildēt uz Jonas jautājumu. Labprāt vēlētos diskusiju mazliet paturpināt.
. 1 . 2 . 3 . >>
AutorsZiņas teksts
Ingars
# Iesūtīts: 2011.01.05 10:42:48
Jona
bet lūdzu nosauc tā konkrētā, tev labi zināmā luterāņu mācītāja vārdu, kurš staigājot garā!
(saprotams, nav runa par kuru katru garīgas lietas sludinošu ganu, arī labus augļus vairāk vai mazāk atradīsim katram ordinētajam) bet tātad, kā sapratu - reāli garā redzošs, reālām līdzejošām Dieva Zīmēm apveltīts?

...
Ingars
... Šim mācītājam ir apbrīnojama spēja izšķirt maldu mācības no bibliskām mācībām. Raksturs, kurā parādās Svētā Gara auglis ir daudz augstāks par līdzejošām zīmēm un brīnumiem. Runa ir par tādiem mācītājiem, kā Inguss Dauksts, arī Rinalds Grants, Oskars Laugalis, kurus gan pazīstu mazāk, bet...

...
Jona
nu tad galu galā kurš no viņiem? jo es tev uzstājīgi joprojām jautāju par redzēšanu un/vai dzirdēšanu garā, resp. tieši par pravieša dāvanu (ja reiz viņi apstrīd manis nosauktos praviešus, kā pēc tevis teiktā saprotu).
par apbrīnojmjiem raksturiem kādā nebūt citā tēmā, ja?

...
Patiesībā viņi visi un esmu pārliecināts, ka ir vēl. Tas, ka nosaucu vairāk, nekā tikai vienu, nozīmē, ka pretarguments šiem katoļu, atvainojos, murgiem ir pavisam nopietns un pamatots. Tas nav tikai viena cilvēka viedoklis, bet gan vairāku cilvēku, kuri turklāt ir nopietni un nobrieduši Dieva vīri.

Un par apbrīnojamiem raksturiem tieši šeit ir īstā vieta un laiks parunāt, jo tie ir Svētā Gara augļi, bez kuriem nezinu nevienu vērā ņemamu pravieti, mācītāju vai citām dāvanām apveltītu patiesu Dieva vīru/sievu

Jona, tu mazlietiņ esi mani pārpratusi – runa nav tik daudz par tevis nosaukto praviešu apstrīdēšanu, bet gan par konkrētu maldu mācību pamatotu noraidīšanu. Man pat nebūtu jācenšas piesaukt autoritātes, man pašam un jebkuram parastam kristietim, kuram ir kaut mazliet saprašanas un elementāra lasītprasme un spēja saprast izlasīto, lai secinātu, ka tās konkrētās mācības ne tikvien ir kā no pirkstā izzīstas, bet pat ir atklāti pretrunā ar Svētajiem Rakstiem un galvenokārt balstās apokrifos un neautentiskās atklāsmēs, nezināmas izcelsmes katoļu folklorā, citiem vārdiem – tas ir cits evaņģēlijs. Vismaz savā Bībelē es atrodu, ka varu nākt pie Jēzus pa tiešo, bez Marijas starpniecības, ka pēc nāves nav nekāda šķīstītava, ka neticīgie, lai ar cik labi, lai ari cik uzticīgi bijuši katrs savai pārliecībai vai reliģijai – kam nav Dēla, tam nav pestīšanas. Un nav vēl zināms, cik musulmaņu šo melu un liekulīgās tolerances dēļ nomirs bez Kristus.

Un tomēr, ja tev ir par maz, tad es vēlreiz pieminēšu – ir vesels „bars” ar autoritatīviem Dieva vīriem un sievām, kuri ir pret šīm konkrētajām katoļu maldu mācībām. Šo cilvēku uzticamības pazīmes ir – grandiozas atmodas, miljoniem izglābtu dvēseļu, izmainītas dzīves, dziedināšanas, zīmes un brīnumi, 100% nodošanās līdz pat mocekļu nāvei, nobrieduši raksturi, regulāras attiecības ar Dievu utt. Viens spilgts piemērs, aks man šobrīd ienāca prātā – Deivids Vilkersons. Tas ir cilvēks, kurš riskējot ar dzīvību, kā degošas pagales no potenciālas nokļūšanas ellē izrāvis vairākus Ņujorkas nežēlīgākās bandas locekļus ar bandas vadoni Nikiju Krūzu priekšgalā, kurš savukārt tagad jau vairākus gadus kalpo ielu bērniem un pusaudžiem. Domāju, ka šāda uzupurēšanās ir skaidra pazīme, ka cilvēkam ir kontakts ar Dievu un viņš prot atšķirt patiesību no meliem.

Vai tev pašai ir regulāras attiecības ar Dievu – ne tikai dievkalpojumos un kopējā sadraudzībā, bet arī personīgs laiks ar Dievu lūgšanā, pielūgsmē un Bībeles lasīšanā katru dienu? Zin, man tomēr rodas iespaids, ka tu Bībeli gan lasi, bet ļoooti pavirši un virspusēji, jo tev ir tieksme skaidrot rakstu vietas ārpus konteksta un daudzas rakstuvietas tu vispār vai nu nezini, vai esi aizmirsusi
-Jona-
# Iesūtīts: 2011.01.05 13:34:32
tb Ingara nosauktie macītāji dzird/redz Jēzu? saņem tiešas precīzas Viņa pavēles, kuras arī nekavējoties izpilda??
baidos, ka tu tagad nostādi šos cilvēkus pagalam neērtā situācijā, uzdodams vēlamo par esošo... jeb - kur tādā gadījumā var iepazīties ar viņu pašu konkrētām liecībām par šo visu??


ir vesels „bars” ar autoritatīviem Dieva vīriem un sievām...

nu ko tur daudz, beigās jau redzēsim, kuriem taisnība - tavam "baram" vai manis nosauktajiem
http://www.lelb.lv/forums/?fu=l&rid=2&id=3045

bet gangsteri Nikiju labāk nepiemini - tajā pastāstiņā bija ar neapbruņotu aci saskatāmas aplamības, labāk jau neblamējies.

uz tavu pēdejo rindkopu pavisam nesen atbildēju, ēd vairāk biezpienu atmiņas stiprināšanai nevis vells zin kur sagrābstītu millenāristu putru
-Jona-
# Iesūtīts: 2011.01.06 12:17:50
Ingars ... tie ir Svētā Gara augļi, bez kuriem nezinu nevienu vērā ņemamu pravieti, mācītāju vai citām dāvanām apveltītu patiesu Dieva vīru/sievu

VD vīriņš iz lielās zives vēdera vai? koka pavēnī ērti ieriktējies, lai no pirmās rindas baudītu paredzamo ekšenu
vecais aplamais stereotips, ka pravieši ir īpaši paši par sevi - īpaši Dieva iemīļoti, saulītē augstu pāri citiem pacelti. nu ne taču. faktiski tieši tikpat īpaši kā Bileāma ēzeļmāte starp citiem ēzeļiem , caur kuru Kungam arī labpatika uzrunāt.
kāpēc tad bieži tiek izraudzīti bērni, mājsaimnieces utml.? tikia jau ticamības dēļ, lai neviens ij domās nepieļautu, ka viņu zināšanas nāk no pašiem (tam tikai sevišķi pārgudri teologi pamanās nenoticēt, jo galīgi zaudējuši uzticību vienkāršām lietām).
vairākās vietās ir nācies lasīt, ka Jēzus (kā arī JMarija) nebūt neizvēlas labākos, kas gan obligāti - mazākos, pazemīgākos. ja pazemības pietrūkst, tad šai misijai izraudzītie tiek nopietni šķīstīti, kamēr pilnībā atbilst Dieva nodomam viņos. kas vēl interesanti - pusceļā neviens no viņiem arī netiek pamests, Kungs ar katru strādā tikmēr ,kamēr pilnībā svētdara.
par jau apriori svētiem cilvēkiem - praviešiem atsevisķs stāsts, ir protams, Kunga rīcībā arī tādi.
Aivars Lapšāns
# Labojis Aivars Lapšāns: 2011.01.06 15:09:48
Ingars-Jona-
Jums abiem ir taisnība.
Bet , ja runa ir par stipra svētā gara apdvestiem mācītājiem , tad , ja arī viņi ir tad.....viņi taču redz , ka oficiālais vairākums par šādām parādībām ir dziļā nievā. Un viņi labāk kalpo un labāk paklusē.
No jums nosauktajiem viens ir pat braucis pie Jencīša uz dziedināšanām. Kur tad viņa draudze? Draudzes ietvaros Dievs ir visu apsolījis kā pravietošanu , tā dziedināšanu.
Ingars
# Iesūtīts: 2011.01.07 10:48:24
-Jona-

tb Ingara nosauktie macītāji dzird/redz Jēzu? saņem tiešas precīzas Viņa pavēles, kuras arī nekavējoties izpilda??
baidos, ka tu tagad nostādi šos cilvēkus pagalam neērtā situācijā, uzdodams vēlamo par esošo... jeb - kur tādā gadījumā var iepazīties ar viņu pašu konkrētām liecībām par šo visu??


Ir dažādas dāvanas, bet viens Gars...nē es neteicu, ka šie mācītāji dzird un redz Jēzu, bet gan, ka ir dažādas dāvanas, piemēram, dažādu mācību izšķiršana. Tomēr gribu piebilst, ka tas, ka kāds redz un dzird Jēzu vēl neko nenozīmē, tas nav nekāds pierādījums. Pierādījums ir tas vai atklāsme ir saskaņā ar Svētajiem Rakstiem. Tā jau daudzi šodien ir tādi, kuri redzējuši Jēzu vai pat paši sevi uzskata par Jēzu – neviens nopietns kristietis uz tādiem lētiem trikiem neuzķeras. Ja tu atsaucies uz Vassulu, tad es atsaucos uz apustuļiem, kuri neviens nerunā nedz par šķīstītavu, nedz Marijas godināšanu. Domāju, ka apustuļi pazina Jēzu labāk nekā Vassula. Turklāt nav vajadzīgs, lai man būtu vizuāls vai audiāls kontakts ar Jēzu, lai varētu zināt Viņa gribu – pietiek ar elementāru lasītprasmi

Korintiešiem 2: 18 Nevienam nav tiesības atņemt jums jūsu balvu, kaut arī tas atrod patiku pazemīgā kalpošanā eņģeļiem un kaut arī tas lepojas ar parādībām, ko viņš redzējis. Tāds bez pamata kļūst iedomīgs savā miesas prātā
19 un neturas pie galvas, no kuras ar saišu un dzīslu palīdzību visa miesa tiek vienota un kopā saturēta un aug Dieva augumā.

18. pants gan nav tiešā kontekstā ar apspriežamo tēmu, taču gribēju uzsvērt momentu, ka lielas atklāsmes vēl nenozīmē, ka tās ir patiesas – VAI TIEŠĀM NEESI LASĪJUSI PAR VILTUS PRAVIEŠIEM AR VILTUS ATKLĀSMĒM, VILTUS ZĪMĒM UN BRĪNUMIEM??? Kā tad lai savādāk nosaka atklāsmes autentiskumu, ja ne pēc Svētajiem Rakstiem. Tad nu lūdzu, izbeidz savu tukšrunāšanu un konkrētas atsauces uz praviešiem un apustuļiem (vēlams ne tikai no apokrifiem un katoļu sacerējumiem, bet arī no Bībeles)

Galatiešiem 1: 6 Es brīnos, ka jūs tik drīz novēršaties no tā, kas jūs aicinājis Kristus žēlastībā, un piegriežaties citam evaņģēlijam.
7 Un tomēr cita nav. Ir tikai kādi, kas jūs sajauc un grib pārgrozīt Kristus evaņģēliju.
8 Bet, ja arī mēs vai kāds eņģelis no debesīm jums sludinātu citu evaņģēliju nekā to, ko esam jums pasludinājuši, lāsts pār to!
9 Kā jums jau agrāk esam sacījuši, tā arī tagad vēlreiz saku: ja kāds jums sludina citu evaņģēliju nekā to, ko jūs esat saņēmuši, lāsts pār to!
10 Jo vai tad es tagad runāju cilvēkiem pa prātam vai Dievam? Jeb vai es cenšos cilvēkiem patikt? Ja es vēl cilvēkiem censtos patikt, tad es nebūtu Kristus kalps.
11 Jo es jums apliecinu, brāļi: tas evaņģēlijs, kuru es jums esmu pasludinājis, nav cilvēku izdomāts.
12 Es to arī neesmu saņēmis no kāda cilvēka, nedz kāds man to ir mācījis, bet Jēzus Kristus man to ir atklājis.

nu ko tur daudz, beigās jau redzēsim, kuriem taisnība - tavam "baram" vai manis nosauktajiem

Tik daudz dažādu cilvēku viedokļus esi minējusi, bet viena daļa tā īsti uz Svētajiem Rakstiem nebalstās, citus tu savukārt esi citējusi atrauti no konteksta – vai nav dīvaini? Redzi – mans mērķis nav sacensties, kurš atsauksies uz „krutākām” autoritātēm, bet gan nonākt pie patiesās atziņas. Protams – Dievs patiesību atklāj arī caur cilvēkiem un cilvēks, kuru Dievs šādi lieto, neapšaubāmi būs vairāk vai mazāk paraugs citiem kristiešiem un tādi kā D.Vilketsons, R.Evanss, V.Seimūrs un daudzi citi tik tiešām arī ir piemērs – pirmkārt jau ar saviem raksturiem, nodošanos, gatavību upurēties, taču tāpat arī viņu kalpošanu pavadījušas zīmes, brīnumi, atklāsmes, grandiozas atmodas. Es kā savulaik konservatīvs luterānis neiecietīgi centos apstrīdēt vasarsvētku atmodas kustību, taču neiespējami bija stāvēt pret acīmredzamu patiesību – tur viss notiek, kā rakstīts bībelē. Bet kur bībelē var lasīt par šķīstītavu un Marijas godināšanu? Kur bībelē rakstīts, ka jebkurš labas gribas cilvēks, bet nekristietis nonāks Paradīzē? Stāv rakstīts

1. Jāņa 5: 10 Kas tic uz Dieva Dēlu, tam ir liecība Viņā. Kas netic Dievam, tas Viņu ir darījis par meli, tāpēc ka tas nav ticējis tai liecībai, ko Dievs ir nodevis par Savu Dēlu.
11 Un šī ir tā liecība, ka Dievs mums ir devis mūžīgu dzīvību, un šī dzīvība ir Viņa Dēlā.
12 Kam Dēls ir, tam ir dzīvība, kam Dieva Dēla nav, tam nav dzīvības.

Jona – tu proti lasīt vai neproti? Kā ir rakstīts 12. pantā? Kur nu paliek tavs viedoklis? Dievs tiesās pēc pilnības standarta, neviens, kurš nav pilnīgs, netiks sveikā cauri, bet tā mācība, ka jebkuras reliģijas pārstāvis vai labas gribas cilvēks tiks debesīs ir kliedzošā pretrunā ar Bībeli, tas ir tas cits evaņģēlijs. Nu padomā, kādas muļķības tu raksti – kurš ar darbiem var nopelnīt vietu Debesu Valstībā? Šim viedoklim nav nekāda pamatojuma Bībelē, ja ir, tad kurā vietā?

bet gangsteri Nikiju labāk nepiemini - tajā pastāstiņā bija ar neapbruņotu aci saskatāmas aplamības, labāk jau neblamējies.

Nekādas aplamības tur nav, tev vienkārši derdzās, ka ir konkurence Vassulai. Ja tevi uztrauc, kāpēc Nikijs nav cietumā – iemesli var būt dažādi, atzīts par nepieskaitāmu un atrodas probācijas dienesta uzraudzībā, pierādījumu trūkums utt. jebšu tu domāji, ka šie kristieši melo? Bet varbūt, ka tu vienkārši centies novērst uzmanību no fakta, ka lūk tie, kuri negodina Mariju kā debesu ķēniņieni, netic šķīstītavai un nepiekrīt, ka neticīgie nonāks Debesīs, ir patiesi kristieši ar lieliem darbiem, kurus pavada arī zīmes un brīnumi. Ir grūti nostāties pret patiesību – tici man, es zinu kā tu jūties, tavs lepnums ir iedragāts, man ar tā bija.

uz tavu pēdejo rindkopu pavisam nesen atbildēju, ēd vairāk biezpienu atmiņas stiprināšanai nevis vells zin kur sagrābstītu millenāristu putru

Nu acīmredzot uz pēdējo rindkopu atbilde paliek gaisā karājoties, jo ir skaidrs, ka attiecības ar Dievu tev ir vai nu neregulāras, retas un paviršas, vai arī varbūt pat daudz laika pavadi ar Dievu, bet vienkārši esi nepaklausīga

VD vīriņš iz lielās zives vēdera vai? koka pavēnī ērti ieriktējies, lai no pirmās rindas baudītu paredzamo ekšenu
vecais aplamais stereotips, ka pravieši ir īpaši paši par sevi - īpaši Dieva iemīļoti, saulītē augstu pāri citiem pacelti. nu ne taču. faktiski tieši tikpat īpaši kā Bileāma ēzeļmāte starp citiem ēzeļiem , caur kuru Kungam arī labpatika uzrunāt.
kāpēc tad bieži tiek izraudzīti bērni, mājsaimnieces utml.? tikia jau ticamības dēļ, lai neviens ij domās nepieļautu, ka viņu zināšanas nāk no pašiem (tam tikai sevišķi pārgudri teologi pamanās nenoticēt, jo galīgi zaudējuši uzticību vienkāršām lietām).
vairākās vietās ir nācies lasīt, ka Jēzus (kā arī JMarija) nebūt neizvēlas labākos, kas gan obligāti - mazākos, pazemīgākos. ja pazemības pietrūkst, tad šai misijai izraudzītie tiek nopietni šķīstīti, kamēr pilnībā atbilst Dieva nodomam viņos. kas vēl interesanti - pusceļā neviens no viņiem arī netiek pamests, Kungs ar katru strādā tikmēr ,kamēr pilnībā svētdara.
par jau apriori svētiem cilvēkiem - praviešiem atsevisķs stāsts, ir protams, Kunga rīcībā arī tādi.


Aplama tev, mās, izpratne par Dieva Vārdu. Es ar to nedomāju, ka pravieši ir pilnīgi bez vainas jau no mātes miesām, nē, bet gan, ka tad, kad Dievs viņus lieto – viņi parasti tiek iepriekš sagatavoti, Gara augļi ir lieli un tie parādās. Jā viņi mēdz arī krist, taču galvenā rakstura brieduma virzība ir uz augšu vai arī Dievs viņus pārstāj lietot šādā veidā. Jēzus apustuļi iesākumā varbūt arī nebija nekas īpašs, taču triju gadu laikā Viņš tajos izloloja LIELUS Svētā Gara augļus. Un tā viscaur bībelē – Dievs no tiem, kurus Viņš lieto īpašā veidā, pieprasa attiecīgu brieduma līmeni un tas nav vienmēr tāds „lielums”, kā mēs ar saviem miesas prātiem to saprotam, bet gan īpašs „gara lielums”, kas ārēji ne vienmēr redzams un tomēr tas izpaužas
-Jona-
# Iesūtīts: 2011.01.07 12:44:47
Aivars Lapšāns, Ingars

es daudz vairāk uzmanītos ar pravieša termina staipīšanu... galu galā tie ir Svētie Raksti nevis kāda košļeņu fabrika...
droši vien katrs kristietis ir sav reizi jutis SG iedvesmu un attiecīgi runājis/rīkojies, bet vai tāpēc vinš uzreiz ir pravietis? pravietis norīkots runāt skaidru Vārdu, kuru savukārt līdzejošām Zīmēm apstiprina Pats Kungs (atšķirībā no neskaitāmiem iedvesmotajiem, kuri biežāk gan iedvesmojušies no savām personiskajām iegribām).
no Rakstiem mums zināmi gana daudzi, kas staigājuši taisnus ceļus un bijuši nevainojami Dieva priekšā, bet Pravieši ir tikai kādi padsmit, ne vairāk. laiku beigās gan solīti daudzi kas nāks un pravietos redzēs sapņus utt., gan jauni gan veci, bet tad arī visiem šiem vēstījumiem jāsaskan.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.01.07 12:48:49
-Jona-

pravietis norīkots runāt skaidru Vārdu, kuru savukārt līdzejošām Zīmēm

Luk 7:28 Jo Es jums saku: no visiem, kas dzimuši no sievām, neviens pravietis nav lielāks par Jāni Kristītāju; bet vismazākais Dieva valstībā ir lielāks par viņu."

Jan 10:41 Un daudzi nāca pie Viņa un sacīja: "Jānis nav darījis nevienas zīmes, bet viss, ko Jānis par Viņu runājis, ir bijis patiesība."

Jaa... kaut kaa stulbi, vislielaakajam Pravietim izraadaas nebij liidzejoshas ziimes
-Jona-
# Iesūtīts: 2011.01.07 12:51:18
Ingars nav vajadzīgs, lai man būtu vizuāls vai audiāls kontakts ar Jēzu, lai varētu zināt Viņa gribu – pietiek ar elementāru lasītprasmi

njā... tas nu reiz ir Līmenis te visi pravieši reizē nobāl!


Ja tevi uztrauc, kāpēc Nikijs nav cietumā – iemesli var būt dažādi, atzīts par nepieskaitāmu un atrodas probācijas dienesta uzraudzībā, pierādījumu trūkums utt. jebšu tu domāji, ka šie kristieši melo?

pierādījumu trūkums..? kad teikumu iepriekš skaidrā tekstā atzīts par zvēriskas(!) slepkavu bandas vadoni.. ja nezini, tad tādiem fruktiem piespriež ne vienu vien bet pat vairākus mūža ieslodzījumus.
nepieskaitams un bīstams ne tik nevazātos pa pasauli sludinādams, bet sēdētu kādā daudz drošākā vietā.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.01.07 12:51:34
Atkl 13:

13 Tas dara lielas brīnuma zīmes, uz viņa pavēli pat uguns krīt no debesīm uz zemi cilvēku acu priekšā.
14 Tas pieviļ zemes iedzīvotājus ar brīnuma zīmēm, kas viņam bija dots darīt zvēra priekšā; tas aicina zemes iedzīvotājus celt tēlu zvēram, kam ir zobena brūce un kas tomēr palicis dzīvs.

Un interesanti, ka pat Dieva pretinieks maak taisiit ziimes lielas


Kas tad beigaas ir...

Ir frukti kas taisa ziimes, bet nav pravieshi un ir pravieshi, starp kuriem vislielaakais ir bez ziimeem...

Shkjiet kaads ir lielaa sajuusmaa pats par savu teologjiju un pravieshu paziishanas daavanu
Ingars
# Iesūtīts: 2011.01.07 13:00:43
-Jona-

Tieši tā - uzmanies ar pravieša termina staipīšanu. Tajā pašā laikā - nav vajadzīga pravieša dāvana, lai izšķirtu elementāas lietas - Svētais Gars ir dots visiem kristiešiem.

Par līdzejošām zīmēm runājot - tās ne vienmēr ir obligātas pravietim, turklāt bībelē pravietots arī, ka būs viltus pravieši, kuri arī darīs zīmes un brīnumus, ko nu?

Es nedomāju, ka Vilkersons, kurš ir tā nodevies, ka pat riskējis ar dzīvību, lai atgrieztu bandītus, kā arī daudzi citi Dieva vīri un sievas iedvesmojušies no savām iegribām. Tas ir daudzu gadu smaga darba ar sevi, regulāru attiecību ar Dievu lūgšanās un Vārda studēšanā rezultāts. Jebšu tu gribi izmest aiz borta tās daudzās atmodas, ar zīmēm un brīnumiem, kur cilvēki jau no šo Dieva kalpu klātbūtnes vien krīt ceļos Dieva priekšā un nožēlo grēkus, kur mirušie augšāmcelti, kropli dziedināti, eņģeļi dzieājuši, kur kristieši kopā ar Jēzu pabijuši ellē un Debesīs, bet liecina, ka Marija nav debesu ķēniņiene kā to māca katoļi

Tik tiešām visiem vēstījumiem jāsaskan - nez kāpēc Vassulas vēstījumu konkrētās daļas (tu zini, par kurām konkrētajām mācībām es runāju, tāpēc lieki neatkārtošos) nesaskan jau pirmkārt ar praviešu, apustuļu un paša Kristus vēstījumiem?
Ingars
# Iesūtīts: 2011.01.07 13:02:01
Jošs Mulders

Turklāt mācība, ka cilvēks var tikt pestīts bez ticības uz Jēzu, ir pirmais solis uz Jēzus noliegšanu vispār - tā ir pirmā antikrista zīme, lai zustu jēga sludināt evaņģēliju, bet pietiktu ar moralizēšanu par labiem darbiem
Jošs Mulders
# Labojis Jošs Mulders: 2011.01.07 13:02:38
Ingars, tieshi taa...

Sola Scriptura, Sola Gratia, Sola Fidea, Sola Christi

Jaanja gadiijums ljoti labi paraada, kas ir Dieva Praviesha pasludinaajuma centraa - Kristus Persona...

-Jona-
# Iesūtīts: 2011.01.07 13:12:32
Ingars Par līdzejošām zīmēm runājot - tās ne vienmēr ir obligātas pravietim, turklāt bībelē pravietots arī, ka būs viltus pravieši, kuri arī darīs zīmes un brīnumus, ko nu?

bļāviens, nu lasi tak Bībeli! viltus pravietim nekad reizē ar Brīnumiem nebūs labi Augļi, nekad! par Vilkersonu jau agrāk izrunājām viņš nemaz nav pravietis.


... pirmais solis uz Jēzus noliegšanu vispār...

32 Un, kas ko runā pret Cilvēka Dēlu, tam tas tiks piedots; bet, kas ko runā pret Svēto Garu, tam tas netiks piedots ne šinī, nedz nākošā mūžā.
/Mt.12/
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.01.07 13:18:45

32 Un, kas ko runā pret Cilvēka Dēlu, tam tas tiks piedots; bet, kas ko runā pret Svēto Garu, tam tas netiks piedots ne šinī, nedz nākošā mūžā.
/Mt.12/


Aha veel viens mums te, kas savu viedokli putro ar Sv. Garu
rainars
# Iesūtīts: 2011.01.07 13:34:28
Jošs Mulders gribās tev uzdot jautājumu : kurš tevi šeit ,forumā, nolicis par apsūdzētāju un tiesnesi? Kāpēc tu visus vienmēr gribi komentēt un iztirzāt .
Esi tak brīvs no tā Jēzū Kristu.
Mieru iedves ak kungs Jošs Mulders sirdī ,Mieru iedves es lūdzu tēvs. Lai tu Mieru citam davāt vari.
Jošs Mulders
# Labojis Jošs Mulders: 2011.01.07 13:59:42
tevi šeit ,forumā, nolicis par apsūdzētāju un tiesnesi? Kāpēc tu visus vienmēr gribi komentēt un iztirzāt .

Ja teikshu, biiskapi, ticeeis?

Atbildot uz tavu "kaapeec" - taapeec, ka Kristus ir paveeleejis sludinaat evangjeeliju un sargaaties no viltus pravieshiem. Tad nu censhos peec labaakaas sirdsapzinjas to dariit, un briidinaat cilveekus par pasaules telpaa miitoshajiem gariem un vilkiem aitu draanaas, kas pievilj, ja iespeejams, arii izredzeetos.

Vai tie buutu ezoteeriski aptaureeti "pravieshi", vai kaadas madaamas paarnjemtas ar savu religjisko fantastiku, vai kaadi juusmotaaji, kas no vienas puses luudz mieru no Dieva, bet no otras puses noraida tiem, kam pieder Debesu Valstiiba, Kristus paveeleetaas shiis valstiibas pestiishanas daavanas, vai klasiski ateisti... maldi pasaulee ir ljoti dazhaadaas formaas, tad nu naakas shajaa kaujas laukaa ciiniities, cik nu ir dots. Paari tam nevar.

Un Miers manaa sirdii ir, paldies Dievam

rainars
# Iesūtīts: 2011.01.07 14:06:25
Tad dāva to un nelaupi citiem .
Kas ko darīs manam vismazakajam...... .
Gal.3:1 Jūs, neprātīgie ........, kas jūs apmājis, jūs, kam acu priekšā ir tēlots Jēzus Kristus, krustā sistais?2 To vien vēlos no jums dabūt zināt: vai jūs Garu esat saņēmuši ar bauslības darbiem vai ar ticības sludināšanu?3 Vai jūs esat tik neprātīgi? Garā iesākuši, jūs tagad miesā gribat pabeigt?4 Vai tik lielas lietas jūs velti esat piedzīvojuši? Taču ne velti!5 Vai tad nu Tas, kas jums sniedz Garu un jūsos dara brīnumus, to dara ar bauslības darbiem vai ar ticības sludināšanu?6 Jau Ābrahāms "ticēja Dievam, un to viņam pielīdzināja par taisnību".
Jošs Mulders
# Labojis Jošs Mulders: 2011.01.07 14:17:48
rainars, vot vot...

Taadeejaadi, tie kas meegjina Garu sanjemt ar bausliibas darbiem ir noraidaami... Tu pareizi esi sapratis.

Un jaa... ja var taa teikt, esmu suutiits laupiit viltus pravieshiem vinju saldaas meeles daavanas... vai vismaz taas kaartiigi pabojaat.
rainars
# Iesūtīts: 2011.01.07 17:54:45
Miers ar tevi.
K`a tur rakstos rakstīts ir par to celšanu un celšanos vai augstināšanos?
Man nav skaidrs!
Drupie
# Iesūtīts: 2011.01.07 22:14:16
rainars

Jā, man konkrēti pašai sevis sakarā pēdējā laikā jādomā daudz par tevis citēto Rakstu vietu - par to, cik vienkārši ir piesavināties pārliecību, ka vispār jau tas ir Dieva uzdevums - iet un karot pret neticīgajiem/mazticīgajiem. Kaut arī reāli te patiešām sanāk tā "sākšana garā un beigšana miesā".

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 128 , pavisam kopa bijuši: 35846