atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par ticību Maazliet filosofiskas atzinjas
Mulders
Iesūtīts: 2009.06.30 16:29:58
Labāk neatbildēt, nekā atbildēt nepareizi!

Labāk godiiga pagaidu atbilde nekaa iluziora noteiktība!
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2009.06.30 16:30:19
Taa... nekas konkreets, tik par ko pamediteet!
bitukas
# Iesūtīts: 2009.06.30 16:32:31
Nesanāk mods....
Balss
# Iesūtīts: 2009.06.30 18:02:06
Tad jau visdrošāk ir klusēt... ko arī iesaka daži mūku ordeņi.
Дона Эриксонэ
# Iesūtīts: 2009.06.30 18:04:38
Mulders
Labāk godiiga pagaidu atbilde nekaa iluziora noteiktība!
ups! Taisni liidz shitam es peediigaa laikaa arii esmu nonaakusi.
Ingars
# Iesūtīts: 2009.06.30 23:00:46
Mulders
Tas tjipa no sērijas "būs jau labi". Mēdzam diezgan bieži ar šiem vārdiem mētāties, bet tiem taču nav seguma, vai ne?
Balss
# Iesūtīts: 2009.07.01 00:21:35
Ingars
Nebūt nē! Tam, kas Dievam tic, uz Viņu paļaujas, beigās patiešām viss būs labi! Tam IR segums.
Ingars
# Iesūtīts: 2009.07.01 01:26:57
Balss
Tad jā
Uldis
# Iesūtīts: 2009.07.01 23:20:07
Mulders
Kad tu beigsi moralizēt?!
Mulders
# Iesūtīts: 2009.07.02 10:16:32
Uldis, nekad!
Balss
# Iesūtīts: 2009.07.02 10:51:23
Ctulhu
Mocekļu fiziskais gals bija smags un nelabs citu cilvēku ļaunuma un pārprastās paštaisnības dēļ.
Bet viņu gals jeb galastacija pie Dieva ir vienkārši izcila!!!!!!
Mulders
# Iesūtīts: 2009.07.02 10:56:36
Ir daudzi religiski moceklji, kuriem bija no ljoti nelabs gals.

Es nepiefixeeju, bet kaut kur pat bij zinaatnisks peetiijums (cik nu taadi peetiijumi var buut zinaatniski) kas paraadiija, ka martiiri ir viens no faktoriem kaadas pasaules uzskata izplatiibai!

To jau arii viegli saprast... ja cilveeks gatavs maxaat par kaadu lietu ar savu dziiviibu, tad rodas aizdomas, vai taa lieta nav iista un laba!

Nu teixim, es varu nebuut nekaads experts maaxlaa, bet ja es redzu, ka citi cilveeki, par kuriem es zinu, ka vinji ir nopietni maaxlas paarzinaataaji, kolekcionaari, biznesmenji, par kaadu manupraat neveertiigu lietu gatavi maxaat lielu summu, ir ljoti gruuti argumenteet, ka shii lieta ir bezveertiiga.
Jaa var piekraapt vienu divus, var meegjinaat kaadam ne paaraak gaisham alkatiigam kolekcionaaram iestaastiit, ka tjap-lljap ir veertiiba, bet nevar apmaaniit ljoti lielu cilveeku daudzumu... Taadeejaadi... ja cilveeks maxaa vieniigo un visdaargaako par kaut ko - savu dziiviibu - tad ir gruuti neaizdomaaties par shiis lietas veertiibu, kas tajaa pasaules uzskataa ir tas, kaadeelj cilveeks gatavs mirt?

Ir taads labs teiciens - par hedonisma karogu neviens savu galvu neatdos!
Ingars
# Iesūtīts: 2009.07.02 11:53:56
Ctulhu
Bet, ja tic tam, kas bībelē rakstīts, tad pēc dajebkāda gala seko mūžīga svētlaime
Mulders
# Iesūtīts: 2009.07.02 13:00:26
Tas nu gan nebūs arguments. Šiklgrūbers savu doktrīnu pasniedza kā savas tautas glābšanas plānu. Ticēja visa valsts.
Ar Džugašvili tas pac storijs.


Pirmajam viss aplauzaas peec 5 gadu empiiriskas doktriinas demonstraacijas. Otrais novilka ilgaak, un arii aplauzaas!

Pietam, taapeec jau tureejaas, ka biezhi vien to mantu tirgoja uz martiiru reekjina! Bet cilveeki shaa kaa taa tomeer to moneetu uz zoba pameegjina... un atkal... teemas origjinaals... long-termaa tilts uz braakja neturaas... Ja turaas, tad to skruuvi droshi var mest laukaa... jo taa neko nenoziimee visaa tilta funkcioneesahnaa!

A bet to, ka Kristietiibas labumi iestaajaas tikai 5 minuutes peec naaves, ir miits... Kristietiibaa Paradiize un Elle saakaas jau shajaa pasaulee... Tik nu redzi, Kristietiiba neder tiem, kam arii taas laiciigie labumi nav vajadziigi, jeb tos var dabuut bez konvertaacijas... Kristus jau teica - veseliem aarsta nevajag.
Tieshaam... ne visi cilveeki (peec vinju subjektiivaa viedoklja) ir Kristietiibas meerkjauditorija, nevar tak cilveekam piespiest eest veseliigu bariibu un paraadiit taas labumus, ja vinjsh ljoti labi juutaas eedod hamburgerus un nesuudzaas par veseliibu un kazi pat labi izskataas!
Zato, tad kad buus probleemas, gruuti jau buus pieraadiit, ka tas deelj hamburgeriem, jo es tach shamos jau 30 gadus eedu, un nekas... taatad ir kas cits, kas manu veseliibu bojaa!

Kristietiiba NAV fast_food religija, par ko to meegjina paarveersts Hariki ar savu endorfiinu devu un emocionaali intelektuaalo satisfakciju par to, ka nu tu esi dalja no fokusknjiku klana!
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.07.02 13:02:16
/mēģinājums aizrādīt, ka no ticības kaut kam, neseko nekādas reālas sekas, izņemot bzdingsu galvā tam, kurš tic.../

Taapeec arii Kristietiiba nav "akla ticiiba" kaa to iedomaajas neticiigie. Taa ir pat ljoti informeeta ticiiba!

Ja es paarliecinos ka man uzrakstiiti skaitlji 1,2,3,4,5,6... tad man IR pamats domaat, ka naakamais buus 7 lai arii es to nevaru nekur ieraudziit empiiriski. Jaa VAR buut ka ir kaads cits cipars... bet vislogjiskaak ir ticeet 7iekam, un ir nekorekti paarmest, ka tas kursh tam tic, savu ticiibu balsta aklaa tumsaa!

Saakumaa jau Kristietiiba saakaas ar visai taustaamaam lietaam... kas parastam cilveekam ir saprotamas un kas ir skaidrs paarsvaraa visiem normaaliem ljauzhiem... tad taa ved taalaak pie cilveeku attieciibaam, pie cilveeku attieciibaam ar dabu visu dziivo... un tas 7ieks paraadaas tikai stipri veelaak... kad pirmos 6 ciparus esi skaidri ieraudziijis!

Kaut vai shis te... http://www.coolopticalillusions.com/invisible_triangle.htm

Kaapeec paarmest cilveekam, ja vinjsh redz triisstuuri, lai arii reaali aptaustiit un reaals ir melnie "pacman" apliishi!

Neticiigais saka, triisstuuris neexistee, tas ir iluzors... Ticiigais saka, ka nee... melnie plekjiishi ir tieshi taapeec taadi, lai neredzamais kljuutu redzams!

Liidziigi cilveeks iepaziisot Kristu, ierauga neredzmu Dievu aiz visai redzama un taustaama Juudu Skolotaaja - Cilveeka!

Taapeec arii Kristieshu skatiijums uz pasauli ir atshkjiriigs, vinji redz lietas savaadaak un redz to, ko neticiigie neredz! Jaa, protams, ir arii muusu viduu visaadi Hariki, kuri meegjina izspiest briinumus, un tad lielaas - pie mums Dievs - bet tam, kurh redz Dievu ikdienas notikumos, tam vairs nevajag briinumus, vinjam pietiek ar vienu - Jeezus Kristus aughsaamcelshanaas briinumu - lai "puzzlis sastaatos"
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.07.02 13:35:44
a_masiks,

eee nu par tiem hamburgeriem taa doma!

Tas, ka shobriid tu juuties labi veel nenoziimee, ka neesi jau inficeets ar kaut ko, kursh, kad paraadiisies, varbuut nemaz netiks norakstiits uz vakar apeestu netiiru eerkshkjogu!
medicina gan ljoti ir izpeetiijusi un speej pateikt, ka iespeejams kaads iedzimta kaite ir taapeec, ka vinja vecaaki pirms 20 gadiem slimoja ar kaadu citu kaiti! Tachu gariigaas lietaas un psihologjijaa veel esam beernu autinjos, lai speetu identificeet kaadas probleemas ar ceelonjiem, kas ir ljoti ljoti sens.

Nu... imo tev tach pasham ir taisna pieeja pie spechuka... kas var pastaastiit, ka paaris nepareizi leemumi beerniibaa, var izraadiities briesmiigas kljuudas peec daudziem desmitiem gadu!
Tak pa vidu viss forshi - viss kaartiibaa!

Protams, ja kaite neuzraadaas... nu tad neuzraadaas!

Tachu Kristietiiba jau ne jau vakar no koka nokaapa... tai ir gana liela pieredze un mees esam paarliecinaajushies, ka tas ko Kristus teicis ir taisniiba... Ka vakar seetaa seekla, shodien zaljais stiebrinjsh, riit var izradiities akuunaa balanda!
Taapeec kristietiiba piedaavaa gan metodes atklaat zaljaa stiebrinja sleepto Platvaarni, gan ar to ciiniities, gan kaa neinficeet citus!

Kaameer tu cilveeks neesi sevi kaartiigi izkjidaajis, tu jau nemaz nezini kaadas hernjas tu paarneesaa, kur nu veel saproti kaa taas tieshi tevi ietekmee!

Nu kaut vai - shodien dziivsudrabs ir nelegaals metaals bezmazvai... jo ikviens informeetais zin, ka taa tvaiki izraisa baigaas komplikaacijas bet ljoti ilgaa periodaa...
Tak viduslaikos to nezinaaja un ar dziivu dziivsudrabu aarsteeja kaut kaadas kaites... tb nu aarsteeja no seerijas - migreenu ar giljotiinu! Un skuju tu vinjam ieboreesi, ka tas dziivsudrabs, ko tu sarijies pirms 10 gadiem, ir vainiigs ka shodien tu esi plaanpraatinjsh... it iipashi, ja pati shii plaanpraatiiba jau ir shkjeerslis lai sho saikni saprastu!

Cilveeki dabiigi domaa ljoti iisos laika periodos, ceelonjsekas meklee faktiski momentaanas... Cilveekam nav tas putna lidojums, kas objektivii buutu vajadzigis, lai visu sho kugju floti kas dreifee pasaulee (cilveeki) speetu safokuseet gan taa lai vinji peldeetu vienaa virzienaa, gan lai viens otram netrauceet, gan lai pashi buutu darbiibas kaartiibaa un neapdraudeetu citus, pat negribot!
Rausītis
# Iesūtīts: 2009.07.02 13:50:47
Mulders
kūla lapiņa - coolopticalillusions

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 175 , pavisam kopa bijuši: 3766