atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par ticību Aicinājums uz kristiešu mobilizāciju!
-Jona-
Iesūtīts: 2009.03.04 14:21:29
. 1 . 2 . >>
AutorsZiņas teksts
-Jona-
# Iesūtīts: 2009.03.04 14:22:00

ĪPAŠI SVARĪGI!
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.03.04 14:56:05
-Jona- Ja labi pameklē, tad katrā gadsimtā var atrast veselu lērumu mācītāju u.c. autoru, kas publicē textus par zvēra zīmi un zīlē kafijas biezumos.

Un... ja katru dienu ģenerēsi "atklāsmes" ka rīt pienāks Pasaules Gals, tad vienu dienu toč būs taisnība

Umņiki!

Katra sekta, katrs harizmātu frīks uzskata par savu svēto pienākumu katru dekādi pasludināt pasaules galu... !!!

Interesanti, vai tu arī mana mācītāja citos textos arī tik pat karsti ieklausies... Jo viņš sludina to pašu tevis nīsto haļavu un pēdējā Sv. Rītā, piemēram tava mācītāja textu kritizē!

Mācītāji arī ir cilvēki...
-Jona-
# Iesūtīts: 2009.03.04 14:56:16
Te būs tas senais rakstiņš par Zvēra Zīmi, interesanti salīdzināt, cik tālu šodien `process` pavirzījies ... (šī gan nav tieša Dieva atklāsme bet cilvēku spriedumi, tāpēc realitātē var būt ievērojamas nesakritības):



APOKALIPTISKAIS ANTIKRISTISKAIS „666” – VISPASAULES NAUDAS SAIMNIECĪBAS SISTĒMA – IR KLĀT!

„Un Zvērs panāca to, ka visi – lielie un mazie, bagātie un nabagi, brīvie un vergi – uzspiež zīmi uz savas labās rokas vai uz pieres, lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes – Zvēra vārda vai viņa vārda skaitļa. Šeit slēpjas gudrība. Kam ir saprašana, lai izdibina Zvēra skaitli, jo tas ir cilvēka skaitlis, un viņa skaitlis ir seši simti sešdesmit seši.”
(Atklāsme 13, 16-18)

Pasaules prese raksta, ka cilvēkiem ar lāzera staru palīdzību var ietetovēt identifikācijas un sistēmas zīmi uz pieres vai rokas. Skaitļus ar neapbruņotu aci saskatīt nevar, tos nesajūt, - un tomēr tie ir tikpat droši cilvēka identificēšanai kā pirkstu nospiedumi. Pirkšana un pārdošana – jebkāda! – būs iespējama vienīgi ar „666” – naudas – saimniecības sistēmas palīdzību un tās ietvaros. Par to kā par nākotnes sistēmu raksta pasaules prese. Jau šodien lietošanā ir un tiek laistas apgrozībā banku kredītzīmes, veikalu un iestāžu kredītkartes ar antikristiskā skaitļa „666” atzīmi. Visu to vadīs un organizēs kompjūters – elektroniskā skaitļošanas mašīna – ESM. Nebūs ne naudaszīmju, ne vekseļu, ne čeku: visu pārvaldīs elektroniskā beznaudas pārskaitījumu sistēma, tādā veidā gūstot pilnīgu kontroli pār ikvienu cilvēku. Šī antikristiskā kontroles sistēma darīs neiespējamu arī tālāk pildīt Jēzus pavēli (Mark. 16, 15), jo Dieva vārda sludināšanai un misionēšanai trūks līdzekļu. Tad tiem, kam pie pieres vai uz rokas būs zīme „666”, klāsies tāpat kā toreiz ēģiptiešiem, par kuriem lasām 1. Mozus gr. 47, 15-25. Viņiem visa nauda un visa sava mantība bija jāatdod faraonam...
Attiecībā uz pravietojumu Atklāsmes grāmatā 13, 16-18 jāsaka, ka ir bijuši daudzi mēģinājumi šo rakstu vietu izprast un izskaidrot, taču tas nebija iespējams, jo vēl nebija pienācis noliktais laiks. Taču beigu laikā zinātne attīstās milzu soļiem. Un nu mēs jau atrodamies „kompjūteru ESM laikmetā”.
Eiropas koptirgus (EG) valstu centrā Briselē atrodas galvenā mītne, kurā darbojas un nemitīgi tiek pilnveidotas internacionālās ESM (elektroniskās skaitļojamās mašīnas), kas pārstrādā internacionālo dokumentāciju. Šis kontrolcentrs ir gigantisks kompjūters, kurš vien aizņem vairākus stāvus (visā koptirgus centra ēkā ir 13 stāvi). Šo milzīgo ESM nosaukuši franču vārdā „la bete” – „Zvērs”.
Vadošais analītiķis Dr. Eidemanis par savu galveno darbu un uzdevumu uzskata aptvert un „saskaitīt” visus pasaules iedzīvotājus, tos pa vienam vien ietilpinot tā saucamajā „identifikācijas kartē”, apzīmējot katru pasaules cilvēku ar vienu no 18 (3×6) zīmju cipariem. Šis sīki izstrādātais plāns tiks vistuvākajā nākotnē ieviests.
Visa pirkšana un pārdošana būs „Zvēra – ESM” noteikta, visas eksporta un importa preces tiks apzīmogotas ar kompjūtera zīmi (kā tas jau tagad notiek ar produktiem). Jā, internacionālajā darījumu pasaulē pēkšņi ir parādījies skaitlis „666”. Tikai daži piemēri.
Vispasaules bankas numura kodā parādās skaitlis „666”. Austrālijas nacionālās bankas kartēs lasāms skaitlis „666”. Florīdas bankas iestādes lieto „666”. Bombejā, Indijā, čeku norēķinu iestādē numuru atslēgas kods (šifrs) ir „666”. Jaunajām amerikāņu kredītkartēm pirmais skaitlis ir „666”. T.s. „Olivetti kompjūteru sistēma P 6060” tagad lieto numurus, kuri sākas ar „666”. ASV kompjūteru kvītīs visur redzamas pelēku punktu grupas, kuras apņem numuru „666”. Ikvienai Izraēlas loteriju biļetei uzspiests skaitlis „666”. Tas tiek darīts, lai jūdus „audzinātu” un sagatavotu tam, lai viņi pieņemtu sistēmu „666”, kurš ir viltus mesijas (Antikrista) un viņa „Vispasaules pārvaldes sistēmas” numurs. Izraēlas tālsatiksmes telefona numurs ir „666”. Rokmūzikas grupas „Black Sabbath” (Melnais sabats) izdotajam skaņu plašu albumam virsraksts ir „666”.
Vispasaules vara būs to rokās, kuri spēs cilvēci brīvi kontrolēt ar kompjūteru palīdzību. Kādreizējais NATO bloka ģenerālsekretārs Henrijs Spāks ir izteicies: „Tas, ko mēs vēlamies un kas mums ir vajadzīgs, - ir vīrs, kuram būtu pietiekami liels spēks, lai iegūtu visu cilvēku uzticību un kurš spētu mūs izraut ārā no ekonomikas purva, kādā esam iegrimuši. Sūtiet mums šādu vīru – un mēs viņu pieņemsim, vienalga, vai viņš būtu labs vai ļauns”. („Mūdija mēnešraksts” 1974. g. martā)
Rietumeiropas valstu ekonomikas apvienības laikrakstā lasāms: „Mūsu nolīgums ar Romu apstiprina Bībelē lasāmās Ecehiēla, Dāniela un Atklāsmes grāmatās izteiktos pravietojumus, ka Beigu laikmeta ķēniņvalsts būs jaunā Romas impērija. Līdz ar to Rietumeiropas kristiešiem vairs nebūs iespējams lietot naudaszīmes un vērtspapīrus. Kristieši tiks izslēgti no visas saimnieciskās dzīves, un viņu noguldījumi un ietaupījumi tiks iekļauti valstu fondos. Kāda ASV pārvaldes iestāde jau paziņoja, ka minētā kompjūteru sistēma aptvers visas Rietumvalstis, un esot paredzēta visu iedzīvotāju marķēšana, apzīmēšana ar kādu zīmi ESM darba vajadzībām. Attiecīgie kompjūteru numuri tiks ietetovēti ar lāzera staru palīdzību – vai nu uz pieres, vai arī uz labās rokas. Ar neapbruņotu aci šīs zīmes nebūs saskatāmas. Runa ir par vertikālām līnijām, kuras apzīmē cipari, kas satur šifrētas ziņas par attiecīgo personu. Jā, to pravietis Jānis vīzijā skatīja Patmas salā! Grieķu valodā vārds „zīme” ir „charagma”, kas burtiski nozīmē „nospiedums.”
Rietumos tiek iespiesti aptaujas formulāri ar jautājumu, kur katrs vēlas saņemt „zīmi”, pie pieres „F” – forehead (angļu val.), vai pie rokas „H” (hand). Šādi formulāri tiek gatavoti internacionālajai lietošanai. Lai šādu kompjūtera zīmi ietetovētu cilvēka ādā, ir nepieciešams speciāls aparāts, bet jau 1980. gada 31. maijā kāda bankas sabiedrība ziņoja Amerikas televīzijas sabiedrības pārraidē: „Pieres – rokas tetovēšanas mašīna ir gatava, tā ir realitāte.”
Ko darīt, kad šī sistēma skars arī kristiešus? Vai drīkst šo zīmi pieņemt? Un to Bībele sniedz noteiktus, nepārprotamus norādījumus.
Zīmi var pieņemt – Atklāsme 9, 3. 4; 14, 9-11. 16, 2; 19, 20.
Zīmi var noraidīt – Atklāsme 15, 2; 20, 4-6.
Tāpat kā kompjūteru sistēma „666” vainagosies ar dēmonisku apzīmēšanu, tā arī Dievs Savu piekritēju pierēm uzspiedīs zīmogu (Atkl. 3, 12, Atkl. 7, 2-4 – attiecībā uz Izraēlu... Atkl. 9, 4-6; Atkl. 22, 4, 2. Kor. 1, 21-22, Efez. 4, 30.) Tā cilvēce tiek iedalīta divās grupās... Ir skaidrs, ka kristieši nekādos apstākļos – vienalga, kas nāks! – Zvēra zīmi pieņemt nedrīkst. Pasaule stāv pie viskritiskākā cilvēces vēstures desmitgades sliekšņa. Lai Dievs palīdz, ka nekļūstam vāji, bet tieši tad paceļam savas galvas, jo mūsu pestīšana nāk (Lūk. 21, 25-28)!
Drīz vien piederība Kristum būs jāapliecina ar savām asinīm (Atkl. 20, 4). Un tad nu atklāsies, kam Dieva žēlastība ir dārgāka par visu, arī par paša dzīvību, un kuram ticības dzīve bija tikai lēta rotaļa...

/"Bibel für die Welt", 1984. g. 1.-2. Nr., pārpublicēts luterāņu "Svētdienas rīta" 1990. 7.janvāra Nr./
-Jona-
# Labojis -Jona-: 2009.03.04 14:58:43
Mulders
Katra sekta, katrs harizmātu frīks uzskata par savu svēto pienākumu katru dekādi pasludināt pasaules galu... !!!

http://www.ebaznica.lv/?p=3323
Tad kurš tieši būtu A.Bite - sektants vai harizmātu frīks, nesapratu?
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.03.04 15:01:08
Tad kurš tieši būtu A.Bite - sektants vai harizmātu frīks, nesapratu?

Saprašana ir Dieva dāvana... kam ir kam nav!

-Jona-
# Labojis -Jona-: 2009.03.04 15:09:16
"...Saki viņiem, lai atbrīvojas no visa, kas nav nepieciešams, un lai pārtrauc drudžaini cīnīties par savām tiesībām..."

Tu jau savus nekustamos īpašumus un mantu tirgo nost? Mulders


"... Saki viņiem, lai atbrīvojas no visa, kas nav nepieciešams, un lai pārtrauc drudžaini cīnīties par savām tiesībām. No šī brīža Es pats parūpēšos par jūsu tiesībām un gādāšu par jūsu taisnību. Visā pasaulē, ikvienā dzīves jomā briest lielas pārmaiņas. Tāpēc atbilstoši rīkojieties un esiet gatavi. Tagad nekas vairs nebūs kā agrāk."
http://www.dzivibasstraumes.lv/krm.doc


daži, kas jau tā bija pusakli, nu vairs vispār tekstu neredz.....


Mulders
# Iesūtīts: 2009.03.04 15:11:33
-Jona-

Nu pirmkārt, Kristus par savējiem ir rūpējies kopš teica vārdus "Un redzi es esmu ar jums līdz pasaules galam"... Un "Tagad vairs nekas nebūs kā agrāk" var teikt par praktiski jebkuru gadsimtu, praktiski jebkuru laikmetu, kuri ir bijuši visai daudz...

Tā kā tu faktiski neko jaunu neesi pateikusi... vismaze neko tādu, ko Kristieši jau tāpat nezinātu!
-Jona-
# Iesūtīts: 2009.03.04 15:19:30
Borac
Atbrīvoties no visa, kas lieks , ko tur var nesaprast. Lieka manta, skriešana pakaļ modei, dārgi autiņi utml. , resp. visa tukša laika šķiešana laicīgos pasākumos...
-Jona-
# Labojis -Jona-: 2009.03.04 15:22:05
Ctulhu
Un kādu, lūdzams, tavai augstībai laiku beigu zīmi padot, lai tu sāktu nopietni pārdomāt par mūžīgo dzīvošanu? Vai taisies gaidīt, kamēr zeme degdama zem kājapakšas izjuks?
jenocs
# Iesūtīts: 2009.03.04 15:23:38
pasaules gals naak,par to nav shaubu,jau 2000 gadus strauji tuvojaas.
-Jona-
# Labojis -Jona-: 2009.03.04 15:41:20
Ctulhu
Ko tu uz precīzu datumu tā ieciklējies, kas joprojām mums nav un arī nebūs zināms? Ceri vilkt vilkt un tad vēl pēdējā vagonā uz kāpslīša ielekt?
Mulders
# Iesūtīts: 2009.03.04 15:50:07
Borac, vovo!

-Jona- Ij ja tu līdz šim esi dzīvojusi tā it kā nedzīvotu pēdējos laikos, tad tu arī esi mērķauditorija šitādām "vilx aitās" zajavām. Normāli kristieši dzīvo visu laiku katru dienu "uz čemodāniem"
incognito
# Iesūtīts: 2009.03.04 22:51:21
Izlasīju to pamatdokumentu, jāsaka - paldies Dievam, ka uz mums, nekristiešiem, šādi uztraukumi neattiecas. Mēs mierīgi varam braukt 6 tramvajā, nesatraucoties, ka trīs šādi braucieni izveido maģisko 666.

P.S. Domāju, Boracs bija domājis C 2 H 5 OH
Mods-1
# Iesūtīts: 2009.03.05 12:16:07
Ja kādam ir vēlēšanās tēmā ko sacīt, lūdzu runāt par tēmu. Mod.
LittleWonder
# Iesūtīts: 2009.03.06 19:20:57
ko lai saka. Pat Luters bija parliecinats, ka Ta Kunga diena ir tuvu. Shaubu nav. Bet vai tas notiks sodien vai rit? Mums it ka jau jabut gataviem vienmer. Kas mani dara uzmanigu sitaja teksta ir tas, ka nekur nav pieminets Jezus Kristus. Varbut es vienkarshi palaidu garam?
-Jona-
# Iesūtīts: 2009.03.06 19:38:32
LittleWonder
Ir pieminēts Kungs un Dievs un Dēls. Vai tad varētu būtu vēl KĀDS, ar ko varētu sajaukt?
LittleWonder
# Iesūtīts: 2009.03.06 19:44:16
Dievs-visam religijam ir Dievs. Nedrikst ari aizmirst, ka pats velns var paradities ka gaismas engelis. Un mums ir japarbauda gari, vai avots no ka mes sanjemam kaut kadu redzejumu vai atklasmi. Un pamatnosacijums ir-vai shis gars atzist Jezu par Kungu. Katra zinja es nekad neuztveru nopietni visadas paradishanas un pravietojumus, ja tajos nav pieminets Jezus Kristus vards. Pie tam, shadu pashu pravietojumu ari es varetu uzraxtit, ka ari jeb kursh cits. Nav jabut pravietim lai saprastu, ka laiki iet uz beigam
-Jona-
# Iesūtīts: 2009.03.06 20:17:28
LittleWonder
Arī ļaunie gari atzīst Jēzu par Kungu un tic Viņam, nerunāsim nemaz par visiem Gott mit uns utml. ... tas pats par sevi nav rādītājs. Pēc augļiem pārbaudīt šoreiz arī nevaram. Es šoreiz vērtēju pēc sakritības ar citām līdzīgām atklāsmēm.
LittleWonder
# Iesūtīts: 2009.03.06 20:23:28
ko lai saka, palasi jauno deribu, par gariem, to pazishanu, un parbaudishanu.
LittleWonder
# Iesūtīts: 2009.03.06 20:39:44
citats
Trešais šīs vadības (zīmes) posms bija brīdis, kad lūdzos Jaunās Dienas lūgšanu. Dievs sacīja: „Atver logus, atver logus!”
Manā izpratnē tas nozīmē trīs lietas:...

Ja Dievs kaut ko runa mums nesaprotamu, tad ari izskaidro. Mums nav japrato, ko gan tas varetu nozimet. Man kautka neliekas, ka Dievs rada paradibas uzdodot mums kaut kadas miklas
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 196 , pavisam kopa bijuši: 4230